Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Mars

Takodje je živela u uverenju da ćemo da izvršimo saubistvo ili ubistva, u nekom izuzetno morbidnom scenariju JER slušamo ponekad Nika Kejva
p..pp..pffaaaaaaaahahahahahahahahhahahha
Korisnikov avatar
By Hys.
Imala sam cimerke samo jednom, na koledzu i bile su muljava goveda i tracare. Amerikanke inace. Jedna raspad i koman i razmazena, druga kao vrednica a maznula drugoj pare.

Saznala sam da su me ogovarale zato sto sam bila sa devojkom, i pricale su da se ne kupam.
A fora je sto sam ja ustajala u 6 fakin ejem i tusirala se da idem na work study dok su one knjavale ili se okolo jebavale.
Mater im jebem.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
moj je definitivno najveci moron koji je ikad hodao
Korisnikov avatar
By mOwbid
ona je jako cudna. i nervira me njen decko. a i ova druga je nesto nadrkana, pa i njen decko me nervira.
i i i svi me nerviraju. i i i ja sam debil. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nisi debil, mala si. nekim stvarima se ponekad treba prilagoditi, kao sto treba izaci u susret raznim ljudima i cudima.
sve dok nisu bezobrazni, - dobro je.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa meni nije normalno sto cimerka (isle zajedno u srednju), sa kojom sad zivim, isto studira... imamo ista predavanja, mogle bi da idemo zajedno.. ja uzimam jaknu, ona izlazi, javlja se drugarici koja nas ceka ispred i ide sama. i isto tako se vracamo sa faxa.
a njen decko tu zivi sa nama, sve koristi koliko i mi, nista ne placa.

ili sam onda ja luda.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Norma Jeane

:wtf:
:lol:

Izuzetna ličnost, shvati.

To mi posečni...bacamo prljav veš u korpu...ili bismo primetili da nam se nešto, bilo šta mota oko nogu tako...

Ali sa izuzetnim ljudima to nije slučaj, kapiraš...
Originally posted by mOwbid

ili sam onda ja luda.
A ovo sam vidjao po drugim stanovima.

A kad bi nekom puko film, i kada bi se povelo reči o tome...rekli bi "Ali ja ne živim ovde".

I nekao vidiš da on to stvarno I MISLI tako...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by mOwbid

pa meni nije normalno sto cimerka (isle zajedno u srednju), sa kojom sad zivim, isto studira... imamo ista predavanja, mogle bi da idemo zajedno.. ja uzimam jaknu, ona izlazi, javlja se drugarici koja nas ceka ispred i ide sama. i isto tako se vracamo sa faxa.

ili sam onda ja luda.
ja sam to doziveo u prvoj godini faxa i onda se odselio odmah cim je pocelo da mi smeta
Korisnikov avatar
By Anhedonie
MRZIM SVOG CIMERA!!! KOLIKI DEBIL TREBA DA BUDES DA SE ISERES I ZABORVIS DA PUSTIS VODU I JOS OSTAVIS WC OTVOREN?????

MRZIM GA
MRZIM GA
MRZIM GA
MRZIM GA
Korisnikov avatar
By Mars
To se meni desilo par puta :kesa:

Kad me davi neko na telefonu (tragična pozicija u životu po sebi, dozvoliti tako nešto, ali...) i kada moram da odem do WC-a i u najvećoj mogućoj tišini obavim to što imam tamo, sve ne prekidajući (jednostranu) komunikaciju...e, onda samo spustim poklopac bez puštanja vode (operem ruke! to umem bešumno da uradim!) i izadjem napolje, nastavim razgovor...završim...i nekad zaboravim da odmah odem i pustim vodu...sve do sledećeh odlaska...i čuđenja...

Eto...život...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma on je samo mrcina. nije mu prvi put i nije ovo jedino sto me nervira.
Korisnikov avatar
By Mars
A šta on kaže kad ga pitaš zašto to nije uradio?

To bi valjda trebalo refleksna radnja da bude.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kaze "nisam li?" i nista vise ne uradi. ovo je poslednja godina da sa njim zivim.

a tek kako me njegova keva nervira uffffff sve carape i krpe mi je pokrala. ne znam sta koji kurac trazi u mojoj korpi za ves! kaze "ma ja da to tebi operem da se ne mucis" i nikad vise ne vidim te krpe gace carape i ostalo.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Anhedonie

...i nikad vise ne vidim te krpe gace carape i ostalo.
Hm.

Kod mene u kraju su čarape jako i pouzdano sreCtvo crne magije. Da se dotičnom više nikad ne digne kurac (ili samo sa osobom koja stoji iza rituala, stručan termin: "vezala ga ja")

:sweet:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i u mom, ali njegova keva nije vestica, to je sigurno.
Korisnikov avatar
By Mars
Možda je klijentkinja neke veštice? Pa joj ova sastavila to do list...

i TO bih pre shvatio pre nego bezobrazluk da mi neko tek tako prvo DIRA pa onda i krade stvari...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@mars: nije ni to sigurno. nije dovoljno glupa da bi bila podlozna necijem uticaju da to radi a nije ni dovoljno pametna da shvati da to stvarno radi. zatucana je.

@alex: najgora. najgora me tells ya :barf:
Korisnikov avatar
By Mars
Pravda za tebe!! I tvoj veš....šta drugo da kažem.

Jel razume bar SRPSKI, ako je već "nit dovoljno glupa, nit previše pametna"??

NE DIRAJ. MOJE. STVARI!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma zatucana :sigh:

al dobro, znam kad dolazi pa praznim korpu.
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš šta. Ne mogu meni život i aktivnosti da određuju neki tamo ljudi, posebno zatucani.

I KERA naučiš da kad mu staviš pred njega hranu - NE JEDE dok mu ti ne kažeš da sme (može da se nauči, ne kažem da treba), a kamoli sa ovom da imam problem pa ne znam kako opsesivnu privlačnost da oseća prema korpi sa mojim prljavim vešom.

DA TI BAR sve bude na broju posle te akcije, pa da kažeš da je od onih koji misle da se ti ustručavaš, a njoj vrednoj nije mi teško, nije mi teško...al obzirom da kažeš da ti stvari nestaju - granica mora da se povuče, a ne da gledaš u kalendar kad vam ono dolazi...
Korisnikov avatar
By colorado
Joj, ja sam se vratio cimerskom zivotu... i da, nikad necu imati tu srecu da naletim na cimerke koje su urednije od mene.
A imam pik na jednu posebno. Ima 47 godina, izdrzavamo je (ne placa ni kiriju ni rezije) jer nema posao, kojeg ni ne trazi. Po ceo dan je u stanu i samo pusi. Ja sam pre tri dana ribao 1,5h kupatilo od 7m2 jer one do tad nikad nisu, i zamolio je da ona oriba WC (odvojena prostorija)... i ona kao da, da.. i eno stoji dzoge i sundjeri tamo i cekaju je od onda.
Nije toliko neuredna, koliko mi se gadi njen sklop licnosti.

Apropo one splacine, ja bih to jeo. Jedem sve, sto zdravije to bolje, i nije mi nimalo bitno kako to na tanjiru izgleda.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!