Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By str00ja
Originally posted by Tomek

Pevac Dado Topic je trebao da se zove Tito. Međutim, u opstini su rekli da to ne moze. Njegov otac, iznerviran, rekao je - Ako ne moze Tito, nek bude ADOLF...
I bi Adolf Dado Topic...
ne znam da li je ovo tacno, ali tako sam cuo...

Klinac kojem su roditelji dali neko obicno ime - Petar, Marko ili nesto slicno, sam je promenio ime u Pantelija jer mu se tako zvao prededa...

Skoro je neko dete dobilo ime Onur, po liku iz neke turske serije...
Horor jbt
Jos nam samo fali i Šeherezada. :shehrezad:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Incubus

Planinka for the win.

A ove Lee Tee i Mile mi više idu na q... sve klinke se zovu tako ili ono nešto 4 S fazoni Stefan Dušan Vuk prc mrc (sve ime za jednog klinca), Dušan Silni i slično, klinac od prijatelja mojih roditelja ima 2 godine i zove se Mehmedalija :doh: a ljudi su obrazovani, kosmopolite etc. etc.
hahahahhah
Korisnikov avatar
By Torry
mene nerviraju nasa tradicionalna imena...ja sam za nesto originalnije ipak

a za svog sina sam vec smislila ime ;)
By str00ja
Poslednji put kad sam bio u zoo-vrtu, čuo sam kako majka zove svog malog sina "Njegošeee" :barf:
Korisnikov avatar
By lav
ja upoznao devojku koja se zove Melanija, staro srpsko ime, neobicno, ali nije mi ruzno...
Korisnikov avatar
By lav
e a za musko mi se svidja ime Istok
Korisnikov avatar
By erkondisn
mene je ponajvise znalo nervirati kad djeci u imenima ugrađuju nestandardna slova u domicilnom jeziku (tipa Tony s ipsilonom).

a trendovi su svakakvi, pocetkom 90ih postojala je pomama za povijesnim imenima kraljeva i knezeva kao sto je tipa pocetkom 1980. bila pomama za jednostavnim imenima kao sto je npr. 'Ivana'.

u drugoj polovici 90ih trend se, koliko se sjecam malo promijenio i tad su pocela ta tzv. 'moderna' imena s nestandardnim slovima, ili pak su djeci davala imena popularnih likova iz sapunica (tipa kad je uzasno bila popularna 'Acapulco - cuerpo y alma' mnogo djeca je dobilo ime Lorena, po glavnom liku jelte).

u zadnje vrijeme nekako sam cuo opet da su u trendu tradicionalna imena koje odnekud iskopaju... evo recimo netko je na ulici nekidan zazivao sina Bartuleeeee :drama:
By Kragi
Originally posted by *deni*

Kragi, nema šta ti da diskredituješ bilo koga zbog imena, ako ti je nečije ime smešno, smešno ti je i šta ti tu možeš....

Primetno je i da postoje imena koja, kad dobiju jedno slovo, dobiju i taj starački prizvuk... Recimo, Jovana je ok, ali JovanKa već zvuči starački.
Isto tako i Ivana - IvanKa.
Debilana? :misli:

elem, ok mi je da ti se neko ime ne dopada, da ti je smesno, da ne bi voleo da se zoves tako i sl.... samo, nisam tu da sudim o necijem preterivanju prilikom davanja imena detetu i sl ^^
Nekako mi obracanje paznje na to mnogo smesnije :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
nisam ni rekao da je nesto kriminalno, ali odakle ga iskopase... ja se jedva sjecam jednog Bartola, ali taj je zivio u 16 stoljecu :D
By Glasnik
Mene čudi da ovde niko nije spomenuo žensko ime Anđela koje se danas daje svakoj trećoj klinki. :hmm:
Korisnikov avatar
By erkondisn
imas i varijaciju Anđelka... (a nije rijec o nekoj babi)
By Glasnik
Znam ja par Anđelki koje su još daleko od statusa babe. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
moje kumce se zove Milorada (kriva sam priznajem... :lol: )

meni se svidZaju stara i cudna imena :)
Korisnikov avatar
By Madonna
pa koliko će ovih tema o imenima bit? :drama:
By Orion
Setih se sad jednog profesora koji se zove Đorđije.
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by lav

ja upoznao devojku koja se zove Melanija, staro srpsko ime, neobicno, ali nije mi ruzno...
Doktor Nedeljković: Bravo, alal vera! Prva pa sinčuge! Bebe su dobro, evo deru se tamo kao magarci. Bravo, bravo Melanija!
Rajko: Doktore, nisam ja Melanija. Ja sam Raaajko, muško.
Doktor Nedeljković: Aaa, ti si neka baba brka :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ENb2BiLrTKo
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by harlequin
A gomila Boris beba, kada se gospodin Tadic popredsednicio? Detetu ime po predsedniku, ne razumem. :hmm:
Ja sam svojevremeno predavao dvojici braće blizanaca koje su roditelji nazvali Vuk i Slobodan. Osigurali se ljudi za svaki slučaj.
(za vas mlađe, tada su dva najvažnija politička lidera bili Vuk Drašković i Slobodan Milošević)
Korisnikov avatar
By blenta
znam dva momka
jedan andjel a drugi andjelko
to su mi glupa imena

a inace mi se silno svidjaju
imena tipa pavle, strahinja, vuk i vukasin
Korisnikov avatar
By pochi
Originally posted by _miki_

Najdebilnija popularna imene su,po mom misljenju,Boris,Ivica,Dragan,Milutin,Mladjan,Tomislav,Aleksandar,Velimir,Slobodan,Jorgovanka,Vjerica,Gordana,Jelena,Natasa,Tomica,Mirko,oba Vojislava.

Ima jos debilnih,ali ovo su moji favoriti.
ha ha
:yes:
Korisnikov avatar
By pochi
Meni se dopadaju Darinka i Volga. :kafa:
Korisnikov avatar
By 2kune
Hrelja, Muhlo, Kosjenc, Rastislav, Gorazd, Dabiživ, Viganj, Žarilo, Miluj, Svebor, Rujan, Vjećeslav... itd... itd... sve stara hrvatska imena... tko voli nek izvoli... :dm:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Inače, ako vam treba neki spisak imena pa da proberete koja vam se sviđaju a koja ne, preporučujem prve 3-4 stranice "romana" Grabljivica, u kojima glavna akterka nabraja muškarce sa kojima se "družila"!
Korisnikov avatar
By Burak
sva zenska imena koja se zavrravaju na KA: Milojka, Vasiljka, Koviljka, Jasenka, Stanojka, Zagorka, Spomenka.. :pljuje:
By Orion
Originally posted by VikiVetar

Inače, ako vam treba neki spisak imena pa da proberete koja vam se sviđaju a koja ne, preporučujem prve 3-4 stranice "romana" Grabljivica, u kojima glavna akterka nabraja muškarce sa kojima se "družila"!
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!