Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Originally posted by Simor
Originally posted by erkondisn

cek jel to ono nesto kanadsko, neka plava cica psiholog detektiv tako nesto... mislim da sam znao to pogledati tu i tamo, ali nisam znao da je traci tamo bila :sigh:
Jeste, samo mislim da nije kanadska nego američka serija. Traci je bila ljubavnica Jacka, čoveka koji je progonio Sam, profajlerku i federalnu agenticu koja je imala čudne tikove i uopšte mi nije jasno zašto se Jack nije usmerio na Traci nego je progonio Sam.

:tepih:
Zato što je Sam sa svojim tikovima bila jako simpatična i pogubljena. :sweet:

Slika
By Simor
Jeste, Ulixe, ali nije bila tako sexy kao Traci. :pervert:
By Ulix

Jeste, Ulixe, ali nije bila tako sexy kao Traci. :pervert:
Jack nije hteo kurvu, već poštenu ženu i intelektualku. He was a classy serial killer. :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
Slika

Moram opet pogledati. Darren Aronofsky, definitivno me ubija.-.-
By Simor
Originally posted by Ulix

Jack nije hteo kurvu, već poštenu ženu i intelektualku. He was a classy serial killer. :lol:
:smeh:

Da ne bude sve samo offtopic: poslednji sam gledao film "Shelter" sa Julianne Moore. Već mi je previše parareligijskih horora, ali ja tetu Moore toliko volim da bih beskonačno gledao i "Slatko od snova" samo da ona glumi tamo umesto, na primer, Dragane Gage Mirković.

Da li mirno spavaš, luče moje,
ovo veče da l' te savest peče?
Govoriš li u snu ime moje,
da l' te čuje ona što te truje ?

:muzika:
Korisnikov avatar
By erkondisn

Jeste, samo mislim da nije kanadska nego američka serija. Traci je bila ljubavnica Jacka, čoveka koji je progonio Sam, profajlerku i federalnu agenticu koja je imala čudne tikove i uopšte mi nije jasno zašto se Jack nije usmerio na Traci nego je progonio Sam.
a jeste... ne znam zasto mi je zvonilo na kanadsku. kao da su je tako najavljivali na novoj tv pa mi ostalo :drama: . doduse, nista cudno i ako sam posenilio malko...
ali sjecam se da je plavojka bila Ally Walker
Korisnikov avatar
By Srklet
unstoppable 7,5/10
it's kind of a funny story 3/10
love and others drugs 1,5/10
Korisnikov avatar
By V25
Da, moraću i ja da počnem da ocenjujem i sa po pola ocene. Kada pogledam kojim sam sve filmovima dao sedmice, shvatim da baš i nisam bio objektivan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Obožavam filmove na temu katastrofa, od onih lokalnih ( '' Kasandrin most '' ), do globalnih ( '' 2012. '', '' Deep impact ''... ).
U nedostatku novijih filmova tog žanra, ponovo sam uživao u ostvarenju '' The Day after tomorrow ''.
Baš volim da gledam takve filmove. Uživam.
:)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
burlesque - da nije forumaskog drustva, smorio bih se...Cher je mogla vise pevati
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Film je nesto izmedju Showgirls, Coyote Ugly i Slatkog od snova.
Ali je prezabavan u duhovitom drustvu. Za jedan shljokicasti trash traje predugo. 2/10
Korisnikov avatar
By Srklet
tamara drewe 6,5/10

roger allam je super ljigavac. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By V25
E da je "Burlesque" i upola kao "Showgrls" bio bi dobar film. Elem, ja gledah "The Tourist". Tuga jesenja. 1/10
By Orion
Slika

Sa lošijim glumcem film možda ne bi ni do polovine držao pažnju a ovako Franco izvlači prosek.
Bolji nego što sam mislio da će biti.
Korisnikov avatar
By Srklet
let me in 7/10

iznenađujuće dobar rimejk švedskog 'let the right one in', s nekoliko doista majstorski režiranih sekvenci i odličnim glumcima.

btw, jesam li ja dobro skuzio ili je onaj stari, koji je kao staratelj vampira/ice, zapravo nekad isto bio decko koji se u nju zaljubio? basically, i ovog klinca ceka ista sudbina...
Korisnikov avatar
By V25
Da, on je dečko sa fotke koju prikažu u jednom kadru. On je bio zaljubljen u nju i on je ostario (pošto nije vampir) čuvajući nju.
Korisnikov avatar
By Evdokija
O, Sofi!
Zasto?!
Zasto ovako providno i stupidno?

Slika
Korisnikov avatar
By mOwbid
from paris with love :up: dobar dobar
Korisnikov avatar
By maka
Slika

lepi dijalozi,lepa En i sladak Dzejms, sve u svemu 6/10
Korisnikov avatar
By maka
Slika

moze da prodje, Šon Pen je svakako imao mnogo boljih izdanja!
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!