Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Hys.

Jebem ih u usta.
Jedinu preostalu stvar koju imamo kako valja, kafane, 'oce da sabiju :sigh:
Vala bash. Jedino sto valja u Srbiji. :sigh:

No ajde, to sa stambenim zgradama stvarno ima smisla.

Ali ovo sa alkoholom... :lood: Umesto da npr. legalizuju marihuanu, oni bi i alkohol da ukinu. :no:
Mislim, jeste tako doslednije, samo i dalje veze s mozgom nema.
Korisnikov avatar
By topsecret
Bez veze. Mogu da zimislim redove u 21:55 za kupovinu alkohola, ili mozda jos bolje da dobijemo neke kupone. Mislim da red treba da se uvede ali kod nas uvek to ide od kraja, zasto se ne ugledamo na EU kada su i druge stvari u pitanju? Ok razumem, u centru su uglavnom stariji, treba ih animirati i podmititi, ali problemi, uzroci i posledice kod nas obicno opstaju vecno.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ovo s kafanama u stambenim zgradama nekako i mogu razumjeti... no mislim da će ovome sljediti nekakva kategorizacija ugostiteljskih objekata... ne znam kakvo je sada stanje i da li postoje kategorizacije tipa : kafić, noćni bar, noćni klub... ?

jerbo mozda ovime žele i napuniti malo više gradsku blagajnu ako prisile odredjene objekte da se registriraju kao noćni bar i daju nesto malo vece dadzbine...

a ono oko prodaje alkohola od 22 do 6 mi je :hand:
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

nuspojave >
Povečerje i »moralna panika«
teofil pančić

Sveopšta noćna prohibicija zbog "pijanih klinaca" isto je što i zabrana seksa među odraslima u cilju borbe protiv pedofilije

tekst
Korisnikov avatar
By Zonche!
E upravo htedoh da postavim taj tekst. Bravo Mars.
Korisnikov avatar
By blenta
dobar je tekst
nego ovo je iz teksta:
" Ako klinci ne smeju da piju, nemojte im nikada prodavati alkohol, i basta! "

a777 much?:meduza:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Popeye

beograd ce sada postati kao zagreb. :lol:
:lol:
Ma da mislim da smo mi, generalno, kao narod pomalo oasivniji što se tiče noćnih izlazaka. No ta odluka o skraćennju rada kafića nas je dotukla do kraja :yes:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Užas. To mi je meni ograničavanje osnovnih ličnih sloboda, kao kad bi neko kontrolisao koliko hrane čovek sme da unese na dan (npr. zbog brige o zdravlju i uštede zdravstvenog osiguranja).

Ovde u Americi su takve mere odavno uzele maha i rezultat je grozomoran. Ali čak i ovoj "mojoj" saveznoj državi (koja je dosta uštirkana i gde se klubovi zatvaraju u 2h) ne bi im palo na pamet da zabranjuju muziku i točenje alkohola.
Originally posted by mirth
Originally posted by Hys.

Jebem ih u usta.
Jedinu preostalu stvar koju imamo kako valja, kafane, 'oce da sabiju :sigh:
Vala bash. Jedino sto valja u Srbiji. :sigh:
Da.
Korisnikov avatar
By svejedno
pa dobro, ako vec nece moci da se kupi alkohol - kupicu onoga sto uvek ima, 22pm ili 02am - marihuana, bensedini, spidoviexerikoxovi....

..

ma daj.

ko bre zaista misli da ce ovo u vezi alkohola da se postuje idje?

ne znam da li ste upoznati sa cinjenicom da npr. trodone & dijazepame & rivotrile & xanaxe & slicne stvari niko ne sme po zakonu da prodaje bez recepta.
Prosetajte se od apoteke do apoteke da vidite koliko se to postuje.

..

ovo nije nista do jos jedan nacin za naterati ljude da ne postuju zakon.
jer je 'zakon'....mislim, ej.

..

ja licno nemam prob.
em sam prestao da pijem em me svi u kraju znaju, meni otvore i van radnog vremena ako su tu da mi daju sta god mi treba.

mislim da je tako po vecini krajeva sa vecinom ljudi.

..

jedino sto ce biti zajebano su uzi-centar prodavnice, nocna ispijanja kod studenjaka & po kalisu & to, sto obozavaju mnogi ljudi. al kazem, kad vec ne moze alkohol, tu je uvek trava ,)

..

Ova vlast se trudi da se smuci ljudima svojom gluposcu.

..

i uopste me ne bi zacudilo da se u centru sada ladno otvori 'duboka ilegala prodavnica alkohola posle 22 h'.

LM, propada ova idiotska ideja u roku od po godine.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne vidim nista lose u tome...

a ko zeli da se napije kupice alkohol ranije... :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Za muziku objekata koji su u sklopu stambenog objekta razumem ... moraju ti ljudi nekad da spavaju.

Ali ovo za alkohol ne razumem ... Kao da će to nešto da promeni. Jedina razlika će biti što posle 22h neće deliti fiskalne račune i uposliće jednog zaludnog momka da motri ako nailazi policija, da sklone alkohol :) Ako ostane nešto - "oni su to kupili pre 22h" :D
Korisnikov avatar
By mikeli
sjebu nam li i kafane, a SOKOJ je krenuo, pukli smo ......

predlazem, okupljajmo se na ulicama i locimo i strajkujmo ...
Korisnikov avatar
By 2kune
велком ту јуроп... :cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!