Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
ahahaha, a pricalo se....
Ne znam sta da prokomentarisem :)
Korisnikov avatar
By Tungi
[offtopic]Asteroid (Apofis) udara u Zemlju 2036.

Komentar:

"Udri, i ovo nije zivot.."[/offtopic]
By Simor
Uh, kako nam je Vlada dramatična! :drama: Naravno, ne smemo da smetnemo nekoliko važnih stvari sa uma: Mlađan Dinkić je ušao na listi Demokratske stranke u parlament, Mlađan Dinkić i njegovi puleni su zauzeli pozicije koje su zauzeli zahvaljujući Demokratskoj stranci te za nesumnjivo štetočinsko delovanje Mlađana Dinkića i njegove interesne grupe odgovornost snose i Boris Tadić (koji je zapravo i predsednik i premijer i gradonačelnik i baba-sera) i Demokratska stranka u celini.

Sledeće što očekujem jeste da Mirko Cvetković smeni sam sebe. :curka:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ja totalno nisam u toku. Zasto? Sta se to desava? :?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Simor

Uh, kako nam je Vlada dramatična! :drama: Naravno, ne smemo da smetnemo nekoliko važnih stvari sa uma: Mlađan Dinkić je ušao na listi Demokratske stranke u parlament, Mlađan Dinkić i njegovi puleni su zauzeli pozicije koje su zauzeli zahvaljujući Demokratskoj stranci te za nesumnjivo štetočinsko delovanje Mlađana Dinkića i njegove interesne grupe odgovornost snose i Boris Tadić (koji je zapravo i predsednik i premijer i gradonačelnik i baba-sera) i Demokratska stranka u celini.

:up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
G17: It came to us like a golden shower! :smeh:
By Speculum Columbae
Ja sam juče gledao "Utisak nedelje".
Jedina doza intravenskog mazohizma koji ubrizgavam jednom nedeljno i mnogo mi je lepo, jer mi nije ni malo lepo.
Elem, neki upečatljivi komentari su bili:

- Dobro veče, Olja, ja bih da pozdravim samo Vas u studiju.
- To je nepristojno.
- Ovaj...samo vas.
- To je nepristojno!
- Hm...pa nije, zn...
- Jeste.

--------------------------------------------------------------------------

- Želim da Vam čestitam Olja, kako ste "izrešetali" Vaše gošće...večeras smo čuli maksimalan broj bisera od njih...

Osim ovih lepih komentara iz emisije, moram da izrazim dubok stepen užasa i talas očajanja koji me je zahvatio iznutra zbog prvog utiska nazvanog divno Dženan čeka. Ne mogu još uvek da se oporavim.
Zar je stvarno baš toliko loše?
By Hans
Napravili su sistem poreza i zakona a odatle ni sami ne mogu da se iščupaju. Nova vlast s tim tek neće umeti da izađe na kraj.
Korisnikov avatar
By Effective
Originally posted by Lucem Ferre
Originally posted by Simor

G17 plus: "Pljusnuti smo vešću o smeni Dinkića"
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/23549 ... ni-Dinkica

... ali "pljusnuti"... :smeh:
:cita: ali zaista "pljusnuti" ko je smislio :smeh:
Korisnikov avatar
By topsecret
Kako god okrenemo Dinkic je u centru paznje.
Korisnikov avatar
By Rei
Dinki dodji kod mene da te utesim :mazi: :fuck:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nemam misljenje o ovom dogadjaju.

Ne svidja mi se srpska politika, ali ne znam puno o tome sta bi trebalo uraditi da bude bolja. Nadam se da ce smenom doci do poboljsanja, ali moje nade nisu isto sto i ocekivanja.
Korisnikov avatar
By gorilica
Mene malo brine sto je on to tako lako prihvatio. Gde tone brod, pacovi uzurbano napustaju isti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!