Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bubamarica
Volim da se potrudim oko nekog ko mi se zaista svidja. Cak mogu da istrpim i igranje igrica u pocetku. Ali ako se ta praksa nastavi, mislim da mi nista lakse nije, nego ohladiti se od te osobe. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by Black Lady
Citam vas...
Ti samo serendas a nikad nista ne napises, cak sam i JA, offtopic kraljica napisala nesto :lol:

:mazi:
Slozila sam se kasnije sa nekima... btw izgleda si citala sve odgovore... pa si nabasala i na moj taj post...
ON: Trudim se kada zaista uvidim da je vredna toga.. mogu mnogo da se trudim i volim.. ali samo u tim slucajevima... posebnim...
Tada mogu i zelim sve.. i volim to sve.... ali samo tada, ako mi se zaista nesto spesl desi...
Korisnikov avatar
By someone
naravno,trudim se oko svih dragih osoba jer imam potrebu,prosto osecam se lepo kada vidim da sam nekom izmamila osmeh :)
Kada bih videla da mi je neka devojka na poseban nacin draga pa trudila bih se i oko nje,nishta ne gubim,malo dobre volje,pozivitnih vibracija nikom ne shkodi ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Usput, postoji granica tog truda.
Ako bilo sta sto bi trebalo da bude naprosto normalno u vezi dalje iziskuje trud, i uvek trud, to malo obesmisljava celu stvar.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja volim da se trudim oko svojih najboljih drugarica. :shmi: :shmi: :shmi:

Izvinjavam se na upadu, ali videh t1ww. :D

Pozdrav, tebi! :bye: :kiss:
Korisnikov avatar
By maka
Volim vise da se ona trudi oko mene,mnogo me razmazila jbg :)

ont : volim,obema nam je paznja jako bitna,volim da je usrecujem sitnicama.
Korisnikov avatar
By bu
trudim se oko svih osoba do kojih mi je stalo..koje volim...ucinim neku sitnu stvar za osobu kojoj ce to mnogo znaciti..:D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Ivana

Uvek sam ja ta koja je "cekana"...
:zev:

ONT: Slažem se sa Jovanom.
a sta je tu za zevanje? ne smatram to ni plusom ni minusom, mozda sopstvenom nesigurnoscu da se upustam u neke stvari.
E, da se poFalim da imam vise petlje ipak :lol:

Kada vidim da dejt il sta vec nikaaaaaaako da se zavrsi kako vidim da obe zelimo, izgleda umem da poteram stvari u tom smeru :blush:
Korisnikov avatar
By mirth
Ja volim da se trudim oko svake zene. :meda:
Korisnikov avatar
By Blady
volim da se trudim, ali startovati ne znam :hvala:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by RuznaGlupaZla...

volim i dobro se osjecam kad vidim da joj prija moja paznja :) ali ako osjetim da je "gnjavim" nekako kao da se uplasim i povucem, a poslije mi je prilicno tesko uspostaviti neku ravnotezu jer me stalno prati osjecaj da cu je smoriti...
Ovo je i moj slučaj.

Samo što ne znam baš uvek da provalim da li joj moja pažnja prija ili ne,pa se trudim da se ne trudim mnogo...
Potrebno mi je da mi nekako pokaže da joj to imponuje,inače se jako brzo povlačim.Inicijativa mi baš i nije jača strana :sigh:
Korisnikov avatar
By Das Ich
mislim da se u vezi prilicno trudim... a u fazi muvanja prepustam njoj tu "muku" :D
Korisnikov avatar
By Khons
sta tu ima da se voli ili ne, jednostavno se trudim

ja ovu temu nisam shvatila kao "ona je kucka pa koliko mozes da je istrpis/oce kaki nece kaki"

vec kao

ona je ok, svidja mi se/zajedno smo pa normalno da cu da se trudim oko nje
Korisnikov avatar
By Torry
ne volim nista sto je na gotovo, tako da, svakako, lepse dodje kad se malo potrudis oko necega sto ti je vazno ;)
Korisnikov avatar
By acid drop
ja se truuudim i truuudim i truudim oko nje - UBIH SE! a ona cvrc. CVRC AJ TEL JA!
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by sunflower5
Originally posted by RuznaGlupaZla...

volim i dobro se osjecam kad vidim da joj prija moja paznja :) ali ako osjetim da je "gnjavim" nekako kao da se uplasim i povucem, a poslije mi je prilicno tesko uspostaviti neku ravnotezu jer me stalno prati osjecaj da cu je smoriti...
Ovo je i moj slučaj.

Samo što ne znam baš uvek da provalim da li joj moja pažnja prija ili ne,pa se trudim da se ne trudim mnogo...
Potrebno mi je da mi nekako pokaže da joj to imponuje,inače se jako brzo povlačim.Inicijativa mi baš i nije jača strana :sigh:
Kako su cakana ova dva posta :love:
Evo, mozete da se trudite oko mene, ja cu vam dati do znanja da mi se dopada i da mi prija ;)
Korisnikov avatar
By sunflower5
@elektron, bas lepo od tebe :sweet:

Ali ako to jos uvek znaci da treba da podizem 25 i vise kg, onda cu ipak morati da te prepustim maslacku :sigh:

:D
Korisnikov avatar
By elektron84
Ne moras :)

Ako mozes da podignes soljicu kafe, bice dovoljno :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
jok ja brate.
to samo batinu moju slusa :awesome:
Korisnikov avatar
By elektron84
Kakav crni trud! Hocu malo oko mene da se lome :durenje:
Korisnikov avatar
By elektron84
^ blago tebi :sigh:

Oko mene se niko nikad nije lomio. Mislim, jasno mi je zasto, ali, volela bih da znam kakav je osecaj :)
Korisnikov avatar
By acid drop
^ šalim se, nije.
ali ne bih ni volela. da leti perje. :lol:

da se neko trudi oko mene, to bih već volela. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!