Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ogili
Originally posted by alexandermagic

Ne ponašaj se kao pizda. :shamar:
Pošalji mu friend request na fejsu bez propratne poruke. Ukoliko ti uzvrati porukom: "Je l' se mi znamo?", napišeš mu da imate zajedničku poznanicu.

Kad te prihvati, pažljivo prouči njegov profil (linkove koje postavlja i fotografije), kako bi uvidjeo koje su mu slabe tačke i što voli, povremeno lajkaj ono što postavlja, ponekad nešto i prokomentiraj, ali na neutralan način. Poslije par dana, sačekaj da se pojavi na chatu i započni neobavezan i NEOPTEREĆUJUĆI razgovor.
Dalje neka sve ide svojim tokom.
Hvala
Ovo mi deluje prilicno ok...
nismo se nikada upoznali, ali u svakom slucaju bilo bi bolje da pita nesto nego samo da prihvati request...a sta npr ako kaze frendici, ona ce odmah da skonta...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Stidljivost je za pickice obrijane bez pirsinga! PRAVI muskarac prvo poke-uje!!!
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pa sta ako kaze? ooooo gospode! jel ti zelis da ga nahvatas ili ne? deder tamo na fejsbuk i lajkuj :maji:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ti ga lepo zamoli za razumevanje, objasni mu da si neoutovan i da bi mu bio zahvalan da vašoj zajedničkoj drugarici ne otkrije tvoju pederastiju.
:hvala:
Sve se dogovorom rešava.
:yes:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
vec vidim za nedelju dana post: smuvali se!
i onda komentare: our kid is growing up :radosnice:
Korisnikov avatar
By ogili
Originally posted by colorado
Originally posted by alexandermagic

Ne ponašaj se kao pizda. :shamar:
Pošalji mu friend request na fejsu bez propratne poruke. Ukoliko ti uzvrati porukom: "Je l' se mi znamo?", napišeš mu da imate zajedničku poznanicu.
Ovo kod mene ne bi upalilo. Tesko dodajem na fejs ljude koje ne znam uzivo, POGOTOVO be propratne poruke.

(Samo kazem... Ljudi obicno ne dozivljavaju fejsbuk tako ozbiljno kao ja, tako da su vece sanse da ce te dodati nego da nece.)

A ako vec znas gde radi, sto ne probas da isceniras neki slucajan susret s njim?

Srecno!
Mislim, nikad nisam startovao ljude na fejsu iako vidim da kod nekih to funkcionise... opet, najbolje bi bio neki zivi susret u startu...
Korisnikov avatar
By *deni*
A glede te vaše zajedničke poznanice se nameće još jedno pitanje.
Šta ćeš ti odgovoriti ako te taj dasa priupita odakle ti pretpostavka da je on peder ?
Najbolje bi bilo da se ne pozivaš na to da ti je drugarica saopštila, da bi predupredio mogućnost da joj on to zameri.
Kaži da si tako osetio da ste na istoj talasnoj dužini.
Korisnikov avatar
By ogili
Originally posted by *deni*

A ti ga lepo zamoli za razumevanje, objasni mu da si neoutovan i da bi mu bio zahvalan da vašoj zajedničkoj drugarici ne otkrije tvoju pederastiju.
:hvala:
Sve se dogovorom rešava.
:yes:
ma ona se druzi sa njim koliko i sa mnom, dakle vise poznanica, zato mi je i frka, da je dobra drugarica znala bi naravno i cele ove price ne bi ni bilo...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A zasto joj lepo ne kazes, bez obzira sto je poznanica? Vidis da nije homofob.
Korisnikov avatar
By ogili

Šta ćeš ti odgovoriti ako te taj dasa priupita odakle ti pretpostavka da je on peder ?
Najbolje bi bilo da se ne pozivaš na to da ti je drugarica saopštila, da bi predupredio mogućnost da joj on to zameri.
Osetio na osnovu fotke?
Ma ne, ne bih mu u startu ni rekao, prosto videli bi, mozda bi tu bilo neke hemije, a mozda i ne...mada verujem da bi :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama, čoveče, fejsbuk je bogomdan za takve stvari.
Da ga nema, ipak bi morao da angažuješ tu zajedničku drugaricu, pa bi morao da telefoniraš, šalješ sms poruke... Ovako si svega toga pošteđen.
Krenete neobavezan čet na fejsu, danas, sutra, a već prekosutra ste na sastanku, a posle i u krevetu i bog da vas vidi.
Nema tu problema nikakvih.
Korisnikov avatar
By ogili

Bockanje na fejsu tek kasnije. Prvo stidljivo lajkovanje i poneki učtivi komentar.
Mora da ostavi povoljan prvi utisak, da je seriozan i ozbiljan, a ne kao ovaj Lakijev udvarač, što odmah pičke traži.
ma jeste valjda seriozan, a i moje su namere casne :andjelak:
Korisnikov avatar
By ogili

Ama, čoveče, fejsbuk je bogomdan za takve stvari.
Da ga nema, ipak bi morao da angažuješ tu zajedničku drugaricu, pa bi morao da telefoniraš, šalješ sms poruke... Ovako si svega toga pošteđen.
Krenete neobavezan čet na fejsu, danas, sutra, a već prekosutra ste na sastanku, a posle i u krevetu i bog da vas vidi.
Nema tu problema nikakvih.
valjda, mozda suvise komplikujem stvari....
Korisnikov avatar
By haemoglobin
de ti mene dodaj na face pa da ti objasnim...pojesce te ovi :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ogili

Osetio na osnovu fotke?
Ma ne, ne bih mu u startu ni rekao, prosto videli bi, mozda bi tu bilo neke hemije, a mozda i ne...mada verujem da bi :)
Ama, kakve fotke ?
To pitanje prvi uopšte i ne poteži, već samo ako te on pita odakle ti pomisao da je on gay, onda kaži da si imao senzaciju, uključio ti se alarm na gaydaru....
Mimo toga, pitanje pederastije ne poteži uopšte.
Ako se i ti njemu dopadneš, kao što se on dopada tebi, ima stvari da legnu same od sebe, nema ti da brineš...
A sad, hajde ti, blago meni, na fejs, pa u akciju.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Oh gosh samo uradi ono sto mislis da je najbolje, niko ne poznaje ovu situaciju i tebe bolje nego ti, napuni muda i just do it.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Onda nek napravi sacekusu, nek sazna gde zivi pa nek ga poprska sa terase ako ne sme nista drugo.
By str00ja
Ovaj ogili me podseca na mene skroz :lol: Ajd javi sta si uradio :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda će našem novom korisniku od pomoći biti jedna od meni omiljenijih ljubavnih tema na ovom Forumu, koja je iz nejasnih razloga završila u smećari

>>>Poplava intenzivnih emocija<<<
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao tako sam ja smuvao ovog mog trenutnog a bio sam toliko pogubljen, 3 dana nisam znao ni kako se zove (bukvalno, zaboravio sam da ga pitam) :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!