Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ligia
Sinoć sam po drugi put gledala ČITAČA (The Reader / Der Vorleser) i još više se ubedačila nego kad sam gledala prvi put. (Jer sam sve to projektovala i na neke nedorečene situacije iz sopstvenog života, koje su se u međuvremenu odigrale.)

Kako dobar film!!!!!!!

:hail:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Bolji od prvog dela!

Ocena, apsolutno neocekivanih 8 / 10

Veliki udeo u ovako visokoj oceni imaju gledanje na u mraku na velikom ekranu, HD rip filma sa dosta pojacanim zvucnicima! Na par momenata sam bio stvarno uplašen! Ipak, pojedine recenice glavnih aktera su tako napisane/odglumljene, da totalno ubija uverljivost!

SPOILER ALERT!

I jedna velika mana celoj prici ... poenta je da demon želi da ubije dete, jer je tako sklopljen pakt sa njim (da dobije dušu prvog muškog naslednika). Ipak, tokom citavog filma on napada, zaposeda, plaši i ubija skoro sve osim deteta ...

Poenta, prica je mogla da bude mnogo bolja, ali je produkcija savršena!
Korisnikov avatar
By lav
TRON, los film, deciji, bez poente
Korisnikov avatar
By mOwbid
drag me to hell :lol:
O boze, sto sam gledala :lol:
1/10 zbog babe :gric:
Korisnikov avatar
By Azdaja
chain letter - onako, za ubijanje vremena...horor/triler (u jednom momentu mi je doslo da spalim mobilne telefone i kompv :awesome: )

blue valentine - odgledala do pola, pa zaspala... :lol: (nastavicu veceras :) )
Korisnikov avatar
By Azdaja
odgledah "who is clark rockfeller" oket, onako...

(pripremam se za prvu sezonu "my name is earl" :D )
By Bombina
gledala sam napusteni,letter julia,knight day prvi i drugi deo
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Ok film, ništa specijalno. Odličan Christian Bale i neočekivano dobra Amy Adams. Melissa Leo je odlična glumica, te je u ovom filmu standardno dobra. Film kao film dobija od mene ocenu 6,5/10
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Modeling, animacija i osvetljenje su fenomenalni. Sve ostalo, i pored ekipe poznatih glumaca koji su pozajmili glasove - Očaj.

Ocena: jedva 4/10

Slika

Rendering fenomenalan, posebno kose! Priča malo monotona, ceo film imao sam osećaj "e sad će da krene prava radnja!". Likovi kao precrtani iz Uspavane lepotice. Ima par komičnih momenata i par totalno debilnih šupljina u priči. Srećom pa deca neće provaliti. Sve u svemu, lep filmić za vreme dosade.

Ocena: 6 / 10

Gledao sam još neke, ali oni nisu čak ni za ocenjivanje. Izgleda da je prošlo vreme kada su pravljeni 3D animirani filmovi koji valjaju (ostao mi je da pogledam još Alpha and Omega ali ne gajim nade da je nešto epohalno).
Korisnikov avatar
By levian
Black swan, totalno lud film!!! 8/10
Korisnikov avatar
By V25
"Toy Story 3" - negledljivo sranje.
By Bombina
e,da gledala sam the childrens hour je lez film,bas je simpaticno
Korisnikov avatar
By V25
"Crni bombarder" - lep film. Anica :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Očekivao sam ljubavnu komediju i iznenadio se :)

Mnogo više akcije, jurnjave, pucnjave, komedije, neočekivanih obrta, a mnogo manje romanse, ljubavisanja nego što sam očekivao :D

Zanimljiv pogled na svet - kako jedna sitnica može da promeni tok večeri (potpuno) i život (ukoliko se otrgne kontroli) :D

Sve u svemu 6/10, iako zaslužuje 7 (tri sporedne uloge glume osobe koje verovatno uopšte nisu glumci, extremno providno i neuverljivo uz povremeno prenaglašeno glumatanje)

Slika

Odlična glumačka ekipa.

To je sve što ovaj film ima da ponudi. Svi oni su bili deo košarkaškog tima koji je vodio neki starkelja. Posle 20 godina on je riknuo, i svi su se ponovo okupili. Fore odavno iskorišćene, likovi previše profilisani i potpuno različiti bez ijedne zajedničke osobine ...

Zato 3/10 (i to sam bio velikodušan!)

Slika

Solidan Diznijev filmić. Nije loš, ali nije ni nešto specijalno. Dopao mi se pogled na budućnost koju daje ovaj film :)

5/10
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!