Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by radoznala
ne zaljubljujem se cesto, ali je intenzivno kad se desi. cesce se dogodi da se crushiram... i posle![]()
Originally posted by radoznalau jesi.
O da, dotična!![]()
bila sam zatreskana kao tikva.
![]()
Pa i moj odgovor je isti u suštini, samo su kraševi dobili dužno poštovanje![]()
Originally posted by KittrieNe znam da li opet lažem nešto samu sebe...
^![]()
oh, i love u !!![]()
Originally posted by radoznalau jesi.
O da, dotična!![]()
bila sam zatreskana kao tikva.
![]()
Pa i moj odgovor je isti u suštini, samo su kraševi dobili dužno poštovanje![]()
![]()
u stvari obe smo tad poludjele.![]()
a sta su krashevi? hmm?![]()
kratkorocni zacop/odusevljenje bilo cime/kime?
Originally posted by Kragi
Originally posted by Galateja
Ono što sam nekad percipirala kao zaljubljenost iz ove perspektive kontam kao hormonski hir. Odrasta čovek...![]()
Uzasno retko, jer mi je zapravo jako tesko privuci paznju u tom smislu i po difoltu uvek u sliku osobe koju imam u glavi o njoj, a ne u osobu zapravo (malo sam sklon idealizaciji)
Originally posted by operativni kadarDa, taman pomislis dobar jebac, kad ono ...
Originally posted by Kragi
Originally posted by Galateja
Ono što sam nekad percipirala kao zaljubljenost iz ove perspektive kontam kao hormonski hir. Odrasta čovek...![]()
Uzasno retko, jer mi je zapravo jako tesko privuci paznju u tom smislu i po difoltu uvek u sliku osobe koju imam u glavi o njoj, a ne u osobu zapravo (malo sam sklon idealizaciji)
Sapatniče! Nije nama lako!
![]()
Originally posted by KragiGotovo, priznao si!
Da, taman pomislis dobar jebac, kad ono ...![]()
Originally posted by operativni kadarSta?
Originally posted by KragiGotovo, priznao si!
Da, taman pomislis dobar jebac, kad ono ...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!