Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Orlando the Lady
Zaspala sam na pola Dzarmusa. Sramota.
Originally posted by DevojkaIzObrazaZaspao kao beba posle nekih 15 min i ne mislim da mu se vraćam.
Innocence.
0/10, mrš.
Možda sam ja neobrazovana seljančura, ali film je predosadan i prespor, gledala sam ga na preskok, scene toliko dugo traju da je to jedini način za gledanje.
Užas.
Originally posted by Black Ladyda u bioskopu... vredi svaki dinar
Je l ste gledali Montevideo u bioskopu?
Originally posted by haemoglobin87
...no, sve u svemu, dobar film
Originally posted by Glasnik88
...film me je oduševio.Mislim da ću ponovo ići da ga odgledam jer mislim da vredi dati pare i ponovo odgledati... Ovo je jedan od najboljih ''savremenih'' domaćih filmova.
A i glumci su
![]()
![]()
Originally posted by constantine
odusevljen sam 9/10
Nina Jankovic mi se bas svidela... dobro joj lezi ova uloga
Originally posted by Torry
Montevideo
10/10
ja u bioskopu:sladoled:
Originally posted by Blond Brat
A Montevideo.Ne volim bas nesto nase filmove ali ovaj.
![]()
Originally posted by BananaVeruj mi, ja fudbal ne volim uopšte, ali ovde nije on u prvom planu. Idi i odgledaj, nećeš ništa izgubiti, a zaista je lep film...
Da li ja to zelim da gledam (mozda cak i platim za) noviji domaci film. I jos o fudbalu![]()
Originally posted by Bananafilm uopste nije o fudbalu..on se samo provlaci kroz ceo film kao neka osovina oko koje se vrti cela prica.
Da li ja to zelim da gledam (mozda cak i platim za) noviji domaci film. I jos o fudbalu![]()
Originally posted by Viktor Vilotijevićda bre
"Flickan som lekte med elden" ili "The Girl Who Played with Fire" - vidno lošiji od prvog dela. Noomi Rapace je s druge strane, odlična. 5/10
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!