Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Gospode bože.

Akustični filteri?! Znači...ti i dalje hrčeš ALI se tamo nekom superpozicijom zvučnih talasa - to ne širi okolo?
By faxsimil
Ja sam uglavnom živeo sa cimerkama, sada posle pet godina života sa njima, stan delim sa cimerom. Pored toga što sam stekao prijateljstva sa nekim od njih,svašta sam se nagledao i aljakovsti, neurednosti, i toga da ime je muka danima da operu sudove, piju iz šerpe, jer ih mrzi oprati čašu i tako dalje. To je bio sastavni deo života sa njima. Njihov život se svodio na izlaske, sex, sređivanje, ogovaranje i spavanje.

Naravno čast pojedinkama.

Bez obzira što sam ludeo, psovao, pričao satima, ne žalim za tim trenucima, imalo je to neku svoju draž. Naoučile su od jednog pedera da spemaju klopu,sladoled, kolače, da potražju kondome i savete.

Sada živim sa cimerom sterjtašom, finim dečkom. Nije loše. Ali, još ne mogu da se naviknem.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ma necu ja nista da mu nabavljam za hrkanje...pn mene probudi, probudim ja njega..i ne spava niko :D
Korisnikov avatar
By mirth
Imala sam i ja jednu sto je kuvala tako ko ovaj enrageov.. i to svaki dan, za obe, i u svako je jelo stavljala SVE zacine koje ima (preko 20); poseban akcenat na kari. :barf: Nikad nisam mogla nista da ostavim u frizideru jer bi to neminovno zavrsilo u nekoj njenoj kulinarskoj avanturi i postalo apsolutno nejestivo. Cela je kuca stalno smrdela na crkotinu. :drama:

Inace je bila skroz prolupana, a i raspadnuta od silnog & presilnog drogiranja i anoreksije u mladosti; bila je sva pogrbljena i izbuljena, bez kose - kad sam kasnije gledala The Lord of Rings i videla Golluma, zaprepastila sam se - kao da su nju sreli negde u gradu pa ga po njoj nacrtali; cak se tako i kretala. Tuga jedna.

Ipak, kad neko kaze cimer, meni je prva asocijacija Marvin. Tako da meni fakat jeste - blago najvece. :love: Kompenzovao bi i za jos 500 groznih cimerskih iskustava.
Korisnikov avatar
By starsailor
dok sam studirala (a to je trajalo :lol: ) zivela sam nekoliko godina u studentskim domovima.
to je takvo iskustvo da ga ne bih menjala ni za sta. volim razlicitost pa to ti je :)
nas 4 u sobi, jedna igra jamb do 8 ujutru, tada se vraca da spava, druga u 5 ujutru przi jaja, treca dovela decka...
ondaK imala sam 2 bas bas patrijahalno vaspitane, koje su kuvale u sobi i umesto ulja koristile svinjsku mast. bila sam im cudna toliko da kada sam se tokom spavanja budila, jedna (ustajala je bas rano da uci) buljila je u mene bez prestanka...
kao apsolvent imala bila sam u dvokrevetnoj sobi sa OCD cimerkom. pre toga sam mislila da sam ja opsesivno kompulsivna. ali ona :D ostavim majicu na krevetu na pr. a kada se vratim to je sklopljeno kao u butiku i stoji na kraju kreveta.
obozavala je Cecu. a i lepo je pevala. svako vece pre spavanja pevala mi je "Dragane moj" :lol: ali bila je ok osoba. i dan danas se cujemo.
zivela sam i sa parom koji je "studirao" u glavnom gradu, to je bila prica za roditelje, a oni su se kockali i imali neke "biznise". danju su spavali. nocu su igrali karte i pusili po 3 pakle. naravno pepeljare sam ja praznila.
i oni su obozavali Cecu.
i poslednji cimeri... ziveli smo u ogromnom stanu, nas 5. jedan gay + 3 str8 devojke i ja. i oni su obozavali Cecu. :hypno:
sada shvatam zasto ja znam textove Cecinih pesama :nerd:
sto se higijene tice svi su znali da ja cistim kupatilo. jer mi je to jako bitno.
naravno imam nekoliko heavy slucajeva ali nije za javnost :D
u pocetku sam i sve sudove ja prala ali kada sve 3 ostave sudove po nekoliko dana, onda sam odustala.
sve u svemu volim svoje ex cimer/ke i docimer/ke.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mirth

bila je sva pogrbljena i izbuljena, bez kose - kad sam kasnije gledala The Lord of Rings i videla Golluma, zaprepastila sam se - kao da su nju sreli negde u gradu pa ga po njoj nacrtali; cak se tako i kretala. Tuga jedna.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Mi smo umeli u 12, 1, 2 noću da krenemo tako...ne pržnje jaja nego što komplikovanije to bolje...da se mesi, da odstoji, da se razvlači.....u sred noći.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jedva cekam da iscitam temu, ali dozvolite najpre da vas upoznam sa svojim cimerkama...

BROJ 1: Trajalo je 3 meseca, jer je devojka prsla i napustila fakulet. A pocelo je tako sto smo jednog dana moj najbolji drug i ja ,,sedeli na tremu i pusili dzoint" (koji smo tada zvali ,,dziks"), i shvatili kako bi bilo sjajno da krenem da zivim sa tom devojkom. Ja sam je okrenula i ona je pristala.
A to je devojka iz mog odeljenja, koja me je proganjala u 4. razr. srednje, bila je to toliko freaky prica da je dosla do toga da skine moj rukopis i sve... Ali hajde, krenemo da zivimo zajedno i... naucila sam tada jednu vaznu stvar:
muskarac ne moze da bude tako jebeno odvratno neuredan na nacin na koji zena to moze biti.
zamislite parce torte koje 3 dana stoji na njenom uzglavlju i budja. jeste li zamislili? e, dobro.

BROJ 2: I kada je ona prsla i zapalila, morala sam hitno da nadjem novu cimerku. To je bila (sada vec bivsa) devojka od SUNNY GIRL, tako da sam imala poverenja u njen izbor...
Ali one su ubrzo raskinule, a ja se bas u to vreme ,,smuvala" sa nekom devojkom. I nista (mislim da sam pisala o ovome), ta devojka i ona su se smuvale i ova se za jednu noc pokupila i otisla. :lol:

BROJ 3: Moja koleginica. Mislim da je napustla faks, doduse. Goticarka, hodajuci spleen. Draga devojka.

BROJ 4: Moja dojucerasnja cimerka: bice koje je veoma napeto, vrlo cesto neprijatno, ali mi je stvaralo prekopotrebnu ravnotezu. Skapavala je i nije mogla da spava kada bih se karala, jer se sve cuje, ali mi nikada nije izustila ni prekorno ,,a" zbog toga. Hvala joj.

BROJ 5: Za koji dan privodim Bosanku. Ha! :srbin:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Tungi
Ne pomazu ni prebacivanja,savetovanja,molbe.Blaga tupost teleca.Ne razumem kako neko moze da se pishmani,da se tusira triput dnevno,a da smrad ispred nosa ne oseca i ne vidi ili sto je gore vidi,al' ne preduzima nista po tom pitanju.
:lol: Jao, znam, to su one ribe koje se ne istusiraju i onda prsnu parfem 5 do 1o puta na sebe. :roflmao:
Originally posted by Mars
dakle leži tako, puši, gleda iz svoje sobe dok mi ostali radimo nedeljnu generalku u stanu i kaže "KOME NIJE SREĐENO U GLAVI, TAJ IMA POTREBU DA SREĐUJE PROSTOR OKO SEBE".
A ovo je vrlo verovatno jebeno najgenijalnija stvar za koju sam cula :ozbiljan:
Ja ovo moram svima da pricam.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orlando the Lady

i... naucila sam tada jednu vaznu stvar:
muskarac ne moze da bude tako jebeno odvratno neuredan na nacin na koji zena to moze biti.
:smeh:

Mi se evo danima snebivamo da kažemu tu prostu konstataciju...a ti tek dođeš tako i - kažeš ga!

:lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by Tungi
Ne pomazu ni prebacivanja,savetovanja,molbe.Blaga tupost teleca.Ne razumem kako neko moze da se pishmani,da se tusira triput dnevno,a da smrad ispred nosa ne oseca i ne vidi ili sto je gore vidi,al' ne preduzima nista po tom pitanju.
:lol: Jao, znam, to su one ribe koje se ne istusiraju i onda prsnu parfem 5 do 1o puta na sebe. :roflmao:
Tacnije,musko je.

Korisnikov avatar
By Mars
A ajmo malo da budemo i objektivni: i mi smo nekom bili cimeri :D

Šta su vama zamerali?

:evil:
Korisnikov avatar
By HARP
Meni je bila interesantna komšika iznad nas, žena od pedeset i nešto...
Cimerki je stigla torba sa hranom od mame i u jednoj kutiji mikrotalasna. Međutim, dok smo unosili torbu zaboravili kutiju ispred vrata... i tako mi zaseli, prošlo 2 sata i zvoni tel. "Dobar dan, ovde lopov" i cereka se... Komšika je uzela kutiju i samopozvala se na kafu, samo malo da se dotera i donosi mikrotalasnu...
Dolazi tetka našminkana, frizura, majica bez rukava i ogrnuta providna šarena bluzica.
Kikotala se čudno, kao kokoška :D
Ja je pitam da li je ceo gornji sprat njen, a ona će: "Jeste, sin je to divno sredio, mada sama živim, možeš nekada doći, pa da ti lepo pokažem, mada sada ne mogu, dolazi mi prijatelj, donese uvek pečeno pile i mi zajedno tako jedemo..." i cerekanje... Izogovarala je celo naselje i pola familije i napokon otišla...
Ta baba je uvek visila na prozoru kada god smo izlazili ili ulazili u zgradu. Mislio sam da je živela tu, na prozoru :iskolacen:

Znam da me je cimerka dugo zvala babojebac, mada, ja nikada nisam otišao da vidim te tetine odaje :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da prestanem s ribanjem,jer cu "srecu oprati jednog dana"

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Šta su vama zamerali?

da ne vodim racuna o tudjem bioritmu, jer djuskam sa sve muzikom u 4 ujutru,

da ,,radim to sebi", (ne mislim na masturbaciju, nego na stvari koje su cinile ljude sjebanim cim bi me pogledali),

da ne kupujem hleb koji treba, nego ,,neki moj",

i da precesto dovodim ljude. Ali ovo poslednje je stvarno bilo davno.
Korisnikov avatar
By Mars
U, al ste...distancirani od sebe :D

Šta li su meni zamerali...

Moram da ih pitam, ne ide ovako.

:)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
meni su zamerali:

prvi cimer: muziku koju slusam...smatrao je da sam satanista, posle mi je zamerio sto sam odlucio da se selim jer je bio uzasna stoka, kasnije je pricao kako sam ga napadao nozem i krecio zidove u crno :lol:

drugi cimer: zamerao mi je sto sam previse uredan, ponekad nadrkan, i sto su u stanu klesta recnog raka, ponekad neki insekti, ostaci nekih zivotinja, kosti i tako

treci cimer: cimerka u stvari, ona mi je zamerila sto se cetvrti cimer uselio iako je rekla da joj ne smeta, pa se odselila besna i revoltirana

cetvrti cimer: on mi zamera sto sam gay koliko jesam jer je on uzasno autohomofobican..npr: nemoj da turpijas nokte pred mojim roditeljima, nemoj da se sminkas kad su moji tu, nemoj da otvaras gay-serbia forum kad mi dodje sestra....jiiiizz!
Korisnikov avatar
By Mars
Pa tako u slikama, na nivou bisera...mogu da se prisetim detalja.

Jednom smo iz zezanja (ostatak domaćinstva, ja, moja drugarica) pevali Hava Nagila, nadahnuto...kad ti ova polude (ona neuredna što joj navodno sredjeno u glavi)...kad ti skoči "Nemojte! Nemojte! Prestanite - jel sam vam rekla da to ne pevate?!?!" A uopšte nije, niti je bilo reči o tome...jebem li ga koji li joj je to okidač u mozgu bio...posle sela, kao se smirilia - ništa me ne pitajte, al eto ne volim tu melodiju.

Takodje je živela u uverenju da ćemo da izvršimo saubistvo ili ubistva, u nekom izuzetno morbidnom scenariju JER slušamo ponekad Nika Kejva (istina je ta da smo mi svi hteli okolo da se ubijemo od njenog Magazina i "Ja na koljenima sam"...)
By Majra Diuna
1.Bila je jedna. Trajalo je mesec dana. Izgledalo je ovako.
Stvari koje joj pozajmim ( od makaza do plejera ) nije vraćala. Ukoliko se dogodilo da ih vrati, bile bi obogaćene masnim otiscima. :shok2:
Na sto je uglavnom servirala svoju četku sa sve plodovima češljanja ono 1/4 kose koliko joj je preostalo od peglanja i farbanja. Tih dana uglavnom nisam jela.
Obožavala je da jede dok razgovara telefonom i da isti obogaćuje kečapom i ostalim sadržajima sa sendviča.
Kada je obrisala ormarić u kupatilu, to je uradila prljavom krpom, iako su pored njega stajale čiste krpe u kesi. Naravno, izgledalo je, ma nemam reči.
Dogodilo se i da je oprala kadu. Jednom. Bilo je traumatično.
Imala je naviku da isleđuje, zbog čega sam količinu informaciju svela na minimum.
Od nje sam naučila da je njena "mama" ( inače zlo stvorenje ) najveća žrtva na svetu. Inače, obe su se uživljavale u tu ulogu. Da nije bilo toliko bezobrazna i manipulativna, možda bih sve to i lakše podnela.
2. Zamerila mi je što pričam na temu erotizma. Odatle je izvukla grandiozan zaključak da sam opsednuta sexom :whatever:
Zamerila mi je što treba da plati svoj deo za račune.
Zamerila mi je što ujutru ne pričam puno.
Zamerila mi je sve razvode u širem krugu porodice. No, to je svima zamerala, pošto ju je njena razvedena majka naučila da to treba da se mrzi.
Zamerila mi je ( i to iza leđa ) što u ormanu za cipele imam krpe na koje se ređaju cipele, i što obuću obrišem pre nego što poređam u isti.
Blagosiljala sam svoj samački život u tim trenucima, koji mi je svakako odgovarao.
Sreća u nesreći je da je svaka imala svoju sobu.
To bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja priznajem da sam uzasna cimerka.. mrzim da cistim i pospremam, krevet mi je konstantno ne namesten, posudje nije mi problem da perem, ubija me da perem samo jedan tanjir, cekam da se nakupi malo :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Šta su vama zamerali?

Nista :sunce:

Al to je verovatno zato sto sam ja gazda pa ako mi nesto zamere jedino sto mogu da dobiju je sut u dupe.
Korisnikov avatar
By zozefin st
zamerali su mi svi da se dugo tusiram i da potrosim svu toplu vodu iz bojlera,...

imala sam gomilu cimera u zivotu, raznoraznih ljudi...
u srednjoj mi je bilo najbolje, cimerka sa kojom sam se najvise mrzela i svadjala, mi je postala najbolja drugarica, i mozda i moja prva simpatija, prva devojka sa kojom sam flertovala. bas mi nedostaje.
najvishe mi smeta kad radim ujutru i ustajem u 5h, a ionako tesko zaspim a cimer u tri ujutru odvrne tv ili muziku, nemogu da zaspim od buke.

sadasnji cimer i cimerka su malo prsli u glavu, pa mi je bas zanimljivo....:elf:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
moj je sinoc dok sam spavao razbio casu, potom kupio to staklo i rondao.., a sad je ostavio ZEMLJU od krompira da stoji satima na radnom stolu 'kujne'
Korisnikov avatar
By Anhedonie
moj cimer je otisao kuci i dva dana nije ovde i mnogo ga volim zbog toga
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!