Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ako postoji tema, sorry.. :blush:

Da li u zivotu postoji jedna ljubav ili postoji vise osoba koje mozete u razlicitim vremenskim periodima voleti kao da je jedna, jedina i vecna i uzivati u tome dok traje, tj. dok ne dodje sledeca?

Da li kod vas postoji samo jedna i vredna veza/ljubav i sve ostale su blede kopije koje odrzavate samo jer vam je ta prava ljubav isklizla iz ruku?

Koliko vam ta predstava (ako je imate) o jednoj, jedinoj, vrhovnoj ljubavi u zivotu utice na stavove, misljenje, muvanje, odnos prema ljubavi i koliko vam to ako verujete da ne postoji jedna ljubav utice na iste stvari?

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zene, smuvajte se, a pustite nas raskalasne da diskutujemo ! :sudija:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da postoji vise... sve to ide s vremenom..
Svaka je razlicita i jedinstvena...
Moja ljubav sa 16 je drugacija od ove sa 25.. i sl.

Mislim da ne, mozda je postojala jedna koju sam najvise od svih dizala...

Ne utice mi mnogo, ne razmisljam uopste o tome, idem kako mi osecaji narede :)
By Glasnik
Kako odrastam tako menjam značenje reči ''ljubav'' tako da tom logikom mogu da imam više ljubavi u toku života. I svaka je različita od one pre... :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm...

Ja kada saberem sve i oduzmem u svoj dosadasnjem zivotu, shvatam da ne postoji jedna ljubav, bar kod mene.. U jednom periodu je to jedna osoba, u nekom drugom druga. Nemam ogranicenja i strah da se svakoj od tih osoba potpuno predam, volim i posvetim, uprkos prethodnim raskidima i to mi se jako dopada. Sto kaze Seka: Ne vucem ja luce, traume od juce. :zvizdi:
Naravno, nisam volela svaku osobu sa kojom sam bila, to su za ove 26.god. bile 3 osobe, sa kojima sam imala veze od po par godina..

I da kao sto je Glasnik rekao, svaka je drugacija od prethodne i svaka me tako lepo obogati..
By Hans
Postoji samo jedna najveća, sve ostale su bivše ili sledeće.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja ne umem da odgovorim na ovo majke mi. a bas bi mi ovih dana znacilo da skapiram. either way, sto se kaze.
Korisnikov avatar
By Kittrie
vise naravno.
sve se razlikuju, kvalitativno i kvanitativno.
i moje ideje o znacenju pojma ljubav se menjanju.
kao i ljubavi.
kao i ja.
nista nije staticno.

ali, da, smatram da moze postojati odredjen "ljubavni" odnos sa osobom
koji se , u toku celog zivota, moze izdvojiti po necemu sto je meni/nama najbitnije,
ili sto nas je obelezilo na NEKI nacin (koji ne mora biti ni vidljiv, nego negde zivi u nama).
ali takodje ne mora postojati, jer je svaka od tih ljubavi specijalna.
ali MOZE.
jao, ne mogu da se artikulisem, ko razume shvatice.
Korisnikov avatar
By starsailor
kada prodlju onda nisu vise "ljubavi", uvek ostaje samo jedna, ona zadnja, do kraja zivota
By Orion
Originally posted by Black Lady

Moja ljubav sa 16 je drugacija od ove sa 25.. i sl.
Hteo da napišem nešto slično oko definicije ljubavi in general. Pre pet godina sam bio ubeđen da znam šta je ljubav i 'poznavanje' tog osećaja sam veličao u svojoj glavi i mislio da je to 'as good as it gets' da bi npr. danas slika toga bila milion puta potpunija i drugačija pa ne mogu ni da se porede.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mi volimo jedan oblak koji prelazi iz osobe u osobu. Mi, zapravo, uvek volimo istu metu, cilj i rastojanje samo što se tlo menja. :astral2:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Zwezdica

Da li kod vas postoji samo jedna i vredna veza/ljubav i sve ostale su blede kopije koje odrzavate samo jer vam je ta prava ljubav isklizla iz ruku?
kontam da je ovo, u iscekivanju da se pojavi osoba koja ce da mi napuni ketridz :smeh:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
I u ljubavi je moguća gradacija, kao i u svemu ostalom. Ne stidim se da priznam da sam jednu osobu volela više od svega na svetu, za kratko vreme naše veze, i onda polako manje i manje u godinama koje su usledile, dok nisu ostala samo ona lepa sećanja.
Ne smatram da to što sam je volela znači prepreku da volim druge, da sam hendikepirana što sam naletela na nju.
Ne znam da li ću nekog voleti istim intenzitetom, niti mislim da je to moguće jer i godine dosta utiču na moju percepciju ljubavi, ali to ipak nema veze sa postojanjem te veze. S druge strane, smatram da godine mogu doneti kvalitetniju vezu.
Dakle, može se voleti mnogo puta u životu, a kome je stalo do gradacija - nek ih pravi.
Korisnikov avatar
By unic0rn
e insomnicharko nijedna, ima tema. i znam da sam odgovorio nesto mnogo pametno, ki chelica maja! :wundy:

ot/

ima ih nebrojano!
sto ne garantuje ostvarivanje bilo koje, niti samo jedne, niti vise od jedne.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by unic0rn

e insomnicharko nijedna, ima tema. i znam da sam odgovorio nesto mnogo pametno, ki chelica maja! :wundy:

ot/

ima ih nebrojano!
sto ne garantuje ostvarivanje bilo koje, niti samo jedne, niti vise od jedne.
Dobro de, ne vristi, premesti je ti drama queen. :lepeza:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma nemoj!

picko jedna :shamar: nesposobna!

oni koriste search a mi ovde dupliramo teme! a zasto?! zato sto si picka :shamar: nesposobna!

:wundy: :wundy:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by unic0rn

ma nemoj!

picko jedna :shamar: nesposobna!

oni koriste search a mi ovde dupliramo teme! a zasto?! zato sto si picka :shamar: nesposobna!

:wundy: :wundy:

Ma spustis mi se na moju picku nesposobnu, znas? :wundy:
Korisnikov avatar
By Torry
e stvarno, ima tema

mrzi me da pisem isto, pa cak i zbog tebe :P

e da, verujem u jednu ljubav :sudija:
Korisnikov avatar
By Kittrie
joj nadjite tu temu
da vidim sta sam tamo napisala. :smeh:
By RuznaGlupaZla
Svaka ljubav u svoje vrijeme i svaka na svoj način. Ne bih ja to poredila prema intenzitetu.
Ideja o jednoj jedinoj "pravoj" ljubavi za cijeli život je pogrešna. Dok se voli, voli se i ulaže u taj odnos, kad dođe do emocionalnog razvezivanja, život teče dalje, naiđe nekad neko novi, s kim se gradi nešto novo, drugačije i to je to.
Ne znam zašto bi se čovjek uopšte ograničavao na jednu osobu i jednu ljubav za cijeli život, ukoliko je nije moguće održati.
Svaka mi je originalna, jedinstvena, nema tu nikakvih kopija.

Al' najviše volim kad nikog ne volim.

:superheroj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!