Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by kal zakath

ništa...trenutno se bavim osječajima prema bivšem južnom Sudanu...u stvari šta če uraditi Grčka ako se nazovu Južnom Makedonijom
ti radiš za Obamu? :smirk:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja obožavam hladnoću međuljudskih odnosa Zapada jer sam i sam najčešće takav.
Ja sam stvoren za Zapad :awesome:

Jedino je bezveze što je to posledica nemanja slobodnog vremena i intenzivnog rada, na šta ja nikako nisam navikao! lepeza1

Ja bih nešto između, preporuke?
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Teško pitanje. Poštujem njihov politički i pravni sistem kao donekle jedinstven u svijetu. Poštujem njihovu kulturu, jednom riječju, poštujem sva njihova dostignuća (što ne znači da ih nešto pretjerano volim). O Americi kao svjetskoj sili razmišljam kao o nekom nužnom zlu, i mislim da bi mnogo gore bilo da ih na tom mjestu zamijeni neka druga sila, osim možda evropskih država (ali one mogu doći na vrh samo zajedno). To da su ukrvavili ruke, posebno tokom poslednjih 60 godina, je tačno, ali to valjda dolazi sa titulom najmoćnije svjetske sile. Mada opet, ničija nije do zore sjala.
Korisnikov avatar
By Mage
Ništa ne osećam prema americi. Ne bi voleo da živim tamo, za mene postoji samo evropa :eu:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hm, a ja se ponadah mediteranu :lol:
Ali ne može mi baš sve biti po meri.

Iako više volim prolećno toplo vreme, volim i sneg, naročito ako sam na odmoru, skijam, a ne radim ništa! :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by anavalerija

Prijateljstvo kakvo ga mi zamisljamo nije ono kakvo ga oni zamisljaju.
Mislim da je nemoguće uspostaviti nacionalnu definiciju prijateljstva. Mada iz onoga što znam njihova prijateljstva su više activity based, a kod nas su više "znamo se celog života jer smo odrasli u istom selu/ulici/bloku". Teška generalizacija, al' ajd sad.

[/quote]

I navikli smo da ispijamo kafe svaki dan,da blejimo,skitamo,ne izlazimo jedni drugima iz kuca i nista ne radimo.
Korisnikov avatar
By Sunce
divna priroda, pejazi, biljke, zivotinje.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by anavalerija
Naprotiv. Ako se negde poreklo ne gleda, onda je to amerika.
Kaži to klincu iz geta.

naprotiv
odi na bilo koji fax
udji u skolarine
pa gledaj kriterijujume

20% za zene
70-80% za hispano i crnce iz geta
10tak % merit based

(procenti su moja odokativna estimacija bazairana na bezbroj pretraga u zadnjih godinu i po)

mimo toga na ovo faxu na kom sam sad
koji je fax za belu razmazenu bogatasku decu
je sad u upravnom odboru najvece pitanje
kako da privuku crnce i latinose
jer je doslo vreme da crnje i latinosi iz geta procentualno se
izjednacavaju sa belom decom
a projekcija je da ce je promasiti nadaleko

da ne govorimo o positive action

te glede zaposlenja i skolovanja
vise ti se isplati da si crni klinja iz geta
(tako da, da bitno je nesto proci i bolje se informisati)
Korisnikov avatar
By blenta
ne znam sta sam zajeb'o u kvotovanju

mimo toga se ne slazem sa zonchetom da su izlasci kvalitetniji u srbiji

glede mesta, sadzraja i svega ostalog u usa je svakako mnogo bolji izbor po meni

ali ono sto je drugacije a cini izlaske bolje u sr su ljudi i njihov mentalitet na koji smo navikli

otvoreniji su, emotivniji i vise se nekako ulazu jedni u druge na svakom stupnju odnosa
ne znam kako da bolje objasnim
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Imam pomešana osećanja, kao i prema svakom mestu u kome čovek živi.

U principu ovo što su Zonche i blenta rekli :up:

Posebno je tačno ovo za ljude. Ja mislim da njih kao bebe ostavljaju da plaču u kolevci, pa odrastu tako hladni i emocionalno uskraćeni (za naše kriterijume).

P.S. Dirrty, izvini, ali moram da ti umrem od smeha na ovo što si pisao.
Korisnikov avatar
By 2kune
ja sudim prema romeu... :smug:
po njemu su ajmerikanci relativno normalni ljudi koji u profilu imaju zanimljivu lepezu intimnih životopisa i hobija, deklariranog bračnog stanja i zanimacija od seksualnih do vlakomodelarskih...
srbi su pak uglavnom bijesna bezglava bića koja žive po wc-ima i prijete se čitavom svijetu zbog nekakve diskrecije, možebitne feminiziranosti ili nečeg što zovu pravom muškošću... od intimnosti i ostalih ljudskih stvari može se vidjeti samo kakav sex žele, ako i to... uglavnom se koncetriraju na to što ne žele... ne znam, ali čini mi se da tako ne postupaju topli, srdačni i pristupačni ljudi... teško je reći kad nemaju glavu...
međutim, za većinu iz arapskih zemalja može se za sigurnošću utvrditi postojanje ljudskosti iako su i oni mahom bezglavi... po tekstovima... zato vjerujem da je razlog bezglavosti srba i bezglavosti bliskoistočnih muslimana sasvim drugačije prirode...
Korisnikov avatar
By 2kune
pročitaj onaj dio o bliskoistočnim profilima... :roll:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Sixto

Anavalerija, ako smem da primetim, imam osecaj da si ti vec ranije bio/la na forumu, ali s nekim drugim nikom? Gresim?
a i ja zarko zelim da znam da li je bila ikada u toj ajmerici ili mozda britaniji.

obzirom da nema pojma da su skenere celog tela izmislili i prvi implementirali britanci.
Mene podseca na korisnika Hans
Korisnikov avatar
By 2kune
nnnda... više nego u LA... :giggle: zato ih toliko mnogo i bičuju, vješaju te kamenuju... da je tako mali kao u srbiji sigurno nebi od toga pravili problem... :kolo:
Korisnikov avatar
By 2kune
tako je, potpuno si u pravu... treba pročitati samo nešto da bi se shvatilo kako izgleda homoseksualnost u muslimanskom svijetu... ništa se ne računa ako pročitaš puno i to ne samo o saudijskoj arabiji niti ako imaš bliske gay prijatelje koji su tamo radili i živjeli niti ako se preko romea dopisuješ sa više od dvadeset ljudi sa bliskog istoka od kojih desetak na dnevnoj osnovi...
a i sam pojam eksponiranosti pomno je utvrđen svugdje u svijetu da ne bi možda došlo do kakvih nesporazuma na GS forumu... :awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
parole su odlična stvar dok ne razgovaraš sa živim ljudima... one služe za komunikacije s masama, a mase se smatraju nižim oblikom života od čovjeka...
to je ujedno i jedan moj sitni doprinos definiranju standarda ljudskosti...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune

srbi su pak uglavnom bijesna bezglava bića koja žive po wc-ima i prijete se čitavom svijetu zbog nekakve diskrecije, možebitne feminiziranosti ili nečeg što zovu pravom muškošću...
:smeh:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Osecam nostalgiju...Tamo sam proveo najlepse trenutke u zivotu..
Ne valja suditi o necemu o cemu ne znas...
Odakle ideja da su Ameri hladni? Bas suprotno,oni su jako fini,prijatni...
S druge strane mene je u pocetku izludjivala ta njihova ljubaznost..ono "hi ,how r u?", a ja mucenik krenem da objasnjavam kako sam hahha umesto da kao iz topa odgovoris "good,how r u?"...
Ali u njihov sistem se jako lako uklopis,jer kod njih sistem postoji i funkcionise...
Mada,Amerika je siroko pojam... Nisu isto zapad i istok a tek sever i jug...
Ja znam da ono sto sam video mi se dopada...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by 2kune

ja sudim prema romeu... :smug:
po njemu su ajmerikanci relativno normalni ljudi koji u profilu imaju zanimljivu lepezu intimnih životopisa i hobija, deklariranog bračnog stanja i zanimacija od seksualnih do vlakomodelarskih...
srbi su pak uglavnom bijesna bezglava bića koja žive po wc-ima i prijete se čitavom svijetu zbog nekakve diskrecije, možebitne feminiziranosti ili nečeg što zovu pravom muškošću... od intimnosti i ostalih ljudskih stvari može se vidjeti samo kakav sex žele, ako i to... uglavnom se koncetriraju na to što ne žele... ne znam, ali čini mi se da tako ne postupaju topli, srdačni i pristupačni ljudi... teško je reći kad nemaju glavu...
međutim, za većinu iz arapskih zemalja može se za sigurnošću utvrditi postojanje ljudskosti iako su i oni mahom bezglavi... po tekstovima... zato vjerujem da je razlog bezglavosti srba i bezglavosti bliskoistočnih muslimana sasvim drugačije prirode...
:up:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Azdaja

sam' posao i money

isto + upoznah par dragih ljudi... :)

mogucnost da radim ono sto volim i da se izivljavam na ljudOvima i da me za to + plate...

imam najbolji posao na svetu, isto cu ponoviti za 20-30-50god(da sam ga imala...) ako dozivim te godine :D
Korisnikov avatar
By Torry
There's feeling I get when I look to the west...:tungi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!