- 03 Feb 2005, 02:52
U "drustvu i politici" korisnik je postavio sledecu temu:
Kao sto se vidi (a i podebljano je) i sam autor teme, izmedju ostalog, dotice i penziju Mirjane Markovic.
Moderatoru se, medjutim, komentarisanje na taj deo teme ne dopada u istoj toj temi...vec od svega toga pravi off-topic.
Zanima me samo da li to znaci da ce i sam autor teme da dobije opasku zbog off-topica? Kako moze da bude off-topic nesto sto sam autor teme postavi???
Ja stvarno ne znam na sta ovo sve lici...ali da je besmisleno - besmisleno je!
Neki ljudi ovde, skoro na silu, zele da uspostave "red i mir" i od jednog zivog foruma naprave cyber-Utopiju.
Ovakvom sterilizacijom tema, njihovim cepkanjem, korisnici dobijaju utisak da tu nesto nedostaje...a same teme ostavljaju utisak posledica "lobotomije teksta i smisla".

Originally posted by SouthSide
Beograd -- "SPS i SRS ipak su postigle sporazum o rezoluciji o obustavljanju procesa protiv porodice Slobodana Miloševi?.
Šef poslani?ke grupe Socijalisti?ke partije Srbije, Ivica Da?i?, rekao je da ?e ta rezolucija biti uskoro upu?ena Skupštini Srbije, odnosno da bi se o njoj moglo raspravljati na slede?em vanrednom sasedanju Skupštine. On je potvrdio da je ta partija postigla sporazum sa Srpskom radikalnom strankom, koja je najavila u utorak da ?e tu rezoluciju podneti parlamentu, sa ili bez podrške SPS-a."
Sa sajta b92.
Sta se to kog djavola dole desava? Jos pise da je odobren Mirin zahtev za penziju u iznosu od 25.000 din mesecno!
Kao sto se vidi (a i podebljano je) i sam autor teme, izmedju ostalog, dotice i penziju Mirjane Markovic.
Moderatoru se, medjutim, komentarisanje na taj deo teme ne dopada u istoj toj temi...vec od svega toga pravi off-topic.
Zanima me samo da li to znaci da ce i sam autor teme da dobije opasku zbog off-topica? Kako moze da bude off-topic nesto sto sam autor teme postavi???
Ja stvarno ne znam na sta ovo sve lici...ali da je besmisleno - besmisleno je!
Neki ljudi ovde, skoro na silu, zele da uspostave "red i mir" i od jednog zivog foruma naprave cyber-Utopiju.
Ovakvom sterilizacijom tema, njihovim cepkanjem, korisnici dobijaju utisak da tu nesto nedostaje...a same teme ostavljaju utisak posledica "lobotomije teksta i smisla".