Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Galadriel,
izvinjavam se, malo smo se zaneli :D

Mislim da je ovo sa Ulixovog linka osnovna razlika

"Because their children are more likely to experience discrimination and stigmatization as a result of their family circumstances, these mothers can be more likely to broach complicated topics, such as sexuality and diversity and tolerance, with their children early on. Having such a foundation may help to give these children more confidence and maturity in dealing with social differences and prejudices as they get older."

Mi moramo da u temama prestignemo "dobronamernu" okolinu. Tako da nasa (buduca) deca ce se vec kao mala baviti nekim temama kojima se njihovi vrsnjaci ne opterecuju. Ali to je slucaj sa svim razlicitim po nekom osnovu. I ja sam tako rasla, mozda ne bih ni umela drugacije da odgajam dete. Sa jedne strane to je uticalo da mozda nikad nisam ni bila dete, u smislu bezbriznosti i nerazmisljanja ni o cemu... Ali s druge strane je to uticalo na jedno dublje shvatanje sveta, na vidjenje mnogih boja, razumevanje veceg broja ljudi. Kad sve saberem mislim da se nikad ne bih menjala za neki drugi zivot. Tako nekako ce najcesce biti i sa nasom (buducom) decom.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Mage
Originally posted by Galadriel

ako neko ima pristup Kobsonu ili slično, nek nam prokrijumčari nešto na u2u. :molise:
Imam ja tako da kaži šta ti treba :)
HVALA!

Same-Sex Parents

Gay Parents

Lesbian Parents

Children of Lesbians

Children of Gay Couples

Lesbian Family

Same-Sex Family

Probaj to da provučeš kroz pretragu pa šta nađeš. U principu zanimaju me istraživanja na temu odrastanja u istopolnoj porodici.

RGZ i Ulix, hvala puno. :)
Korisnikov avatar
By EYA
ja ne vidim probleme u odrastanju dece u istoplonoj zajednici, vidim izazove :sunce:

deca, cinjenica je, imaju potrebu za simbolickim imenima poput MAMA i TATA jer te osobe su bogovi u njihovom svetu, neko ko je spreman da ih stiti po svaku cenu, da za njih stavi ruku u vatru, da ih bezuslovno voli...

medjutim, u praksi, cesto tata i mama u procesu odrastanja ne uspevaju da ostvare ove funkcije... pa zapravo, to kako nekog zovemo, ili kako nas zovu, nije toliko bitno u odnosu na ono sto nam neki ljudi, kako god da ih zovemo, sustinski daju.

moja poenta je: daj sve od sebe, budi najbolji roditelj, i najbolje dete, i sve ce biti ok.
problema, tj izazova ce uvek biti, ali to je zivot.... nema potrebe za dramom.... samo napred... ljubav uvek pobedjuje !
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by RuznaGlupaZla

Mene oneraspolože ovakve teme.
I mene. Posebno sto mi se cini da je sve to jos teze izvodljivo u Srbiji. :shrug:

Ali, ovi tekstovi deluju ohrabrujuce.
Valjda ce i kod nas nekad nesto da se promeni na bolje, bar sto se tice tih problema netolerantne sredine. :nesiguran: :fige:
By RuznaGlupaZla
Jeste, ohrabrujući su :)
Ma, problema i briga će uvijek biti, važno je samo ne posustajati. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!