Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix

A nije ni da ne zauzima politički stav, samo što to ne čini na očigledan način.
Snažno podržavam. :up:

Zato i ima toliko nesuglasica oko toga ima li tu ratne propagande, nema, je li antiratni il' nije itd.

A naročito se slažem sa Popajem oko toga da je Ketrin odlična rediteljka. Meni su njeni raniji filmovi, doduše, srcu miliji od Hurt Lockera. Point Break obožavam, a i Near Dark. Jedino mi Blue Steel nikad nije prijao.

Elem, begam ja iz ove teme, pošto sam kad je reč o oskarovskoj statistici neobrazovana, a i izrazito nezainteresovana.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by dharmox

Politički stav meni ne smeta. Smeta mi što Oskara osvaja sasvim osrednji film koji se zaboravlja par dana posle gledanja.
A, ko je vama rekao da dobri filmovi dobijaju Oskara :gitara:
By Ulix
Originally posted by dharmox

Politički stav meni ne smeta. Smeta mi što Oskara osvaja sasvim osrednji film koji se zaboravlja par dana posle gledanja.
U onoj očajnoj konkurenciji i jeste bio najbolji, ako se dobro sećam. E sad, to što je godina bila poput ove, pa se jedva ima šta nagraditi, to je druga priča.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix

A nije ni da ne zauzima politički stav, samo što to ne čini na očigledan način.
Snažno podržavam. :up:

Zato i ima toliko nesuglasica oko toga ima li tu ratne propagande, nema, je li antiratni il' nije itd.
ja bih podsjetio da je moja prvotna izjava bila da se ne upire direktno krivica za iracki rat, a ne da je film nuzno bez politickog stava. ;)

men se cini da svaki film (pa cak i 'beverly hills chihuahua') ima nekakav politicki/ideoloski stav i "poruku" koju salje, no da to ne mora uvijek biti jednako naglaseno pa ni jednako vazno.
eivej, zapravo htjedoh reci da sam s one strane rasprave koja 'the hurt locker' ne gleda kao americku ratnu propagandu. ono, sta je onda 'rambo2' ili 'zelene beretke'? :D
takodjer, nije 'the hurt locker' neki jako deep film (bas kao ni 'black swan', samo se 'the hurt locker' i ne pravi da je jako deep): to je prica o tome kako razliciti ljudi reagiraju na rat i to iskustvo, a neki od njih se samo u takvoj situaciji osjecaju zivo, sretno, whatever. i to sigurno nije prikazano kao najdivnija stvar, jer iako je kraj filma otvoren, jasno je kako ce lik kojeg tumaci renner prije ili kasnije zavrsiti. sigurno ne kao nacionalni heroj i americki senator.

uglavnom... da, ova godina je bezveze... kad vidis tih deset filmova, bude jasno da holivud nista trajno porodio nije u 2010.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Popeye

uglavnom... da, ova godina je bezveze... kad vidis tih deset filmova, bude jasno da holivud nista trajno porodio nije u 2010.
Sasvim sam ravnodušan prema listi predloženih.
Voleo bih da dobije Bale i to je sve. :cekam:
Korisnikov avatar
By Mars
Nešto kako vreme ide, sve mi se manje sviđa taj film...
Korisnikov avatar
By V25
Tako ja i dalje tvrdim da je najbolji film Danny-ja Boyla "28 Days Later", pa je nagrađen za onaj bućkuriš od "Slumdog Millionaire-a"...

More, samo da Portmanova dobije, i sve će mi ovce na broju biti!
Korisnikov avatar
By walt333
Moj favorit je, naravno, film Winter’s Bone.

Najviše mi se svideo od svih deset nominovanih, ili možda bolje da kažem najmanje zamerki sam mu našao od svih filmova na listi.
Korisnikov avatar
By Tungi
Blue Valentine je zasluzio Oscara:sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Dotako sam dno života.

A ja se još oduševljavam kako su lepo osmislili enterijere za film.
By Orion
Originally posted by Tungi

Ja pokušao da gledam al' mi nešto mnogo depresivan a ni Mike Vogel nije uspeo da me natera. :gotika:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja skinuo sve nominovano za oskare ove godine, da odgledam...al me mnogo mrzi nešto.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orion

Ja pokušao da gledam al' mi nešto mnogo depresivan a ni Mike Vogel nije uspeo da me natera. :gotika:

Depresivan,da.Meni je trebalo iz nekoliko puta da ga dovrsim:D
Mada,sve mi je nesto drugo odvracalo paznju:)

Mogao bih da ga odgledam jos jednom.
Korisnikov avatar
By IriS

ju, oskar je u nedelju na ponedeljak... to da ne zaboravim da gledam, kao ni ovaj gore film :cheer:
By Orion
Znam da je offtopic, al' ja mislim da je Katarina Žutić zaslužila neku nagradu za svoju ulogu u filmu 'Srpski film'.

Slika

:kosa:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa sad će Zlatne Šljive...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Viktor Vilotijević

Meni je ova godina baš ok.
pa naravno, tebi je i 'black swan' ok. :giggle:
ali nema među nominiranima film formata kakav je bio, recimo, 'there will be blood'.
nije bas da sam pomno pratio ove godine, al cini mi se da nije ni snimljen film tog formata?

mislim - ne samo da ga nema medju nominovanima, no ga...nema.
Korisnikov avatar
By V25
Moje finalne pretpostavke:

1. Najbolji film - "King's Speech" (nažalost)

2. Najbolja režija - David Fintcher ("the Social Network")

3. Najbolja glavna muška uloga - Colin Firth ("The King's Speech")

4. Najbolja glavna ženska uloga - Natalie Portman ("Black Swan") - NAJBITNIJI OSKAR VEČERI!!!!

5. Sporedna muška uloga - Christian Bale ("The Fighter")

6. Sporedna ženska uloga - Amy Adams ("The Fighter") - svi očekuju Melissu Leo, koja je daleko bolja glumica, ali ovde će doći do malog twista.

7. Originalni scenario - "The King's Speech"

8. Adaptirani scenario - "The Social Network"

"Inception" će dobiti par, a nakekaće još koji i "The Social Network" i "The King's Speech". Najžalosnije je što "Winter's Bone" neće dobiti ništa, a "Black Swan" ništa sem za glavnu žensku ulogu. Ovo nisu moje želje, već ono što mislim da će se desiti. Veliko UA!!!! za "the King's Speech".
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by svejedno

Meni je ova godina baš ok.
pa naravno, tebi je i 'black swan' ok. :giggle:
ali nema među nominiranima film formata kakav je bio, recimo, 'there will be blood'.
nije bas da sam pomno pratio ove godine, al cini mi se da nije ni snimljen film tog formata?

mislim - ne samo da ga nema medju nominovanima, no ga...nema.
"There will be Blood" je dobar film, sa zasranim završetkom. Da nije bilo Day Lewisa i sjajne fotografije ne bi bio ništa specijalno. Highly overrated, ako se ja pitam. Kao i "No Country for Old Men", iste godine.
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Mars

Dotako sam dno života.

A ja se još oduševljavam kako su lepo osmislili enterijere za film.
Gledaj "Winter's Bone", ako već nisi. Odličan film. Jedini od 10 nominovanih na koji nemam niti jednu zamerku.
Korisnikov avatar
By Mars

Gledaj "Winter's Bone", ako već nisi. Odličan film. Jedini od 10 nominovanih na koji nemam niti jednu zamerku.
Na spisku mi je, hocu!

Nego planiram abecedno...(prvi je "127 Horus") :D a ovaj na kraju u folderu...
Korisnikov avatar
By V25
Joj. Bolje idi s kraja na "Winter's Bone". Možeš i bez "127 Hours". Mislim, iako nema nikakvih sličnosti, bolji je od "Slumdog Millionaire", ali to je jedan od onih filmova koje pogledaš, pohvališ detalj (u ovom slučaju Jamesa Franca), ne poželiš da repriziraš, shvatiš da je overrated i brzo ga zaboraviš.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!