Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by KittrieKoliko fleševa u jednom postu! :O
Originally posted by Swanhearthbte, to je bio MOJ RODJENDAN ZENE !!
Originally posted by IriSjao moram u off
to joj ne traži da obeća![]()
ja b' išla na ovo![]()
secate se kad ste mi uvalili kosku da prva dodjem na raspevavanje pre neke zurke nesecamsekoje i pitanja svakog koje dosao sledeci:"jel i tebe docekala gola ili samo sa peskirom:![]()
i docekala sam iris i eyu prvo u peskiru jer sam istrcala iz kupatila gola da im otvorim (bolje gola nego da odu, rajt? )- imala sam ispit do 20h uvece (, spavala 1 sat al polozila !!) i dok sam pokupovala pice itd, nisam ni da usisam stigla..
pa sam ih onako u peskiru opusteno zamolila i da usisaju ceo stan, ili bar dnevnu sobu![]()
al su bar posle dobile francuski konjak star 30 god.![]()
p.s. pa tu su bili i zbuni, grini, lepa krepa, goransmith (kako se on razbio, skyen, radoznala, suthek, wroom..i jos..
![]()
p.s. tamo su svi bili high, sto od alkohola a i moj ex je doneo vutru, grini isto.. eya je pravila jointe (imaju i slike), i ko nije duvao od silnog dima se naduvao (mukica wroom npr. nije ni zano sta ga snaslo
).
a jel se secate gorana koji prepijan sve sa jointom u ruci ide po sobi i vice: DROGA JE ZLOOOOOOOO !!![]()
![]()
![]()
@swan: ti si prva dosla na sledeci parti kod mene koji je ukljucivao i karaJoke.![]()
al je moj hit sa prethodnog zura bio..pa hit!![]()
Originally posted by EYAO ljubavi moraš da me paziš da ne zalutam ka Batajnici! Od sjaja!
dodji da se umrezimo, da nam oci sjaje![]()
Originally posted by KittrieTi si divna!
Originally posted by IriS
pa ti se kurfaš čim uđeš na žurku...
ma ti se kurfaš čim oči otvoriš bokte!
![]()
tacno.
al' dok spavam pevam: 'samo u snu, ljubav postoji za naaas'.![]()
pa se probudim i kurFam odmah!![]()
sve je u balansu !!![]()
Originally posted by radoznalaaj em divna, vaj em aj divna? stil, aj em divna.
Originally posted by KittrieTi si divna!
Originally posted by IriS
pa ti se kurfaš čim uđeš na žurku...
ma ti se kurfaš čim oči otvoriš bokte!
![]()
tacno.
al' dok spavam pevam: 'samo u snu, ljubav postoji za naaas'.![]()
pa se probudim i kurFam odmah!![]()
sve je u balansu !!![]()
![]()
Računam na tvoj balans u petak, širimo ljubav!![]()
Originally posted by radoznalaBataja je do jaja... svi zaglavimo tamo, kasnije il pre... ali, Novi Sad je u srcu
Originally posted by EYAO ljubavi moraš da me paziš da ne zalutam ka Batajnici! Od sjaja!
Originally posted by Dizzy Queer
Stenvik je, inače, zaslužan za naš novi vizuelni identitet![]()
Originally posted by Anhedonie
Zasto prvo tulum?
Ustaska praksa!![]()
![]()
Zasto prvo tulum?
Ustaska praksa!![]()
![]()
Originally posted by Dizzy QueerBiće svega!
Zasto prvo tulum?
Ustaska praksa!![]()
![]()
![]()
Menjaće se i boje logoa, a party-žurka-tulum-igranka će ići random... valjda![]()
Jel' tako, Stenviče?![]()
Originally posted by EYADolazim
Originally posted by EYA"Ja još spavam, po navici, u tvojoj majici, u baTAJNICI..."
Originally posted by radoznalaBataja je do jaja... svi zaglavimo tamo, kasnije il pre... ali, Novi Sad je u srcu
![]()
pazicemo se medjusobno, hodajuci putem lagano, korak po korak... i mazicemo se i zvacemo se djole![]()
nego, idem ja jednom vozom u ns, i voz stoji nesto dugo... ja pogledam kroz prozor da vidim gde smo... a ono pise TAJNICA![]()
otpala prva dva slova od naziva mesta baTAJNICA![]()
Originally posted by Black LadyJesam ja TO zaslužio?
Mislis, hvala kurcu![]()
Originally posted by ROYAL
Originally posted by Black LadyJesam ja TO zaslužio?
Mislis, hvala kurcu![]()
![]()
Originally posted by radoznala
Moj ego ima da ti kaže: A nas (među kojima sam JA) su jednom izbacili iz voza u Bataji, kao - nema dalje, vi za do Novog Sada još niste!
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by radoznala
Moj ego ima da ti kaže: A nas (među kojima sam JA) su jednom izbacili iz voza u Bataji, kao - nema dalje, vi za do Novog Sada još niste!
viza do novog sada! to su neki avtonomaši separataši bili, moja ti!
(đezba radoznala, nema te k'o ni integralnog brašna u crnom lebu?)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!