Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Je l' gledao neko ovo pre 10ak godina kad se emitovala na MTV-ju?

Ja tad nisam imao MTV, ali sam gledao kod drugih ljudi par epizoda.
Dvaput sam gledao u poslednjih godinu dana prve tri sezone, a sad gledam petu/poslednju.

Pametna je ta Darija. Ne kazem da je svaka epizoda dobra, ali ima sta sarkasticno i dovitljivo da se cuje u svakoj. Nije lose za opustanje pred spavanje.

Preporucujem.

Kratak opis s IMDBa:
A smart & cynical girl goes through teenage life as a proud outsider in a world of mainly idiotic teens and condescending adults.

Uvodna spica:
''

Gledajte, pa diskutujte.

:colorado:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Lici na mene kad sam neraspolozan.

Kul serija.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam Dzejn. :)

I smesan mi je onaj Fesn klab, ali onda mi sine, pa mi bude tuzno. Ali Darija odvali nesto, pa mi opet bude smesno. haha!
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Poskidala sam pre par nedelja, odgledala nekoliko epizoda, okej je sasvim.
Korisnikov avatar
By Anonymus
Obožavam Dariju. Sećam se kada je još uvek išla na MTV2 (dok sam ga imao), i uvek sam uživao da je pogledam onako umoran poslepodne. Njeni komentari su sjajni a njen glas je taaaaako umirujuć. :P

U Fashion club-u mi je ubedljivo najstrašnija bila Tifani. Ako se iko seća, to je bila ona što je užaaaasno oteeeezaaaala svaku reč, a još je i zvučala kao zombi pride. Da nije potpuna karikatura od osobe bila bi pomalo jeziva. Kao uostalom i ostatak Fešn klaba.

Skinuo sam sve epizode pre par nedelja i sad se gušim Darijom. Zanimljivo je kako su mi neki delovi serije koje ranije nisam razumeo sada smešni.
Korisnikov avatar
By colorado
Tifani je do jaja!! I super mi je sto su joj kao azijatkinji nacrtali ogromnu glavu!! aaaaahahaha

Mislim da cu veceras da pogledam neku epizodu. :)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
gledala sam ovo pre par godina, mislim da nema bas deset. obozavala sam je. :yay:
a bas sam se pre neki dan pitala koju seriju da skidam, i evo mogla bih ovu.
hvala :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!