Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Evo kako stvari stoje :
Imam jednu prijateljicu, pre poznanicu, ciji kolega mi se dopada. Jedno vece mi je nesto pricala kako je sa njim saradjivala na jednom projektu bla bla i izmedju ostalog rekla da je gay, eto svi dobri momci su gay bla bla. Elem, bacim ja pogled na njegov profil na fejs i... decko je stvarno sladak :) Znam, skroz je klinacki, ali ne znam sta da radim.
Ne mogu joj traziti da nas upozna jer ne bih da joj se outujem, ipak nismo nesto bliski, opet, da njega kontaktiram na fejsu, nekako mi je bzv...
Ako imate neki savet, samo napred, I will appreciate it :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Posaljes mu neku poruku na fejsu, kad več imas njegov fejs.
Korisnikov avatar
By Madonna
sad još i poruku da ti smišlja forum :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Napisi nesto sto ce ga zbuniti i naterati da pita nesto. daj mu neki random fact tipa 'sok od narandze ostecuje zubnu gledj' or smth... budi duhovit i kreativan. to ljudi uvek vole.
Korisnikov avatar
By Madonna
evo ja ću da ti ga smuvam, daj link :trep:
Korisnikov avatar
By 2kune
a ako uspije, možel forum i da umoči? :pervert:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ignorisao si moj savet? saću da bacim anatemu na tebe pa ga nikad neces upoznati :oklagija:
Korisnikov avatar
By Madonna
bolje da si poslušao 2 kune on je stariji, iskusniji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
E da! ajde kuno podari nam malo svoje mudrosti!
By alexandermagic
Ne ponašaj se kao pizda. :shamar:
Pošalji mu friend request na fejsu bez propratne poruke. Ukoliko ti uzvrati porukom: "Je l' se mi znamo?", napišeš mu da imate zajedničku poznanicu.

Kad te prihvati, pažljivo prouči njegov profil (linkove koje postavlja i fotografije), kako bi uvidjeo koje su mu slabe tačke i što voli, povremeno lajkaj ono što postavlja, ponekad nešto i prokomentiraj, ali na neutralan način. Poslije par dana, sačekaj da se pojavi na chatu i započni neobavezan i NEOPTEREĆUJUĆI razgovor.
Dalje neka sve ide svojim tokom.
Korisnikov avatar
By Belanos
Originally posted by alexandermagic

Pošalji mu friend request na fejsu bez propratne poruke. Ukoliko ti uzvrati porukom: "Je l' se mi znamo?", napišeš mu da imate zajedničku poznanicu.

Kad te prihvati, pažljivo prouči njegov profil (linkove koje postavlja i fotografije), kako bi uvidjeo koje su mu slabe tačke i što voli, povremeno lajkaj ono što postavlja, ponekad nešto i prokomentiraj, ali na neutralan način. Poslije par dana, sačekaj da se pojavi na chatu i započni neobavezan i NEOPTEREĆUJUĆI razgovor.
Ovo je dobra strategija, a ako ti pofali maste pogledaj film "cudesna sudbina amelije pulen", ona ga je bas smuvala :setnja:
Korisnikov avatar
By colorado

Ovo kod mene ne bi upalilo. Tesko dodajem na fejs ljude koje ne znam uzivo, POGOTOVO be propratne poruke.

(Samo kazem... Ljudi obicno ne dozivljavaju fejsbuk tako ozbiljno kao ja, tako da su vece sanse da ce te dodati nego da nece.)

A ako vec znas gde radi, sto ne probas da isceniras neki slucajan susret s njim?

Srecno!
Korisnikov avatar
By Norma Jeane

kod mene bi ovo upalilo... eto devojke cisto da znate :P
By Speculum Columbae
Hm. Dok mu ne priđeš i ne nađeš nešto zajedničko i ne pretvoriš to zajedničko u razoružavajuće šarmantnu opasku/šalu sa tvoje strane, ništa nećeš postići.
By Guion Nerville
Aj da budem konstruktiviji..

Posaljes mu poruku "Ocete l kropriiiiiira". Kod mene skoro svakog meseca dolazi neki cika i to vice na interfon, i cini mi se da mu ide posao. A ti kupis na pijaci krompira koliko treba, pa njemu kao znak paznje prodas jefitnije, i tom prilikom se upoznate :sweet: A ako nece da ti kupi, onda pokusas drugacije.

Sori, ne znam sta mi bi :krezavi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da, sto rece alexandermagic dont be a fucking pussy :D

Najgore sto moze da ti se desi kad mu posaljes poruku na fejsu jeste da ti odgovori nesto tipa: sram te bilo djubre jedno malo nevaspitano :lol: kao sto sam ja nedavno odgovorio jednom klincu nakon sto sam dobio "predivnu" i sugestivnu poruku od njega: "sexy si hoces da se jebemo" :lol: takav pristup ne preporucujem nikako :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što se same teme tiče, fejsbuk rešava problem definitivno, zato i postoji, nema šta da se snebivaš, već zapodeni komunikaciju. Gore su već izneti korisni predlozi kako.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bockanje na fejsu tek kasnije. Prvo stidljivo lajkovanje i poneki učtivi komentar.
Mora da ostavi povoljan prvi utisak, da je seriozan i ozbiljan, a ne kao ovaj Lakijev udvarač, što odmah pičke traži.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
e vidis, neki su se odmah drznuli da poke-uju, posalju poruku pa tek onda frend request ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!