Morala sam da se oglasim na ovoj temi koji je izgleda trenutno jedini korisnik Herbalifea, da iznese cinjenice a ne pretpostavke...
Dakle, ne mogu da se slozim sa vecinom ovde... posle cu reci zbog cega i kakvo je moje vidjenje cele situacije.
Elem, preko Herbalifea sam skinula 21kg za godinu dana i prekidima oko 3 meseca. Jesam 'nasela' na tu foru, da ne moram da spremam svaki dan neke razlicite obroke ali najvise me je bilo strah da zapocinjem bilo kakvu dijetu iz jednog razloga jer imam uzasno slab imunitet i sklona sam prehladama. Meni je bilo zabranjeno da se prehladim zbog pluca. Morate priznati ma kakvu god dijetu zapoceli, odricete se mnogo toga sto ste svakodnevno unosili u organizam i svakako je shok za organizam pa i imunitet. Medjutim, po mom skromnom misljenju Herbalife to u telu nekako izbalansira.
Meni su trazili pre pocetka programa krvnu sliku. Po tome mi se napravio program, kasnije kako je vreme prolazilo su mi menjali program. Jer mi se dogodilo da sam u jednom periodu prosto stala na istoj kilazi, pored nenormalnih treninga koje sam pocela mnogoooo kasnije kada sam vec bila skinula 15 kg.
Moje cinjenice u toku programa Herbalifea su:
- Nijedna ozbiljnija prehlada za 3 godine (unazad 25 godina se prehladim obavezno u mesecu novembar i april)
- Redovna stolica(unazad sam imala samo jednom nedeljno stolicu a sad svaki dan

)
- Krvna slika nikad bolja
Moja doktorka koja vodi racuna o mom zdravlju od malena i koja apsolutno nikakve veze nema sa programom Herbalifea, stalno mi je drobila da moram da smrsam pod hitno jer je opterecenje za moja pluca i celoukupno zdravlje. Kada me je videla sa manje kilograma, naravno pitala me je kako mi je uspelo. Samo sam izgovorila Herbalife, odma je znala o cemu je rec i za divno cudo nijednu ruznu rec nije rekla o tom preparatu nego naprotiv.
Sto se tice toga da je Herbalife preskup, jeste nazalost i zbog toga sam trenutno u prekidu... ali ja opet ne mogu da se slozim da je tako kako su ostali rekli da izracunas pa da vidis da je na mesecnom nivou jeftinije da se hranis nego Herbalife iz prostog razloga:
Verujem da ne preterujem kada kazem da se minimalno u prodavnici potrosi 400 din dnevno racunam samo potrebne namirnice za obroke. Znaci 400x30 = 12000 din
A da li sve unesemo potrebne stvari za organizam? To je moje pitanje... cisto sumnjam... jednostavno po mojoj logiki ( ne mora da znaci da sam u pravu) u svakodnevnim namirnicama koje unosimo nema sve ma koliko god da mi razlicite obroke pravimo i unosimo... Stoji to da svakako sebi uskratimo ono sto ne sme da se unosi a goji, medjutim ne unosimo zaista ono sto je potrebno da se ojaca imunitet, da imas redovniju stolicu, da ti se telo ne oseca umorno itd...
Valjda sam umela da budem jasna sta sam htela da kazem...
Svejedno, meni Herbalife jako nedostaje i bas sam se navukla na njega. Nisam mogla da zamislim da izadjem iz kuce a da ne popijem sejk. Mnogo je bolji od sejka u Meku, bar meni.
I jos jedna bitna cinjenica, dve godine posle prekida Herbalifea sam odrzavala kilograme iako sam bila ponovo pocela da pijem Koka kolu i da jedem povremeno grickalice itd ... Tek sam sad zadnjih dva meseca pocela da se gojim, ali samo i iskljucivo iz tog razloga sto sam ponovo pocela da jedem suvo i sve sto goji. Morate priznati da je dug period dve godine da se odrzava kilaza, jer ja nisam jos nikog videla da je uspeo posle bilo kakve dijete da odrzava kilograme nego bi se naprasno ugojio jos vise....
Uf, nisam bas imala u planu ovako opsirno da pisem al... jbg jako sam ponosna na sebe sto sam korisnik Herbalifea i sto sam skinula 21 kg.