Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Idete li u subotu na veliki miting ?

a) Idem na miting
4
12%
b) Ne idem na miting
29
88%
By Glasnik
Poenta: :nerd:

Velja Ilić: :prst:

Temperatura: :icequeen:

Dakle, ne. Ostajem u toplom da radim nešto smislenije. :chilling:
Korisnikov avatar
By Elena
Ne, po cenu da me puskom teraju.
Toma je olos :kletva:
By Kragi
A i oni nasli da prave skup bas kad Frajle nastupaju u Apartmanu :zid:
By Glasnik
^
Pa kakve to ima veze? Ovo će da bude gotovo to popodne, a Frajle tek kasno uveče... ;)
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Glasnik88

^
Pa kakve to ima veze? Ovo će da bude gotovo to popodne, a Frajle tek kasno uveče... ;)
Ako ne krenu da ruše, piromanišu i huliganišu se ;)
Koliko ja znam Obraz nije podržao miting ali Naši 1389 jesu - problem je taj što su ovi iz 1389 ti agresivci koji su svaki protest pretvorili u opštu ludnicu.
By Kragi
Ah, o terminu nisam bas informisan izgleda :doh:

(ja sam bio ironican, a izgleda da me neki preozbiljno shvataju)
:smeh:
By Glasnik
A zašto Obraz nije podržao? :wtf:

A svih tih Naših 1389 mogu da mi suck my balls kolektivno. :ugriz:

''
By Kragi

''
Zato sto Velju vise niko ne kapira ozbiljno :smeh: a Toma i Aca su srpski izdajnici (zbog Voje) :sudija:
Korisnikov avatar
By Elena

''
Pa Toma hoce u Evropu, Obraz nece, ovo-ono :lol:

A tu bagru iz 1389 odlicno znam budici da sam saradjivala sa njima, posebno sa onim ugojenim plavusanom sto glumi nekog homofoba a onda se na radikalskim (pro)slavama uredno zalepi za najveceg pedera u stranci ... napravice provereno neko sranje ako ih ne bude mrzelo da se mrznu na ovom minusu :vatroslava: I to ne iz bezobrazluka nego iz ciste obesti i gluposti, tamo je prosek godina 20 a prosecni IQ 75.

Doduse, Grobar i Pickousti su najavili miran protest ali zna se kako je prosao poslednji miran protest u BG, u organizaciji Ace Vucica - nastradao nevin covek a on zapalio ka zgradi Politike i izvukao se sa par udaraca pendrekom po turu :roll:

Subotu cu sigurno da prespavam kao i 10.10 - budim se kad se ukljuci Djilas da na Studiju B lamentira nad oskrnavljenom imovinom gradjana Beograda :pilence:
By Glasnik
U Srbiji nikad dosadno... Pa zar i ti Naši isto nisu za EU? :zvezdice:

A, Elena, kako si ti to sarađivala s njima? Tj. zbog čega?
Korisnikov avatar
By Elena

U Srbiji nikad dosadno... Pa zar i ti Naši isto nisu za EU? :zvezdice:

A, Elena, kako si ti to sarađivala s njima? Tj. zbog čega?
Naši i SNP 1389 su se spojili u jedno udruženje ali nemam pojma ko ih sad vodi. Znam da su locirani negde kod pijace u Zemunu i da plaćaju prostorije ali se ne zna ko im daje keš za to. Tražili su neke prostorije u Magistratu pa nisu dobili nakon čega su se skroz okrenuli ka Tomi a protiv radikala. Navodno su protiv EU a u suštini se ubiše podržavajući Tomu koji je sad za Evropu, hoće da hapsi Mladića :lija:

A meni je posao takav da radim samo sa ekstremnom desnicom - ne bih o tome ovde ali mogu na pp. Ja lično nisam imala nikakav problem ni sa kim od tih SNP-1389-Naši-Obraz likova, čak ni kad su ukapirali šta sam, i tvrdim da uopšte nisu sposobni da reaguju kada su u maloj grupi ali verujem da kao rulja mogu da naprave štete jer su mahom glupi i primitivni. A
Toma i Vučić ništa ne valjaju, ne vredi da se neko smrzava zbog njih :durenje:
By Glasnik
Joj, ajde mi pošalji u2u, baš me zanima. :D

Unapred zahvalan, Glasnik. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mahoney

O, *deni*, pa zar ti sada nisi demokrata?

:kokice:
Kako da ne. Plaćam godišnju članarinu uredno i dobijam redovno pozive na razne manifestacije, koje retko posećujem, jer me mrzi da idem.
:lizalica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, sad je taj slučaj na sudu.
:sudija:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Treba rušiti ovaj sistem, definitvno. Ali ne uz pomoć SNS-a. Dakle, ja sam poslednja osoba koja bi otišla na taj miting.
Korisnikov avatar
By zachary85
Originally posted by castor

Ako dolazi Ivana Zigon dolazim i ja. :luda:
Hahahahahahahahahahahahahahahah

Nadam se da će biti i crkvenih velikodostojnika :pop:

Msilim da ću taj dan prespavati, mada mi trebaju nove patike :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
guano apes mogu i da propustim, ali miting nikako... mislim, moram da opravdam epitet ( koji je volšebno postao aksiom ) fakulteta na kom sam boravila.
Korisnikov avatar
By _miki_
Naravno da ne idem.
Jos su previse sveza secanja na to kako je to bilo kada su Nikolic i Vucic(a i Velja im) bili na vlasti.
Ljudi su izvrsavali samoubistva jer nisu imali sta da jedu,desetine hiljada porodica je unisteno,rastureno,razorene su intitucije,sistem vrednosti,ljudi su ponizavani,tuceni,muceni...

A za to vreme Vucic i Nikolic su se baskarili u drzavnim stanovima koje su kasnije za bednu kintu otkupili od drzave.

Protest protiv loseg zivota je jedna stvar,a protest da bi se Nikolic i Vucic vratili na vlast je nesto sasvim drugo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Po rezultatima ankete, tri korisnika se izjasnilo da ide na današnji miting.
Očekujem kraći izveštaj i utiske sa tog događaja.
:protest:
By Simor
Malopre sam na jednoj od lokalnih novosadskih televizija (jednoj od onih za koje vam nije jasno kako opstaju toliko vremena obzirom da im je program besmislen i nezamislivo vam je da ih iko gleda) video deo inserta sa beogradskog mitinga naprednjaka koji oni direktno prenose. Bljuvalo mi se od količine populizma koga se ex-radikali nisu oslobodili ni posle brakorazvodne parnice sa Šešeljom dr Vojislavom. Sa sve Kursadžijama na bini.

Baš sam besan na Demokratsku stranku koja je dozvolila ovoliko socijalno raslojavanje, osiromašenje građana i sl. da ponovo populističke priče mogu da piju vodu. Nije meni žao što će Demokratska stranka sutra da odleti sa vlasti (ništa drugo nisu ni zaslužili) nego što su stvorili takvu socijalnu i ekonomsku situaciju u društvu da nikakva racionalna alternativa nema ni prostora da se pojavi nego samo kursadžijske partije koje, naravno, nemaju rešenje, ali znaju lepo da buče i da za svoj račun prikupljaju sva ona nezadovoljstva koja građani, sa pravom, osećaju.
By str00ja
e eno me tamo sam mašem vam u kameru mnogo nam je dobro Velja ima bas kul performans.
Korisnikov avatar
By spliff
pa i nije bash veliki....

:snob:

Beograd -- Miting Srpske napredne stranke ispred Doma narodne skupštne u Beogradu održava se pred, prema agencijskim procenama, više od 55 hiljada građana.

Okupljeni građani nose zastave Srbije, transparente na kojima se poziva na smenu vlasti u Srbiji.

Miting je počeo oko 12:30, sa zakašnjenjem od pola sata. Prema rečima organizatora, početak mitinga sa zahtevom da se raspišu novi izbori kasnio je zbog velikog broja ljudi koji i dalje stižu pred Dom narodne skupštine Srbije.

Na početku je intonirana himna Srbije, a na bini ispred Doma narodne skupštine su predstavnici SNS-a, Nove Srbije, Pokreta snage Srbije i Pokreta socijalista.

b92
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor

Malopre sam na jednoj od lokalnih novosadskih televizija (jednoj od onih za koje vam nije jasno kako opstaju toliko vremena obzirom da im je program besmislen i nezamislivo vam je da ih iko gleda) video deo inserta sa beogradskog mitinga naprednjaka koji oni direktno prenose.
koja tv, ako ti nije tesko vidjeti :) bas me zanima jel jedna od onih koji emitiraju i na satelitu :trep:

Originally posted by Simor

Baš sam besan na Demokratsku stranku koja je dozvolila ovoliko socijalno raslojavanje, osiromašenje građana i sl. da ponovo populističke priče mogu da piju vodu.
mila, na balkanu smo... najjeftiniji populizam uvijek drzi vodu. vec se nekoliko puta to dobro pokazalo da je tim stadom vrlo jednostavno upravljati (dal putem medija i/ili klera i ostalih sredstava) :sigh: ljudi se pale na 'karizmaticne' vodje, zele vodju, traze vodju... a sve da bi ga jednom docnije razapeli i opet se zapalili za nekog novog
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!