Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja izraz rasno povezujem sa oblinama.
Verovatno je taj koren reči zato što su obojene žene češće obdarene pozamašnim poprsjem i pozadinom?

Ne bih rekao da se taj pojam često koristi i za muški rod.
U slučaju muškaraca obline su jedino prisutne u vidu pozadine, koja je često diskriminisana! :durenje:
By alexandermagic
Visoka, tamnokosa, tamnijeg tena, s izraženim fizičkim atributima.

Ali i sposobna da se na skoro svakom polju izjednači s muškarcem, ili da dokaže rezultatima da je i bolja.
Korisnikov avatar
By Marvin
I meni rasno nije ruzan izraz... Ne koristim ga, ali mi nije ruzno.
Pomislim na zenu sa oblinama, ali ne onako pufnastim oblinama nego zategnutim i jakim...

Rasna zena:
Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja ja, Monika Beluci, Sara Ramirez, Maria Gracia Kucinota, Bijonse...

Rasna zena: Zena iz koje "curi" pozuda, seks, vatra, strast... Curi, sipi, sve ti nesto "socno" i oko jezika i oko ociju dok je gledas/slusas... Ma, sam stvoris feromone od kojih ti nije dobro bre! :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
I meni se to 'rasna' ne dopada, nekako mi je prosto. Asocira me na poreklo.

Obline me više podsećaju na ženski arhetip, na specifično žensko u ženi, kao kad bi govorili koliko procenata alkohola ima neko piće. Te jedre su kao viski.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Hys.

Kad pomislim na rasnu zenu zamislim:

Tamni, mediteranski tip zene, koja mirise na prirodne mirise...zacinske trave, bebi sapun, ima crvene nokte, crvena usta, divlju kosu, jake kukove, grudi, guzu, cista je a mirise na seks, zamisljam da se jebe sa polenom u kosi, odise putenoscu, sva je kao puter i jaka hrana, butinama moze da stegne ljubavnika/ljubavnicu u klinc koji ne popusta i grli kao majka.
Ajme, još nisam naišla na neki opis žene a da je u tolikoj suprotnosti sa mnom. :hypno:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by jukie

Šta znači korvin?
Ime. Zašto?
Corvus je latinski naziv za gavrana.

Elem, da, jednom su me svrstali u ekipu 'rasnih' i ja sam dugo mozgala i razmisljala da li je to bilo pozitivno ili negativno. Onda spoznah da postoje ljudi, tj. muskarci, kojima se zapravo dopadaju velika zenska dupeta :eureka:
Korisnikov avatar
By nsc
meni je prva asocijacija Olivera Petrovic kao Kostana davno, davno, kasnije Vuco, sada Katarina
Brizit Bardo, Liz Tejlor
rasno mi nije ruzna rec, za mene je to nesto prelepo
Anica Dobra, Ana Ivanovic, Katarina Radivojevic
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Sta za vas predstavlja ova sintagma?

Kad pomislim na rasnu zenu zamislim:
Slika

a od "rasne žene" draža mi je samo "rasna lepotica". to bi, recimo, moglo biti ovo:

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu

Kad pomislim na rasnu zenu zamislim
someone straight and therefore not interesting.
Tamni, mediteranski tip zene, koja mirise na prirodne mirise...zacinske trave, bebi sapun, ima crvene nokte, crvena usta, divlju kosu, jake kukove, grudi, guzu, cista je a mirise na seks, zamisljam da se jebe sa polenom u kosi, odise putenoscu, sva je kao puter i jaka hrana, butinama moze da stegne ljubavnika/ljubavnicu u klinc koji ne popusta i grli kao majka.
...and shits like a man.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Parti(jske) puperke. :P

BB, priznaj da si pomislila na Najdželu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
:lol:

ali, mis'im, stvarno. rasna. ka' neka konjska pasmina.
"uh, vidi onu, prava lipicanerka!"
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by KorvinOdAmbera

Dobre pozamašne sise, krupni kukovi, i sasvim dovoljno sa ukusom raspoređenog salceta na bokovima. :bale:

nekako mi uz to ide da su plavuše... :lol:
O boze, to sam ja.. :sigh:

Samo sto nisam plava.. :sigh:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Lepa Krepa
:lol: ali, mis'im, stvarno. rasna. ka' neka konjska pasmina.
"uh, vidi onu, prava lipicanerka!"
ja nisam dete sa sela, ako tako posmatras, mene bi pre asociralo na kučku, mislim rasnu
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ti si, Krepala, prava enigma.

Boriš se za ljudska prava, za životinjske slobode, a ovamo se podsmevaš kentaurima. :odbij:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by nsc
Hvala. :kiss:
TO kazi kada mi budes video spojlere, vecne drugare. :sigh:
kod nas se to zove "love handles"
Moze i tako. :) Mada, ja ih zovem spojleri.. :lol:
Ja to zovem sapi. Naročito kada se na mene odnosi. Jednostavno ne postoji bolji termin da opiše to što meni stoji na kukovima (i malko iznad) čak i kad sam najmršavija.... a to davno nisam bila.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Waldorf
Originally posted by nsc
Hvala. :kiss:
TO kazi kada mi budes video spojlere, vecne drugare. :sigh:
kod nas se to zove "love handles"
Moze i tako. :) Mada, ja ih zovem spojleri.. :lol:
Ja to zovem sapi. Naročito kada se na mene odnosi. Jednostavno ne postoji bolji termin da opiše to što meni stoji na kukovima (i malko iznad) čak i kad sam najmršavija.... a to davno nisam bila.
Ja to nemam kada sam shlang, a ovako popunjena kipi na sve strane.. :rida:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja imam uvek. Čak i kad sam najmršavija bila. I love handles i stomačić. Davnih, davnih dana dok sam se još sportašila i održavala tamo nekakve trbušne mišiće (gornje), ma koliko vežbala, nikad nisam uspevala ni jednog ni drugog da se otarasim.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Waldorf

Ja imam uvek. Čak i kad sam najmršavija bila. I love handles i stomačić. Davnih, davnih dana dok sam se još sportašila i održavala tamo nekakve trbušne mišiće (gornje), ma koliko vežbala, nikad nisam uspevala ni jednog ni drugog da se otarasim.
Ja bar imam nadu da to mogu da skinem, ali ljenost i svinjogojstvo ubijaju nadu. :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
katarina radivojevic i zorica markovic su mi predstavnice rasnih cica. :opacupa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!