Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By loreenche
ma shvatio sam ja da je to neko kasnjenje i spora reakcija :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Vise puta, ali dok sam bio mladji.

Sa godinama se sve vise udaljavam od te ideje :lol:

Jednostavno nema situacije koju ne mozemo da rijesimo, a i zivot je sam po sebi kratak.

:seaman:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Pomislio u fazonu "ima da se ubijem".
Ne bih smeo to da uradim. A i zašto bih? Tooliko nepopijenih pića, neprovedenih noći and co. i da se ubijem?
NOOOOT!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
razmisljam intenzivno o tome da se obesim u poslednja dva sata, tj od kada sam budna

nikada me nije snaslo nesto poput ovoga, da bude ovako svesno i lagodno...planiranje
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
bice da je od samopovredjivanja.

jebote, taman sam prestala da budem adolescent, kad ono- ja upravo pocinjem! :retard:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam ozbiljnije razmatrao pitanje samoubistva. Ako mi ikad pukne film i padne mrak na oči, to ću jednostavno uraditi u roku od 2 minuta.
:obesen:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Čovek šeta i kontemplira o samoubistvu; i u tom momentu padne mu cigla na glavu i ubije ga, te umire izustivši sledeće reči: "Blagosloven bio Bog".

[size=-2]
Seren Kjerkegor
"Dnevnici i zapisi"
Mart, 1836 [/size]
Korisnikov avatar
By Madonna
ne toliko puta koliko sam pomislio na ubistvo :kesa:
Korisnikov avatar
By 2kune
može li se reći da su, osim pubertetlija, i muslimani ugrožena skupina? :kosa:
By Quis
Vrh mi je bilo necije obrazlozenje zasto nece uciniti samoubistvo:"jos toliko serija moram da odgledam" :D

Ja jesam pomisljao par puta, al to se svodilo na pateticne misli o tome kako bi ljudi oko mene reagovali(da li bi neko od neizmerne tuge pokusao da okonca i svoj zivot tako sto ce skociti sa zgrade, gurnuti radio u kadu u kojoj se nalazi, ispisati moje ime krvlju po zidu)
... Sto se samog cina tice, zelim da ostanem do kraja u igri(zivotu). Imam utisak da ako bih pocinio samoubistvo, odmah potom bi pocele lepe stvari da se desavaju dok nisam tu, zato zelim da otpratim sve. Good things, bad things.

As for the act itself I'd chose pills. Prevel'ka sam pickica za pistolje, vesanja, rezanje vena i te bolne varijante.
Korisnikov avatar
By Blady
Vise puta, pogotovo ranije.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ranije vrlo često. Ali onako, više iz radoznalosti a manje zbog bezizlaznosti iz situacije u kojoj se nađem. :lol:
Ne znam, uvek me je zanimalo kakav je osećaj kad se baciš s mosta. Možda da probam bandži? :nesiguran:
Hoću reći nisam nikad imala stvarnu nameru, i čini mi se da je nikad neću ni imati, nego eto, interesantan mi taj fenomen.
Korisnikov avatar
By tebra
Pomisljao ranije. I sad shvatam da je to bila ogromna glupost. Treba se boriti breee! Samo kad pomislim koliiko bih prelepih stvari propustio da sam to uradio.

NEVER GIVE UP IT'S SUCH A WONDERFUL LIFE!!!
Pomišljao do pre nekih mesec dana ili manje,da imam pištolj verovatno bih tada to i uradio ali srećom nemam pa sam ovde i dalje.Inače više na to ne pomišljam jer se time zaista ništa ne postiže već se gubi.Opameti se čovek vremenom,to je vredno čekanja! :zen:
De Vil napisao:Pomišljao do pre nekih mesec dana ili manje,da imam pištolj verovatno bih tada to i uradio ali srećom nemam pa sam ovde i dalje.Inače više na to ne pomišljam jer se time zaista ništa ne postiže već se gubi.Opameti se čovek vremenom,to je vredno čekanja! :zen:

dobro je da sam pročitao post do kraja, inače bih te već zvao telefonom i d aglumim plavi telefon.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Tipa da zapravo izvršim samoubistvo nikada. :) Ali odmotavanje raznih scenarija u glavi da... Sreća pa ne pada mi napamet da zapravo tako nešto i uradim, ipak sam tu sa razlogom, ako ništa drugo bar da uživam u lepim trenucima :D
Korisnikov avatar
By HPLC
Da, jesam par puta. Međutim, nikad ništa ozbiljno (dobro, de - možda 2-3 puta ozbiljno). Uvek mi prođe kroz glavu koliko bih ja života time uništio, kako bi se osećali moji što me nema, kako bi se osećali prijatelji...

Jednostavno, ako neko ne voli sebe toliko da može da izvrši samoubistvo, neka pomisli na sve one ljude kojima će faliti. Ne?
Korisnikov avatar
By Azdaja
i kad je bilo nenormalno tesko, ponekad sam pozelela da se jednostavno nikad vise ne probudim (lepse je bilo u snovima...) ali nikad da "dignem ruku na sebe"... nikad :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!