Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Samoća nikad nije dobar izbor, ali biti samo prolazno sam/a a ipak želeti spoj sa nekim - ne vidim ništa alarmantno u tome. Desiće se, kad se najmanje nadaš :retard:
Korisnikov avatar
By badu
Kao prvo, ta pesma zaslužuje neki pozitivan smajli!
Kao drugo, nije Blacky nego Blajvi.
Kao treće, a da se samo opustiš, ne razmišljaš o tome što si/kako si/kada si/gde si/zašto si što si (ovo totalno ima smisla u mojoj glavi) ?
I batali to za 5-10 manje, bićeš 5-10 puta opaljena ciglom ako nastaviš tako. Mojne da me nervirasx, da ne boode zwekete!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by jelenah

Kao prvo, ta pesma zaslužuje neki pozitivan smajli!
Kao drugo, nije Blacky nego Blajvi.
Kao treće, a da se samo opustiš, ne razmišljaš o tome što si/kako si/kada si/gde si/zašto si što si (ovo totalno ima smisla u mojoj glavi) ?
I batali to za 5-10 manje, bićeš 5-10 puta opaljena ciglom ako nastaviš tako. Mojne da me nervirasx, da ne boode zwekete!
Sxefitza p0dzEmlYa se oglasila :hail:

:predaja:

a oko cigli cemo se dogovoriti, dovoljna je i jedna.. male su mi usi, kontuzovaces me ako ih bude vise..:hik:
Korisnikov avatar
By badu
(To je poJenta, duuuh.)

Vidi je! Jeb'la te šefica više! Neću tako da se igram neeećuuuuu!

E tako. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a sad se ja oserem!

ja uvek imam duge veze i uvek imam neke beskonacne i beskrajne odnose sa ljudima...

nikada nisam tako nesto htela, niti sam bila ikada u fazonu da 'hocu vezu, necu vezu, hocu sada seks, necu sada samo seks"...isla sam uvek bez plana, a odnosi su mi zavisili ISKLJUCIVO od kontakta sa tom osobom i toga kako se osecamo...bez-pla-na!

e sad...to je bio intro :D ...sad se ja lepo oserem ovako tebi na blanko jer niti te poznajem, niti znam bilo sta o tebi...pa ni kako izgledas...a i dan je odlicno poceo, super sam raspolozena, pa je red da delim pamet okolo...

prvo skini tih pet kila!
ne zbog pet kila nego zbog dozivljaja sebe, a to se oseti...a te ne znam niti citam tvoje postove namenski, a opet nekak znam da sebe dozivljavas kao nekoga ko ima simpaticno lice, ali treba da telu da se radi...dobro...znaci to negde i 'emitujes'....skini tih pet kila....bolje ces da delujes (namerno ne kazem - izgledas)...

onda prestani da premisljas taj ljubavni zivot suvise...
da bi bila sa nekim u odlicnom odnosu, treba da umes da budes sama sa sobom do te mere ok da ti druga osoba nije POTREBNA, nego da je ZELIS...kao na primer...vazduh ne volis jer je vazduh super, nego jer ti je nephodan...palacinke volis jer su takve, takve i takve....nisu ti neophodne nego ih ZELIS....do toga se dolazi tako sto postanes samodovoljna, ljubav bude jedna od komponenti tvog zivota koja ga cini divnim!...ali ne opsesija...

lepo se provodi i budi srecna...
radi stvari koje ti ne stete...radi stvari koje ti gode...uzivaj koliko mozes...budi zadovoljna...nema boljeg afrodizijaka....

ne shvataj zivot, ljubav, sebe i druge suvise ozbiljno...
zajebi principe, lazne morale, preozbiljna dostojanstva i strahove od blama...

sus, osamostali se emotivno i intelektualno, postani sebi najbolji drug, sredi telo tako da ti se dopada i UZIVAJ, UZIVAJ, UZIVAJ!....neko divan i samostalan ce pozeleti da dugo uziva sa tobom!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sad tek vidim da je blenta ovde vec pisao, pa kapiram da je ovo moje sigurno ponavljanje (ali me i dalje mrzi da citam temu :D )
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
hlaefdige :odlicno:

i da poklapa ti se misljenje sa blentom, tako da .. autosugestija : :odrasti:

pocela sam vec da primenjujem neke od saveta, ne moze to da se promeni iz jednog dana u drugi, ali radim na tome i hvala, znaci.. pogotovo kada dobijam konstruktivne savete od osoba koje me ne poznaju i koje objektivno posmatraju situaciju tj problem, tj sad vec kontam, nedostatak konkretnog problema, vec problema u mojoj glavi.
Korisnikov avatar
By svejedno
^ mnogo bre seres .P

..

salim se, sve sto ti je rakla je tacno..

..sem tih 5 kila.

..

mislim, jebo tih 5 kila. ako ces se osecas bolje u vez sebe jer imas 5 kila manje.... msilim, fuck.

nauci da uzivas u sebi bez obzira na kile, jbt. cela ta skini 5 kila da bi se osacala bolje u vez sebe prica, hlaef, ti je u suprotnosti sa...celom pricom ,)

..

uzivaj u sebi, osecaj se dobro sto si ti tI, bez obzira na jebenu kilazu. odvoji osecaj u vezi sebe od kilaze/ogledala/modnih casopisa.
evo, licno sam trenutno premrsav. bas smrso mnogo. al sam i dalje jebeni car ,)

(ako vezes 'dobar osecaj u vezi sebe' za kilazu/ogledalo, lose ces se osecas u vezi sebe ako se npr ugojis ili preterano smrsas. odvoji osecaj u vezi sebe od takvih idiotluka.
oceni sebe na osnovu sebe. si pametna? vredna? inteligentna? obrazovana? lepa? (ne, to nema veze sa kilazom) ...vredna osoba?
e tako se ocenjuje svoja licnost & to dal imas nekog il nemas nema ALI NIIIKAKVE veze sa bilo kojom kilazom, ako nisi od onih debelih sto su zalepljeni za kauc)

..

lm, zanemari 5 kila pricu i slusaj ostalo sto se osrala hlaef ,)
jer je rekla istinizam.

..

disclaimer: nista sem hlaef posta nisam proitao, tako da -ako sam ispao potpuno iz price...blame it on my equilibrium ,)

edit - tek sad vim da ste odgovarali pre nego sto stigoh da pritisnem 'send'.
i dalje sere za kilazu ,)

al je u pravu u vezi samog osecaja sopstvene vrednosti.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Naravno i za muske i za zenske, muski se nece uvrediti kad ih oslovim sa ladies ;)

dakle citavo vece diskutujem sa BLACK LADY o ovome i moje pitanje je da li ste vi svesni razloga zasto ste ustvari single ili zasto vam veze ne traju dugo?
Da li ste mozda svojevoljno dugogodisnji single koji uziva u povremenim izlascima i one-night-stands?

ja sam eto single i ne znam zasto sam single.. jesam osoba koja trazi ozbiljnu vezu, nisam ispala iz modnog casopisa, ali nije bas ni da se zgroze ljudi kada me vide.. brzo ulazim u veze, ali isto tako brzo mi veze i pucaju.. iako sam osoba koja je spremna na kompromise, nisam control freak.. a svi znamo te probleme upoznavanja novih ljudi, svako svakog zna, bivsa bivse, drugarica bivse.. :blabla:

mada se trudim da ne zapadam u taj klisee fizickog izgleda, ja u kriznim trenutcima i dalje mislim da bi imala devojku da imam 5-10 manje..
zato sto naravno u klubu svi vide kako izgledam, a preko neta cim mi posle dva minuta trazi sliku "celog tela" ili "malo slobodniju sliku" ta osoba dobija block..

moze i neki savet osoba koje su u kvalitetnim dugogodisnjim vezama, ili neka kritika, ne ljutimo se, ipak smo nasi :friends:

jednostavno... za neke sam ja pogrešan, a neki su za mene..

U najčešćem slučaju mi se dešava scenario da ljudi žele na jedno veče nešto, a ne na duže staze... A ono, treba naći dovoljno sličnu osobu sebi da bi nešto trajalo... a teško je uklopiti sve kockice... zato smo najčešće singl :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pretpostavila sam...blenta i ja cesto imamo slicne principe funkcionisanja...

te se stvari svakako ne menjaju iz dana u dan...i to je ok...nekad ce ti se raditi vise, nekad manje....

ali ono sto pomaze iz dana u dan (bar meni) to je da pokusavam da prestanem da analiziram do besvesti sve redom sto radim i sto se desava.....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
evo sad sam se setila konkretne situacije.. sinoc u klubu upoznam jednu devojku preko druga, pricale, zezale se, sve super.. pocinje neka pesma, mi igramo i ona me obuhvati oko struka i pokusa da me privuce, a ja se odmakla.. i to ne zato sto mi se nije svidela, vec zato sto me pipnula za struk, koji mi najproblematicniji.. :drama: :zacepi:

znaci, definitivno krecem opet teretanu i resavam to, posto ja sve to kontam, i meni kad se svidi neka devojka ne vadim metar da joj merim kukove da vidim dal mi odgovara, ali sebi samo odmazem ako ne korigujem te bar fizicke stvari ciji rezultat promene se moze videti u ogledalu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
o tome ti pricam....svejedno je u pravu sto se toga tice......bolje i zdravije je da ti resis u glavi - sta koji kurac kile......radi se samo o tome da imas ljude koji to mogu da rese u glavi relativno lako i brzo...i imas one kojima je lakse da jebeno skinu tih 5kg i onda kad ih skinu shvate da im nisu ni smetale....
By Kragi
First of all nisu bas svi single, iako su varijacije odnosa kada imate 'obavezu' razne.
Najcesce ljudi ili ne znaju sta hoce ili im smeta sve zivo. Ne razumem likove koji npr imaju 30 god, ceo zivot traze vezu a nijedna nije trajala duze od mesec dana. :wtf:
Dakle, ne moze niko da ne odgovara ....
Inace su svi moji odnosi trajali dugo, ali sam imao i single faza kada sam se bavio sobom i nisam pokusavao da uspostavim odnos, tog tipa, ni sa kim.
Trenutno sam u zdravom (da tako kazem), odnosu sa nekim. U martu ce biti godinu dana :wow: te nisam bas merodavan da kazem zasto mi 'veze' ne traju dugo.

... jednom se desio bezuspesan pokusaj, no kad vam neko posle mesec dana kaze da ima jos jednog decka shvatim da nije ni moglo da traje. :volinevoli:
Eto
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by hlaefdige

o tome ti pricam....svejedno je u pravu sto se toga tice......bolje i zdravije je da ti resis u glavi - sta koji kurac kile......radi se samo o tome da imas ljude koji to mogu da rese u glavi relativno lako i brzo...i imas one kojima je lakse da jebeno skinu tih 5kg i onda kad ih skinu shvate da im nisu ni smetale....

:hail:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Kragi
Najcesce ljudi ili ne znaju sta hoce ili im smeta sve zivo.
E to. Mislim da je to poenta.

Ali nema u ljubavi neke velike filozofije. Sve je to toliko individualno da jednostavno ili štimate zajedno ili ne.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
''

Oh it seemed forever stopped today
All the lonely hearts in London
Caught a plane and flew away
And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived

Yeah are you questioning your size?
Is there a tumour in your humour,
Are there bags under your eyes?
Do you leave dents where you sit,
Are you getting on a bit?
Will you survive
You must survive

When there's no love in town
This new century keeps bringing you down
All the places you have been
Trying to find a love supreme
A love supreme

Oh what are you really looking for?
Another partner in your life to
abuse and to adore?
Is it lovey dovey stuff,
Do you need a bit of rough?
Get on your knees

Yeah turn down the love songs that you hear
'Cause you can't avoid the sentiment
That echoes in your ear
Saying love will stop the pain
Saying love will kill the fear
Do you believe
You must believe
A love supreme

I spy with my little eye
Something beginning with (ah)
Got my back up
And now she's screaming
So I've got to turn the track up
Sit back and watch the royalties stack up
I know this girl she likes to switch teams
And I'm a fiend but I'm living for a love supreme

A love supreme

Come and live a love supreme
Don't let it get you down
Everybody lives for love

Come and live a love supreme
Don't let it get you down
Everybody lives for love
Korisnikov avatar
By disaster blue
single sam zato stoooooo... sam to vec 5 meseci :lol:
pa nemam pojma.. mislim ljubomoran sam jako.. ali to naravno da ne ispoljavam dok ne vidim razlog da to radim..tj.dok mi neko ne da povod...ukoliko bude povoda.. pa da...
s obzirom da nisam nikoga varao dok sam bio u vezi..svetica sam ahaha...
valjda zbog toga.. a i mislim ionako sam probirljiv pa osoba koja mi se svidi, jbg...ne mogu da budem sa svakim...
uglavnom bi to bilo to :)
By Kragi
Originally posted by Mage
Originally posted by Kragi
Najcesce ljudi ili ne znaju sta hoce ili im smeta sve zivo.
E to. Mislim da je to poenta.

Ali nema u ljubavi neke velike filozofije. Sve je to toliko individualno da jednostavno ili štimate zajedno ili ne.
Kao i u svakom drugom odnosu, meni to vazi i za posao/rad, druzenje i sve ostalo ... :)
Korisnikov avatar
By Blady
@mako ovo nije klub | :lol:

Ovde se ozbiljno vodi polemika :giggle:

OT: Bolje je biti sam, nego sam u vezi :)
Ne mislim da mi nesto fali, zapravo ne fali mi nista kada sam solo.
Bitno je voleti sebe i raditi na sebi, pa onda pustiti nekoga da ti se pridruzi u tome. Nije problem naci nekoga, vec odrzati bila sta sa tom osobom.
U vezu se moraju ukljuciti neke stvari, kao sto su prihvatanje, kompromis, trud, rad... Stvari koje su prisutne, s ozbirom da smo svi razliciti.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
single vise od godinu dana
i sigurno cu biti jos toliko
unless...

''
:spliff:

hey bobby marley
sing something good to me
this world go crazy
it's an emergency

...

tonight
i dream about fraternity
tonight i said: one day!
one day my dreams will be reality
like bobby said to me
hey bobby marley

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!