Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Poštovanje i želju za boljim upoznavanjem :opacupa:
Korisnikov avatar
By Blady
nista specijalno.. na neki nacin ih ne volim, imam utisak da omalovazavaju celu evropu
Korisnikov avatar
By 2kune
ma ne omalovažavaju... samo skidaju cijenu... ;) zapravo se dive i zavide... :cool:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by anavalerija

Osećaš poštovanje prema korporatističkoj državi koja tone sve dublje u fašizam?
Moji razlozi su moja stvar.

Mogao bi pokazati malo poštovanja za civilizacijski doprinos bez konkurencije u poslednjih pola veka.

Amerika nije ništa gora od ostatka sveta.
Bilo koja druga država u njenoj poziciji bi postupala isto.

O budućnosti ne bih sudio, nisam vidovit.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Uh, moja osecanja su jako komplikovana.

I volim je, i postujem je, i zalim je i grozim je se.

Kulturoloski je drasticno razlicita od Evrope, a o Srbiji da ne pricam.

Ono sto volim najvise kod nje je to sto je zivotni haos koga ima svuda prilicno lepo zapakovan i sredjen, iako ne funkcionise uvek kako treba - imate osecaj da se sve moze srediti.
Takodje tu su nepresusne mogucnosti da budete ono sto zelite, naucite sta zelite i radite na sebi do mile volje.
Key word: Opportunity.
Takodje, diverzitet je jedna prelepa stvar. Toliko nacija, toliko razlicitosti, a opet svi mirno zive vrata do vrata uz medjusobno postovanje (naravno, ne i ljubav).

Ono sto ne volim je povrsnost. Pre svega u medjusobnim odnosima.
Nacin socijalizacije je moronski, druzenje i izlasci su glupavi, a sve je upakovano u jedan lep celofan.

Lepo uvijen poklon, a kutija prazna.

To je bas zbog te "ME!" kulture.

Jednostavno nije za svakoga ta amerika.

Mogao bih da pisem sada esej na temu, ali smoricu vas.

Zemlja gde svako moze da napreduje poslovno i dostigne svoj maksimum u onome sto radi i voli.
Zemlja gde si ti jedina osoba koja ce te zaista voleti.
Korisnikov avatar
By deran
no,eto neko ko je ameriku i osetio-lepo napisano...:up:
Korisnikov avatar
By Frey
posted by anavalerija

Ono što ti mogu reći, objektivno, jeste da su Amerikanci od 9/11 nadalje izgubili veliki broj sloboda, da u Americi vlada klima političkog ekstremizma (sa sve pozivima na ubistvo Asanža) da je policijska brutalnost u porastu, da imaju zatvorsko-industrijski kompleks koji zatvara ljude zbog malih prekršaja jer su se zatvori privatizuju...

A da ne govorimo o extrajudicial assassinations, extraordinary rendition, Gvantanamu, Abu Graibu, ratovima koji se vode zbog profita u kome stradaju siromašna američka deca i nevini civili, et cetera, et cetera.

Oh i da, ako želiš da letiš moraš da pustiš da te ili skeniraju do gole kože skenerom koji možda a možda i ne izaziva rak ili da ti ispipaju jaja i bulju. To se finim rečnikom zove cavity search, inače.
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije stvar vidovitosti znati da su ljudi svugde u suštini isti, da mogu biti podjednako dobri ili loši u zavisnosti od okolnosti.

Loša politika je postojala mnogo pre nastanka USA.
To ne umanjuje značaj njenih dostignuća u svim ostalim oblastima života.

USA nije gora ni po čemu od ostatka sveta, razlika je jedino što je njen (loš) uticaj dalekosežniji.
A to sam spomenuo zato što ne mogu da razumem izražavanje potpuno negativnih stavova prema jednoj od najbitnijih civilizacija modernog doba, dok istovremeno postoji ljubav prema čemu, domovini, samo zato što je domovina?
Zaboravljate da te domovine verovatno ne bi bilo da nije bilo te užasne Amerike.

Stvar razlike nije isto što i rangiranje po vrednosti, a ljudi to često zaboravljaju.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Zonche!

Kulturoloski je drasticno razlicita od Evrope, a o Srbiji da ne pricam.

Ono sto volim najvise kod nje je to sto je zivotni haos koga ima svuda prilicno lepo zapakovan i sredjen, iako ne funkcionise uvek kako treba - imate osecaj da se sve moze srediti.
Takodje tu su nepresusne mogucnosti da budete ono sto zelite, naucite sta zelite i radite na sebi do mile volje.
Key word: Opportunity.
Takodje, diverzitet je jedna prelepa stvar. Toliko nacija, toliko razlicitosti, a opet svi mirno zive vrata do vrata uz medjusobno postovanje (naravno, ne i ljubav).

Nacin socijalizacije je moronski, druzenje i izlasci su glupavi, a sve je upakovano u jedan lep celofan.

To je bas zbog te "ME!" kulture.

Jednostavno nije za svakoga ta amerika.

Mogao bih da pisem sada esej na temu, ali smoricu vas.

Zemlja gde svako moze da napreduje poslovno i dostigne svoj maksimum u onome sto radi i voli.
Zemlja gde si ti jedina osoba koja ce te zaista voleti.
Korisnikov avatar
By nsc
da ne citiram ponovo Zonchetov i Dirtyjev post - majsentimentsegzaktli
Korisnikov avatar
By Mars
Ako mogu uopšte da osećam...i ako je moguće sveobuhvatno reći tako nešto na temu jedne kompleksne tvorevine...Pa recimo da bi to bilo puno drugačije od onoga što sam osećao pre 10 godina, 5 godina i sada...
By Sixto
Anavalerija, ako smem da primetim, imam osecaj da si ti vec ranije bio/la na forumu, ali s nekim drugim nikom? Gresim?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Sixto

Anavalerija, ako smem da primetim, imam osecaj da si ti vec ranije bio/la na forumu, ali s nekim drugim nikom? Gresim?
a i ja zarko zelim da znam da li je bila ikada u toj ajmerici ili mozda britaniji.

obzirom da nema pojma da su skenere celog tela izmislili i prvi implementirali britanci.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Zonche!

Truth, the whole truth and nothing but the truth.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by anavalerija

Oh i da, ako želiš da letiš moraš da pustiš da te ili skeniraju do gole kože skenerom koji možda a možda i ne izaziva rak ili da ti ispipaju jaja i bulju. To se finim rečnikom zove cavity search, inače.

Je l' to obavezan fisting na americkim aerodromima od strane uprave carina? :shok:

:povez:

:wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!