Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
Moram odmah da vas razocaram - deckov prijatelj nije gay niti naginje ka tome, primijetio bih ja da iz njega zraaci neki gay wireless signal, ali nista! :) Plus sto ne voli jk, erotica od babadonne mu nije omiljeni album, a i ne odusevljava se previse filmom prljavi ples tako da.. :no: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Burak
Moram odmah da vas razocaram - deckov prijatelj nije gay niti naginje ka tome, primijetio bih ja da iz njega zraaci neki gay wireless signal, ali nista! :) Plus sto ne voli jk, erotica od babadonne mu nije omiljeni album, a i ne odusevljava se previse filmom prljavi ples tako da.. :no: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Burak
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta, zarib`o ti net, pa si besomučno kliktao dugme '' odgovori '' ?
:smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

U tom slucaju ni ja nisam peder,jer slusam Kiss,Led Zeppelin,psihodeliju i teski progressive, za razliku od pederki ne citam "Zasto muskarci vole kucke" i sl.(ne)stiva,ne pratim modne trendove,ne juzim slatki zivot besporocnosti,uzivam u cigaretama,ne gledam romanticne/komercijalne komedijice itd.

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By unic0rn
malo smo nervchik, a?

jednom pritisni to dugme bre, ne 100 puta! nije to glavic! :shamar:
Korisnikov avatar
By Burak
Ja sam kliknuo samo jednom - tipujem da je u pitanju neki virus spyware, adware sta znam.. desava mi se i na fejsu da postavi isti komentar vise puta. :neznam:
Korisnikov avatar
By Burak
a zasto muskarci vole kucke? :lol:
Korisnikov avatar
By tebra
Extra je sto su se pomirili. Kapiram da ce slican scenario biti i sa mojim naj drugom jer je homofob, ali ipak znam da me voli kao brata tako da iako, kojim slucajem, ne prihvati to kako treba, znam da ce popustiti... :friends:
Originally posted by Burak

Plus sto ne voli jk
Burak, verujem ja tebi da njegov ortak nije gay, ali to ne znaci da svako ko ne voli JK nije gay...
Evo ja, na primer, ne mogu da je smislim, a eto gay sam!!!
Treba razbijati stereotipe o gay momcima. Nisu svi poput Mamlaza Stamenkovica iz Fajront Republike!!!

Ljubim, ljubim... :P
Korisnikov avatar
By Zibro

Ja sam kliknuo samo jednom - tipujem da je u pitanju neki virus spyware, adware sta znam.. desava mi se i na fejsu da postavi isti komentar vise puta. :neznam:
da to se i meni desava
By alexandermagic

Plus sto ne voli jk, erotica od babadonne mu nije omiljeni album, a i ne odusevljava se previse filmom prljavi ples tako da.. :no: :opacupa:

Opet na forumu otkrivam da ja nisam peder. Oh, živote... :isus:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!