Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by smaugtamno mi nije lose, svijetlo ok, no ima malo previse sumpora, pa ako vec biram slovensko, obavezno union
A koje Laško? Lahko? Temno?
Originally posted by erkondisnE jeste. I ja biram tamno pre. Union pivo sam pila samo americko, bruklinsko. Nisam slovenacko.
Originally posted by smaugtamno mi nije lose, svijetlo ok, no ima malo previse sumpora, pa ako vec biram slovensko, obavezno union
A koje Laško? Lahko? Temno?
![]()
Originally posted by smaugE ovako ok mi je ono Bernard, sto se tice ceskih...
@Black Lady: E pa sad vec mozemo da se divanimo. Kad si pomenula ceska piva. Vis da mozes kad se skoncentrises.![]()
Originally posted by smauguglavnom, to slovensko ti je obicno najobicnije komercijalno pivo koje se proizvodi naveliko. mislim da je bas isti okus kakav je i bio i prije 90te, i sto je najbitnije, izgleda relativno cisto i ne izaziva kojekakve glavobolje za razliku od mnogih
E jeste. I ja biram tamno pre. Union pivo sam pila samo americko, bruklinsko. Nisam slovenacko.
Originally posted by smaugErm, what can I say...punctuality is my middle name ;D
Kasnis, jebote, bar pola sata!
Odlicni. Odlicni. Iznenadjujuce pitko. Ne pravi mi kako ja kazem trudnicki stomak. Moze cak i vrlo hladno (a ja piva volem na sobnoj temperaturi). Lepo.
Si pila nesto lepo novo?
Originally posted by jovanabeograd1) Svidja, svidja.
Originally posted by smaugErm, what can I say...punctuality is my middle name ;D
Kasnis, jebote, bar pola sata!
Odlicni. Odlicni. Iznenadjujuce pitko. Ne pravi mi kako ja kazem trudnicki stomak. Moze cak i vrlo hladno (a ja piva volem na sobnoj temperaturi). Lepo.
Si pila nesto lepo novo?
1) Warsteiner je divan, a u Serbiji ga nema, nazalost. Drago mi je da se jos nekom svidja![]()
2) Lokalni Feldschlossen sam skoro probala, prosecan je, ali sasvim drinkable, da ne gresim dusu.
3)Moje otkrice godine je Singha, iliti tajlandsko pivo(za neverovati, znam) koje je fantasticno pitko, i sa karakterom. Ne kao Carlsberg i njemu slicna piva.![]()
Ako nekim slucajem rade shipping, na moju odgovornost naruci gajbu.![]()
Originally posted by Black LadyDobro, ajde, oprastam ti. Al pazi sta radis kad brises prasinu...Pazljivo, s razumevanjem.
@smaug, selila sam se![]()
Originally posted by smaugStvar navike (za jelen) a tuborg sam pocela da pijem jer je pivo sa najmanje posto alkohola u Srbiji.
Ama ljudi kako mozete da pijete jelen i tuborg?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!