Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Znaci ne seksualna prijateljstva (ona koja podrazumevaju povremeni seks ili nahvatavanje), vec prijateljstva sa manje ili vise izrazenom seksualnom dinamikom. Sta mislite?
Ja kazem da su ona karakteristicnija za zene nego za muskarce. I da funkcionisu nezavisno od seksualne orijentacije.
jeste li se nekad zadesili u tako necemu? I da li vam je zasmetalo?

Druga moguca definicija koju nudim je ,,renesansno prijateljstvo": uzajamnost dve duse koje se toliko vole da ne mogu da iskljuce bilo koji moguci izraz ljubavi ili oblik pokazivanja naklonosti.
By Sixto
Originally posted by Orlando the Lady

Znaci ne seksualna prijateljstva (ona koja podrazumevaju povremeni seks ili nahvatavanje), vec prijateljstva sa manje ili vise izrazenom seksualnom dinamikom...
Sta si ti ovim 'tela reci, ajd objasni plz? :retard:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa kao, nije da ste fuck buddies, vec raspolazete tom kolicinom neznosti koja cini neki vid seksualnog ponasanja nuznim (poljubac u usta, ne sasvim obicno milovanje i dalje).
Korisnikov avatar
By Norma Jeane

Pa kao, nije da ste fuck buddies, vec raspolazete tom kolicinom neznosti koja cini neki vid seksualnog ponasanja nuznim (poljubac u usta, ne sasvim obicno milovanje i dalje).
da, on gay, ja gay, super je, nikom ne smeta, svi srecni :hvala:
Korisnikov avatar
By mOwbid
i tusiramo se zajedno :wundy: i spavamo :wundy:

:lol:
By Sixto

hmmm, mislim da nemam, da, nemam.
Korisnikov avatar
By m..
ne smeta. boze dragi, nisu mi prijatelji od govana.

meni bi samo smetalo da neko sa strane krene da me ubedjuje kako to nije prijateljstvo nego ne znam sta jer on tako kaze. lmao. znate te ljude: nemoj da lazes da ti nije devojka kad imate sex. :lood:

pola mojih blizih priateljstava je tako. il se tu i tamo poljubim ili nekog drpam zasisu ili guram glavu u dekolte, grlim ih i tako dalje, uvaljujem im se u krilo, drpam dupeta. mada meni to nije seksualno, nego bogte volim ljude pa ih pipam. e sad pojma nemam kako to izgleda nekom sa strane, a i boli me uvo.
Korisnikov avatar
By Blady
Da da, imala sam i zenski i muski slucaj...
Sa nekim ljudima to moze da funkcionise.. i ne smeta mi.. iako iskljucivo volim da imam jasne prijateljske granice.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by m..
meni bi samo smetalo da neko sa strane krene da me ubedjuje kako to nije prijateljstvo nego ne znam sta jer on tako kaze. lmao. znate te ljude.
Znam ih.
Vrlo dobro..
:avalon:

ont: Ne volim da postižem takvu vrstu fizičkog kontakta sa ljudima radi neke vrste autoblokade koja je predobro usađena u mene.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..

il se tu i tamo poljubim ili nekog drpam zasisu ili guram glavu u dekolte, grlim ih i tako dalje, uvaljujem im se u krilo, drpam dupeta. mada meni to nije seksualno, nego bogte volim ljude pa ih pipam.
se mi znamo? :wundy:
{hm, je l' sam tebi liznula bradavicu u petak? :lol: }

ont: uglavnom sa homosexualcima.. i sa bivsim deckom..
redje sa zenama, ali desava se.. a jos redje sa str8 zenama (i one koje su bile str8, a imale smo tzv. sexualizovano prijateljstvo, su sad gay :neznam: ).

nije da se inace gnjavim, vise mene gnjave, mozda, ne znam, nije, ne znam; zavisi od osobe do osobe i trenutka.
mora da bude spontano i (podrazumeva se) obostrano.
i to mi nije sexualno, vec, hmm.. fizicko izrazavanje ljubavi i neznosti recimo.
iako moze izgledati kao da sam u izrazito ljubavnoj vezi sa tom osobom. ili da se jebem bar.

ALI RETKO, RETKO. to su specijalke za mene.
uglavnom se drzim sama za sebe, i sama sa sobom.

edit: ili spontano predje u sexualno prijateljstvo koje ne mora ukljucivati uvek FULL sex, ili u neki cudan odnos, sta god.
hebga, ima logike da se nastavi tako ako se vec neke kockice poklope. dodajmo na to alkohol i voila.
Korisnikov avatar
By Srklet
imam jednog prijatelja s kojim imam takav odnos, u kojem imamo "previse" seksualnog. jednostavno se dogodi. :shrug:
Korisnikov avatar
By colorado
Ne mislis na "fuck buddies", vec na "friends with benefits"?

Okej je meni to, no nisam nikad praktikovao. Ne znam ja tu da balansiram.. ili smo prijatelji, ili se jebemo s nekim postovanjem, ili smo zajedno.

Ali uglavnom nismo nista od navedenog. haha
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ mislim da joj to nije idejno polaziste;
al sha ja znam opet.

edit: a ako jeste, moram da promenim odgovor. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne umem ja to.

Nema kod mene dublje podele od prijatelja u krevetu i van njega.
By alexandermagic
Sa drugarima/poznanicima -- može, ali i ne mora biti poljupca, pipkanja ili seksa ; sa prijateljima - - ni pod točkom razno.

Stoga strogo odvajam jedne od drugih.
Korisnikov avatar
By antibiotic

Pa da, naravno da imam. Obozavamo se :kissing:

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Desavalo mi se ali vise u (bliskim) poznanstvima i sa zenama. Muskarce ja dozivljavam kao mnogo definisanija bica i svaki odnos postaje sa njima vrlo brzo sasvim odredjen. A zene su mi cesto viseslojne, seksualnost je nesto neodredjenija kao i celokupno ponasanje i vidjenje sveta. Tako to (blisko) poznanstvo moze da klizi u raznim smerovima, zavisno od raspolozenja i situacija. Ako predje u prijateljstvo ipak postaje odredjenije i ta pocetna energija se negde izgubi...
Korisnikov avatar
By Madonna
let's be friends and then make out :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Imam/imah to ^^

I volem, sta cu kad sam taktilna :awesome:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Been there, done that, 2 puta. Bilo kul dok je trajalo. U jednom slučaju je prijateljstvo bilo prvobitan odnos koji je prerastao u to nešto više, a u drugom je neuspelo muvarenje završeno drugarskim odnosom koji je kasnije prešao u nešto više... Sa obojicom sam i dalje kul i sve je manje više isto, sem što se ne seksamo :) Sve zavisi od osobe u suštini, ali generalno, može da funkcioniše :)
Korisnikov avatar
By EYA

Druga moguca definicija koju nudim je ,,renesansno prijateljstvo": uzajamnost dve duse koje se toliko vole da ne mogu da iskljuce bilo koji moguci izraz ljubavi ili oblik pokazivanja naklonosti.
ovo mi je poznato, a i vrlo lepo zvuci kad tako napises... i am in :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!