Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

da se prebrojimo... S ili M ? ..uni?

sado
14
27%
mazo
16
31%
uni s/m
22
42%
Korisnikov avatar
By Hys.
bas da vidim tog sto mene nece da pita.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by bas bleu
Originally posted by maka

bas bleu , sta je za tebe hc?
kada se ozbiljno pomeraju granice. sto podrazumeva odredjeno trajanje, intenzitet i, pre svega, posvecenost. and a long time to come back :)
slazem se sa ovom definicijom hc

e sad, vrlo zanimljivo pitanje si postavila: kako se prelazi iz uloge u ulogu?
a, zapravo ja ovom temom upravo htedoh da pitam sta je to sto neke ljude sprecava da menjaju uloge?

pa ajmo sad, ko god ima odgovor, nije bitno na koje od ova dva pitanja... to su dve strane iste medalje :beba:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by EYA

kada se ozbiljno pomeraju granice. sto podrazumeva odredjeno trajanje, intenzitet i, pre svega, posvecenost. and a long time to come back :)

a, zapravo ja ovom temom upravo htedoh da pitam sta je to sto neke ljude sprecava da menjaju uloge?

Jednostavno:

ne lozi me.nemam zelju. nemam nameru. I ne mogu da budem sa nekim ko bi mi dopustio da promenim ulogu. Onda mi nije to to A nije da ne pokusavam, da ne probam, da bih videla da li jeste to to. Ako mi dopusti, onda nije. I onda mi je nja.

Just my cup of tea :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dirrty
Originally posted by Hys.

bas da vidim tog sto mene nece da pita.
CARE!

:canttouchthis:
Ja stvarno ne znam sta neki ljudi umisljaju i tripuju da ako se definises na odredjeni nacin da mogu sebi da dozvoljavaju bilo sta sto ti ne dozvoljavas.

Je-bo-te!

Bice kako ja hocu, sta god to znacilo i nikako drugacije. Ako u seksu to ne mogu da odredim, kako cu bilo gde drugde?!?
Korisnikov avatar
By EYA
ja samo hocu da razumem :hamlet:

posto ne razumem sebe, valjda ce mi biti lakse da skapiram druge :ribica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kapiram...eto...toliko sa moje strane...poprilicno sam nepokolebljiva po tom pitanju.

Meni je swichovanje u okviru jednog odnosa zamislivo i popaljivo koliko i vodjenje ljubavi sa zrnom pirinca.

Different strokes for different folks :)
Korisnikov avatar
By EYA
neko rece na pocetku teme: fight tokom sexa :love:

to je najblize sto za sada umem da se izrazim, a cak se nisam ni sama izrazila :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
strictly speaking, fight tokom seksa nema nikakve veze sa (bd)sm. nice though, but works on a whole different level :)
Korisnikov avatar
By Hys.
fight tokom seksa....ok...ali je neophodno da jedna strana ima Sadisticku nameru znatno izrazeniju. I da to vodi necemu. Ne samom fajtu. Ako vodi samo tome, ja pocnem da se smejem ko kreten :lol:

A nije da je ja nemam (S intentions). I jesam taf kuki. I koristim sve moguce trigere jer 'ocu real deal.

E, ta koja ima znatnu izrazeniju nameru, ona mi postane devojka Nekad se uplase od sebe, nekad ne, nekad je samo to nekad.

I tako :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by EYA

e sad, vrlo zanimljivo pitanje si postavila: kako se prelazi iz uloge u ulogu?

pa ajmo sad, ko god ima odgovor, nije bitno na koje od ova dva pitanja... to su dve strane iste medalje :beba:

nisam sigurna da sam bas potpuno kompetentna da ti odgovorima, s obzirom na poprilicno skrozmno iskustvo, jer praktikujem vanila sex, sem nekoliko izuzetaka

a iz iskustva u tim izuzecima:

ne menjam uloge u toku sexa, niti menjam uloge sa jednim partnerom

nego, sa partnerima sa kojima sam imala sm sex sam ili bila u m ili u s fazonu i to se tako odrzalo do kraja veze

dakle, kad je softic, prijalo mi je da budem m

a hc sms kad je u pitanju nekako mi je bilo skroz prirodno sto sam se nasla u s ulozi

jednostavno, tada su me ti partneri tako inspirisali

nakon tih iskustava, vec duze vreme - samo vanila
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... Ne bih bas mogla da kazem da sam S, ali sam uvek Dom, iz prostog razloga sto dom/sub odnos retko kad ode u s/m seks kod mene... Ne zato sto ja ne podnosim da nanosim fizicku bol, vec zato sto nisam nailazila na partnerke koje ga vole podnositi. :lol:

I da, nesto sam poput hys, samo u reverse smislu - ta koja uspe da me iz moje constant Dom uloge i pored svega "baci" u Sub, Bog je poziveo jos sto godina! :lol: Inace, da unapred dogovaramo seks, pa da ja dogovoreno pristanem na Sub seks - so not gonna happen!!! Probala nekoliko puta i AMA ICH nije my cup of tea... :neznam:
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam, ta dva puta kad sam imala srece da naletim na osobe spremne na menjanje uloga, to dozivela kao potpnuno spontano...

dakle, imali smo sesije koje su znale trajati, nekad satima, da svako igra svoju ulogu i da bas onako ozbiljno pomeramo granice, tj pokusavamo da ih nadjemo... ali, nije bilo promene u kvalitetu ni dubini istrazivanja ni kada bi neko iznenada, ali naglasavam spontano izasao iz jedne uloge i pokusao da preuzeme suprotnu... druga osoba bi tada, uz mozda malo odmeravanja snage pogledima, ponekad uz neki fizicki pokusaj da zadrzi ulogu, prepustila tu ulogu... i... igra se nastavlja jos jacim zarom...
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Pa kad ja nemam s' kim da se igram!!! :domino: :bic:
Korisnikov avatar
By EYA
nemam ni ja...

... al trazim :mackodlak:
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Originally posted by EYA

ja sam, ta dva puta kad sam imala srece da naletim na osobe spremne na menjanje uloga, to dozivela kao potpnuno spontano...

dakle, imali smo sesije koje su znale trajati, nekad satima, da svako igra svoju ulogu i da bas onako ozbiljno pomeramo granice, tj pokusavamo da ih nadjemo... ali, nije bilo promene u kvalitetu ni dubini istrazivanja ni kada bi neko iznenada, ali naglasavam spontano izasao iz jedne uloge i pokusao da preuzeme suprotnu... druga osoba bi tada, uz mozda malo odmeravanja snage pogledima, ponekad uz neki fizicki pokusaj da zadrzi ulogu, prepustila tu ulogu... i... igra se nastavlja jos jacim zarom...

za ovako nesto sam imala sr4ece samo jednom , moram priznati ...
Korisnikov avatar
By EYA
sudeci prema anketi, ima nas :grouphug:

samo jos da se umrezimo :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by EYA

uvek me to zanimalo, jer za sve ove godine jebanja tek dva puta naleteh na osobu poput mene, da je uni u S/M odnosu.
najcesce su ili jedno ili drugo striktno, ili nista od toga ne zele :puzzle:
ja se vrlo lako prebacujem sa jednog na drugi mod, ako je moguce tokom istog sexa... jos bolje :bouncy:

kako vi razmisljate o tome?

Kod mene je isto kao i kod tebe. Jos ako se menja u toku sexa, ajmeeeeeeee.. Volim krajnosti, baaaaaas. :love: :hys:

I da, nece svaka osoba probuditi to u meni.. Sa nekima cu zeleti samo takvu vrstu sexa, sa nekima mi nece pasti na pamet, zavisi koliko se dominantno ili pasivno postavi...

:bic:
Korisnikov avatar
By Kittrie
al pazi, sa sve velikim M.
mala je vel'ki mazohista. :lol:

p.s. eya, aj spojimo iris i jenny pa ih snimamo, aaa? :wundy:
Korisnikov avatar
By EYA
mouze, imamo i kameru :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!