Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ovu priču nećete čuti u vestima jer srećom nije dobila tragičan epilog.

Dakle, ulazim u bus 77 na početnoj stanici na Zvezdari i odmah nakon prve sledeće stanice vozač je naglo zakočio. U suprotnoj traci stoji trola a ispred nje vozač koga napadaju tri klinca, po mojoj proceni 7. ili maksimalno 8. razred osnovne škole. Vozač je jednoga od njih držao za okovratnik da bi ga držao podalje od sebe dok je mali retard mlatarao rukama. Preostala dvojica su udarala i gurala vozača. Vozač busa u kom sam ja bio se razderao na klince i nakon 10-ak sekundi su ostavili napadnutog vozača na miru. U sledećem trenutku počinje vikanje sa druge strane ulice pa sam skinuo slušalice da čujem o čemu se radi. Na 5 metara od mesta gde su klinci napali vozača stajala su dva policajca i točila gorivo u službeno vozilo. Posmatrali su ceo događaj i samo su nemo stajali "radeći svoj posao". Umesto da obavljaju svoju dužnost počeli su da viču na vozača autobusa što zaustavlja saobraćaj. Bacio sam pogled i iza nas nije bilo ni jedno vozilo. Vozač je totalno iznerviran pitao policajce što ne rade svoj posao kad vide da je čovek napadnut a oni su samo odmahnuli rukom i rekli da nisu ništa videli.

Znam da ovo prečesto govorimo kao građani vukojebine ali :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nece ljudi da ulaze u fajt za 27 iljadi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobih ja u novembru udarac u njokalicu, bez razloga...prvo je bilo - pravila sam nered (drugarica iz osnovne i ja nismo htele piti rakiju vlasnika kafane), a drugo je bilo - pitao me je da li sam lezbejka, a ja sam ga poslala u picku materinu, pa me je udario...

nema veze sa mozgom...

dobila sam pretnje da ce se mojima SVASTA desiti, a ja sam posle 2 dana isla u usa...:/

dala coveku do znanja ako se mojima nesto desi dok nisam tu, da cu njega spaliti i komplet njegovu porodicu, btw udaro me je lik od 40god koji ima zenu i sina i trener je...e tako

i da, poenta mog tratljanja (nesto je ne vidim sad :lol: )

u armyshop-u ima onih finih palica...:)
Korisnikov avatar
By blenta
meni je veci prekid filma u glavi
kad pomislim da ce svi ti oblici zivota
sa telom homo sapiensa a planktonom umesto mozga
i ses' meseci skole da se penzionisu u 40toj
a da ce svi koji idu na faxove i unistavaju se da postanu bolji
da ih izdrzavaju narednih 40
Korisnikov avatar
By Mars
A zašto neko želi da bije vozača gradskog autobusa?

Ušli pijani, drogirani...nepristojno se ponašali, skrenuo im pažnju pa ih TIME isprovocirao?

Tako nešto?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A niko se nije setio da prijavi policajce?

Meni uopšte taj koncept da neko nekoga prebija, ili da neko gori i viče u pomoć, ili tako situacija gde bi bilo ko trebao da priskoči, a to ne uradi uopšte nije čudan...

Čak mogu navesti nekoliko primera: od tuče devojaka u dvorištu kada su se okupili svi okolo dok posle ne znam koliko vremena se nisu setili da bi mogli da ih rastave, do trenutka kada je momak devojku prebijao na mrtvo ime na sred gradskog trga (i tu je bila prisutna policija), preko, ja mislim, jedan primer iz Amerike gde je lik izleteo goreći i gde je policija zabeležila minimalno 20-ak očevidaca koji nisu ni prstom mrdnuli... Čak se to i zove nekako u psihologiji, neko kolektivno oslobađanje od toga da se treba nešto preduzeti ili takonešto.

Radi toga, dođe mi da sam apsolutno indiferentan na ignorantnost policajaca
...a da se na primere građanskog herojstva ili tipa tog vozača koji je skočio da pomogne osobi baš oduševim i kontam da ima negde i tog nekog dobrog u ljudima.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KorvinOdAmbera

...jedan primer iz Amerike gde je lik izleteo goreći i gde je policija zabeležila minimalno 20-ak očevidaca koji nisu ni prstom mrdnuli...
Ima onaj gde se momak ugušio paketićem neke droge koja mu se zaglavila u dušniku koju je progutao kad su panduri naišli. Samo ga gledali i snimali kako umire.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!