Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Mars

...
"E pa da znate da se taj izlet pretvorio u EKSKURZIJU, gospođo!!!"

:smeh:
Ovo moram da zapamtim... :smeh:

Verujem da postoji forum na kojem mene ogovaraju bivsi cimeri:
-nije mi problem sto on na mene vice kad ja zaboravim da platim telefon, ali on na mene vice i kad on zaboravi da plati: Sto me nisi podsetio!!!!!!!!!!!!!
-smeta mu kad moj brat dodje na tri dana, a kad njegov ostane niko ne sme da se buni
-kad on kuva, proglasava se vanredno stanje u stanu...

Imao sam sasvim zanimljive cimere, ali najvise sam voleo kad sam ziveo sam...
Omiljeni mi je bio drug koji je radio kao sanker nonstop pa ga skoro nikad nije bilo kuci...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moja (na srecu) BIVSA cimerka je jednom zatvorila malo mace izmedju dva prozora, koje sam ja svakodnevno hranila..

dakle.. scena.. ja se vracam sa faxa, otkljucavam vrata, a ona stoji kod prozora, i dere se kao retard :
"ajde sad mjaukni, ajde sad da te cujem!!!"

i ja kao.. :cekam: "koji je tebi k***c, ne diraj mi mace!!!"

posle tog incidenta nismo pricale vise od dve nedelje, a ja se ubrzo odselila.. nije to bio razlog, ali je definitivno bilo scary i od tog ispada sam pocela nocu da zakljucavam vrata svoje sobe :uplasen:
Korisnikov avatar
By *deni*
A gde su kombinacije kada je i gazda, odnosno gazdarica takođe u stanu ?
Tu tek ume da bude komendije.
Takve stambene kombinacije sam uvek izbegavao, ali mi se jednom omaklo da pristanem da se sa jednim nestašnim drugom uselim kod jedne babe u stan na uglu Bulevara oslobođenja i Maksima Gorkog u Novom Sadu.
Uselio sam se na neviđeno, jer je babu i stan našao taj drug, mene samo obavestio da mogu da dođem, pa sam tek po useljenju video u šta sam se uvalio i da se nesrećnik pri odabiru smeštaja rukovodio samo lokacijom ( epicentar grada ) i visinom kirije.
A soba mala kao kutija od šibica, uska i kratka, u njoj dva kreveta, jedna stolica i jedan stočić.
Baba kao iz pakla da je utekla, dosadna i džangrizava, sa najružnijom facom koju sam ikada u životu video.
Već sam na prvi pogled video da to neće na najbolje baš da izađe, ali sam se ipak upustio u tu avanturu i, moram da priznam, čak i uživao gledajući kako ovaj moj nestašni drug i cimer iz dana u dan postaje sve bezobrazniji prema babi. :lol:
Ostavljao bi neoprano posuđe iza sebe, pa onda baba dođe meni da se žali. I to redovno.
Posle mesec dana je doveo babu u naš sobičak, posadio je na onu jednu stolicu i zvanično krenuo da je obrađuje u cilju smanjenja kirije : '' Pogledajte oko sebe.... I sami vidite da ovo nije soba, već pola sobe i da bi zato kirija morala da se prepolovi... '' :smeh: Umirao sam od smeha. :lol: Naravno, nije pristala.
Posle nekog vremena je otvoreno počeo da je oslovljava sa '' Nakićka '' ( žena se prezivala Nakić ), što je kod mene izazvalo dodatne salve smeha. :lol:
Sve je to potrajalo nepuna tri meseca, a onda me je, dok sam bio na vikendu kod mojih, ta budala od druga nazvala telefonom i saopštila mi da je došlo do grdne svađe sa Nakićkom, da se žena slomila, počela da plače i da je rekla da se pod hitno selimo. Mogao sam da zamislim samo šta se moglo desiti, prihvatio sam novonastalu situaciju, sledeći dan otišao kod Nakićke, pokupio pinkle i iselio se.
Ali i dan danas ne mogu da se ne osmehnem kad prođem kraj te zgrade.
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Još i jagode metnuo, valjda egzotike radi.
:gotika:
Korisnikov avatar
By EnRage
O, niste vi vidjeli neočišćenu ribu koju je "pekao" u rerni pokrivenu folijom, a oko nje poslagao 2 izrezana limuna i krumpire pa je to na kraju ličilo na nekakvu riblju limunadu :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by EnRage

O, niste vi vidjeli neočišćenu ribu koju je "pekao" u rerni pokrivenu folijom, a oko nje poslagao 2 izrezana limuna i krumpire pa je to na kraju ličilo na nekakvu riblju limunadu :lol:

:drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Molba autoru teme da promeni naziv teme, jer je to ocigledno jedna golema neistina. Gresi dusu co'ek.
Korisnikov avatar
By EnRage

kanda skeri :lol:

jel neko probao specijalku? :smeh:
Pa ne znam, nešto tu jest pojedeno, ja srećom nisam bio kod kuće, na ovo sam naletio navečer kad sam se vratio :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

moja (na srecu) BIVSA cimerka je jednom zatvorila malo mace izmedju dva prozora, koje sam ja svakodnevno hranila..

dakle.. scena.. ja se vracam sa faxa, otkljucavam vrata, a ona stoji kod prozora, i dere se kao retard :
"ajde sad mjaukni, ajde sad da te cujem!!!"

i ja kao.. :cekam: "koji je tebi k***c, ne diraj mi mace!!!"

posle tog incidenta nismo pricale vise od dve nedelje, a ja se ubrzo odselila.. nije to bio razlog, ali je definitivno bilo scary i od tog ispada sam pocela nocu da zakljucavam vrata svoje sobe :uplasen:
Jebala bih joj i oca i majku.
Odmah bi zahtevala da trazi novi stan.
Korisnikov avatar
By smaug
Ma jok bre Hys. Zatvoris je izmedju dva prozora i jos gledas da je napolju mraz.
Korisnikov avatar
By Mars
Mene sada kopka da vidim facu čoveka koji pravi ono...nazovi jelo.
Korisnikov avatar
By Azdaja

"Visok je 190 cm, ima možda 60 kila" - delimicno ga mogu zamisliti... :awesome:

bez opisa face...

:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Taj opis ni 10% uzasa ne dočarava :hand:
To mora da se vidi. (ali samo stariji od 18... baš je onako... jako strašno)
Korisnikov avatar
By Mars
I ja...facu, grimasu...oči, pogled onoga ko može da napravi ono čudo gore.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma upoznao sam ga ja, popričao čak...
Obično se plaši muškaraca pa pobegne, ali eto, od mene se nije.

(prošlo je par godina već, a ja se i dalje kad pričam o čoveku blago uznemirim)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin

Ma upoznao sam ga ja, popričao čak...
Obično se plaši muškaraca pa pobegne, ali eto, od mene se nije.

(prošlo je par godina već, a ja se i dalje kad pričam o čoveku blago uznemirim)
E, kako si ga upoznao ?
Bio u gostima ?
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Prvi put zivim sa gej cimerom i super mi je. Uvek sam imao srece sa cimerom, pa i sad. Nemam losih iskustava. I uvek sam ziveo sa tacno jednim.
Korisnikov avatar
By EnRage

Pa recimo da je on u osnovi čak i lijep čovjek. Visok je, u licu sasvim pristojno izgleda i tako, svrstao bih ga pod ljepše ljude.

No, postoji jedno veliko ALI....potpuno je lud i tako i izgleda. Pušta nekakvu užasnu razbarušenu kosurinu, ima grozno neuređenu bradu, zastrašujuće je mršav i sva odjeća pleše na njemu. On zapravo želi izgledati što užasnije...i u tome uglavnom uspjeva :)

Evo ovakve stvari jede ovih dana, to su kao nekakve juhe od povrća i te slike kači po Fejsu :)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ono gore verovatno ne liči na absinthe?

A ono dole je ko voda iz japanskog horor filma, ona što ih sve pobije na kraju...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
moj je u poslednje vreme poceo jako glasno da hrce sto mene toliko nervira da pozelim da ga izbodem nozem ili mu pak napravim prosirenja u grlu, iscupam glasnice...
Korisnikov avatar
By *deni*
Imaš, hemoglobin, u bolje snabdevenim apotekama tzv. prigušivač za hrkače.
To ti je jedna plastična naprava sa filterima, koja se pre spavanja stavi u usta i pričvrsti za nepca i tako neutrališe neugodne zvuke, koji se ispuštaju prilikom hrkanja. Zove se Hrkostop. :murkan:
:sleep:
Korisnikov avatar
By Mars
I neko može da zaspi s tim?
Korisnikov avatar
By *deni*
Hrkostop je tako konstruisan da prati i poštuje anatomiju usne duplje, ne smeta jeziku i ne iritira svojim prisustvom.
Kažu ljudi koji ga koriste da je osećaj kao kad staviš šušteću bombonu na jezik.
Korisnikov avatar
By Mars
A što baš šušteću?

Inače, našim ljudima NE VERUJEM kad daju ocenu nekog proizvoda (kao ni reklami proizvođača). Slušao sam ljude da se kunu kako im ova ili ona glupost koju su kupili savršeno odgovara - samo da ne bi priznali kako su se zajebali i bacili pare.
Korisnikov avatar
By *deni*
Što baš šušteću ?
Pa valjda zbog tih filtera, koji rade i prigušuju hrkanje. Aktivnost tih filtera unutar tvoje glave stvara zvuk koji te podseća na šušteću tabletu. Valjda je to.. :neznam:
Filteri rade na baterije, koje se pune na struju, preko punjača, kao mobilni telefon.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!