Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da ja imam tu moć uzimanja života....ne bih mu ga ni uzeo ni poželeo tako nešto. Neka ga, neka živi.

A POŠTO je nemam, mogu barem time da iskažem svoja osećanja prema njemu: NEKA CRKNE.

Svako ko se slizavao sa Mirom Marković koja je NAJDIREKTNIJE odgovorna za hiljade oduzetih života i stotinak hiljada (milionče) bespovratno uništenih života - ne zaslužuje moju samilolst.
Korisnikov avatar
By nsc
:kletva: nemoj tako Predsednice :neto: nije to lepo nikome prizeljkivati :krava:
Korisnikov avatar
By Mars
Nije to nikakvo aktivno, opsesivno priželjkivanje...da sad nešto intenzivno mislim o tome umesto o nekim lepim, pozitivnim stvarima.

Ne mogu da kažem ni da ga stiže nekakva kazna jer u to ne verujem...alil eto tako...

Neka crkne.
Korisnikov avatar
By nsc
ma ja to samo zbog tebe Predsednice, inace mi je :svejedno:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Loni

Taj list je teška budalaština.
Slično su pisali i za Boška Jakovljevića.

Da fazon bude veći znam gejeve, koji veruju u te priče.
I za Tadića i za Jeremića i ostale.

Ko je peder, a sviđa mu se Tadić, nemoj da se džabe zanosi.
Čovek je APSOLUTNI STREJT.

Saznao sam da je u ranoj mladosti visio po Akademiji u cokulama i hejtao gejeve.
Izmenjao hrpu žena.
Iz prvog braka je izašao zato što s tom ženom nije imao dece, dok je druga žena zatrudnela s njim.

Jeremić ima najlepšu ženu u kategoriji četrdesetogodišnjakinja, koja mođe da se zamisli.
To je plavuša s punđicom koja vodi Dnevnik na RTS-u.

Željko Mitrović isto promenio mnogo žena.

Da su ti ljudi zaista gejevi, pa neko bi to u Beogradu znalo.
Gej svet je mali. To ide od usta do usta vrlo brzo. Pogovotu kad su poznate ličnosti u pitanju, ali niko ne zna ni za jednog od njih.

O nekim drugim političarima već kolaju druge priče.
To što je neko bio sa dosta žena ne znači da nema i gay nagone i/ili da ih ne može kasnije imati.
By Sixto
E da, jos ovo, ne znam sto je sad kao strasno sto neko blati Mitrovica? Pa on radi u show biznisu, svoju imperiju je stvorio na kopanju po tudjim prljavim gacama... sam je ustanovio taj sistem vrednosti...

Na nama je da okrenemo glavu ili da zdusno okrenemo naredni list feljtona, al zbog tog novine ne treba gasiti ili tako nesto. Samo se otimaju o svoj deo pink kolaca!
Korisnikov avatar
By nsc
nije strasno sto ga neko blati, nema lose reklame, neljudski je izmisljati price o umiranju, bolesti i/ili zeleti neciju smrt
By Sixto
Prica nije daleko od istine, covek jeste ozbiljno bolestan... sto se tice radovanja stvar je ukusa.
Korisnikov avatar
By Mars
A ljudski je bilo sto njega NIJE BILO BRIGA sto njegovu SEFICU nije bilo briga (lazem: sto je UZIVALA) sto narod strada zbog politike ciji je bio aktivni ucesnik i jul-je-cool-protagonista??

Vrlo ljudski s njegove strane.
Korisnikov avatar
By Srklet
sto se mene tice, u ovoj stvari ne postoje samo dvije moguce opcije. ako ne volim zeljka mitrovica i pink ne znaci da trebam biti odusevljen ovim tekstom.
Korisnikov avatar
By nsc
pa dobro Predsednice, zar je : "On je prvi poceo" opravdanje
Korisnikov avatar
By Mars
To se valjda samo kod nas zivot olako shvata. I tudji, izgubljeni, i svoj prozivljeni.
Korisnikov avatar
By endorfin
Tekst je zaisata ruzan i sav "tabloidan"... To da li Mitrovic boluje od side ili cega vec me ne zanima, jos manje s kim opsti njegova supruga.. Ali... Da je Mitrovic gadan - gadan je! Da je za oprostiti ono sto je napravio od ovdasnje kulture i scene- nije za oprostaj! A bese basista onako dobrog benda...

Stavise, da li je lepo ono sto se radi na pinku, u zvezdama granda - dovode bolesne i retardirane ljude na audicije i posle to montiraju i emituju narodu da se narod smeje??? Mora biti da je slatko, zabavno i lepo smejati se bolesnim ljudima, praviti od toga zabavu, zaradjivati na tome...

Tako je, svako moze ako hoce da prebaci kanal sa pinka na neki drugi.... A vidis dokle je to "moze ako hoce" dovelo??

Da li je narod gladan, pa guta sve sto mu se servira ili... Ne znam, nisam pametan! Tek, nisko je!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=syb7tsz6 ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By *deni*
Šokantno !!! :shok:
Mitrović : Hoće da me ubiju !

Vlasnik kompanije „Pink internešenel“ optužio najbliže saradnike da mesecima svakodnevno pokušavaju da ga ubiju otrovima

BEOGRAD - Sumnja da ga ubijaju!
Vlasnik kompanije „Pink“ Željko Mitrović teško je oboleo zato što ga je neko od najbližih saradnika trovao mesecima, saznaje Kurir od izvora bliskih prvom čoveku „ružičaste imperije“.

Naš izvor kaže da je Mitrović za dlaku izbegao smrt.
- Analize njegove krvi dobijene u utorak uveče pokazale su da je mesecima svakodnevno trovan. Naime, u njegovoj krvi nađeni su benzen, olovo, arsenik, živa i mnoge druge supstance koje su mu totalno uništile organizam. Krvni sudovi su bili oštećeni do te mere da se svakog momenta moglo očekivati da neki od vitalnih organa otkaže - kaže naš sagovornik.

S rezultatima analize iz Nemačke upoznati su policija i tužilaštvo i očekuje se i njihova brza reakcija, kažu u ovoj medijskoj kući.
- Ovim nalazima demantovane su sve čaršijske priče i nagađanja o tome da je Mitrović anemičan zbog upotrebe opijata, zbog leukemije ili side, jer su svi bolnički testovi na ove bolesti bili negativni - kažu u kompaniji „Pink“.
Oni tvrde da se Željko Mitrović uspešno oporavlja, „radi po 20 sati dnevno“ i da će uskoro na Pinku krenuti novi projekti koji su njegovo autorsko delo.

Podsetimo, vlasnik Pinka primljen je u bolnicu „Bežanijska kosa“ polovinom decembra i dijagnostikovana mu je anemija. Krajem godine otputovao je u Nemačku na lečenje. Svojevremeno se kao uzrok težeg oblika anemije pominjao hronični premor, ali i korišćenje leka za mršavljenje „ksenikal“.

Dačić: Policija postupa po krivičnoj prijavi

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je da je Željko Mitrović podneo krivičnu prijavu protiv više bliskih osoba.
- Policija postupa po toj krivičnoj prijavi - rekao je Dačić.

Dr Milinić: Aplastičnu anemiju mogu izazvati neke supstance

Dr Nikola Milinić iz KBC „Bežanijska kosa“, koji je prvi lečio vlasnika Pinka, kaže za Kurir da je Mitrović zaista bio u jezivom stanju kada je primljen na kliniku.
- Došao je u poslednji čas i odmah smo uradili dijagnostiku i konstatovali simptome vrlo retkog oboljenja, aplastične anemije. Dogovorili smo se da ode na lečenje u Nemačku. Što se tiče spekulacija da ga je neko trovao, teorijski postoje supstance koje mogu da oštete koštanu srž, ali nije do nas da se time bavimo - kaže ovaj stručnjak.

Mitrović: Zlatku Krmpotiću zabraniti pristup Pinku

- Na putu sam da potpuno ozdravim i svaki dan se sve bolje osećam. Zluradi ljudi koji su čekali moju bolest da krenu u medijske i druge kampanje protiv mene moraće odsad da me se klone. Već sam dao nalog da se Zlatku Krmpotiću, jednom od mojih bliskih saradnika, zabrani pristup svim posedima Pinka - izjavio je Željko Mitrović.

Bivši fudbaler preke naravi

Prozvani Zlatko Krmpotić (53), pašenog i ne više bliski saradnik Željka Mitrovića, nekada je bio fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac SFRJ.
S promenljivim uspehom vodio je desetak klubova u zemlji i inostranstvu, a 2006. postao je selektor kadetske reprezentacije Srbije. Nakon otkaza u Savezu postao je direktor omladinske škole Crvene zvezde, uz veliko protivljenje Dragiše Binića, koji je tada izjavio da „Hrvat ne može biti trener u Zvezdi“.
Krmpotić se nije dugo zadržao na ovoj funkciji, između ostalog i zato što su tokom njegovog mandata iz Zvezde u inostranstvo otišli najtalentovaniji mladi igrači. U razgovoru za Kurir (decembar 2009) on je to demantovao, ali je našim novinama tada zamerio i to što smo „pakovali aferu“ njegovom pašenogu Željku Mitroviću.
U fudbalskoj javnosti za Krmpotića se priča da je preke naravi i zato nezgodan za saradnju.

Pljušte otkazi na TV Pink!

Juče je otkaze na TV Pink dobilo dvadesetoro zaposlenih, a ova medijska kuća će saradnju okončati i s još tridesetak ljudi koji trenutno rade u kompaniji. Još uvek se ne zna da li su otpuštanja povezana s poslednjim dešavanjima u životu Željka Mitrovića, a televizija je otkaze obrazložila lošim odnosom prema radu i nastojanjem da unapredi celokupno poslovanje.

http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/sokantn-mitrovic-hoce-da-me-ubiju-71821.php
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by *deni*

Pljušte otkazi na TV Pink!

Juče je otkaze na TV Pink dobilo dvadesetoro zaposlenih, a ova medijska kuća će saradnju okončati i s još tridesetak ljudi koji trenutno rade u kompaniji. Još uvek se ne zna da li su otpuštanja povezana s poslednjim dešavanjima u životu Željka Mitrovića, a televizija je otkaze obrazložila lošim odnosom prema radu i nastojanjem da unapredi celokupno poslovanje.

Govno pogano.
Zbog svoje paranoje ostavlja ljude bez posla. Vepar i treba da ugine od tableta kojima se sam kljukao.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ogluvite uz leu kis i sanju marinkovic :pucaodsmeha: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Elena
A što on truje narod? Ko će zato da hapsi? :lukavi:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Хив статус је индивидуална ствар сваког појединца, па и Жељка Митровића...
Мада мислим да су то глупости...
Има двоје деце из последњег брака која су жива и здрава...

:kingkong:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Mitrovic??? Jel to onaj propali gitarista???:sladoled:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!