Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
SlikaSlika

Adele Laurie Blue Adkins (born 5 May 1988), known professionally as Adele is an English singer songwriter. She was the first recipient of the BRIT Awards Critics' Choice and was named the number-one predicted breakthrough act of 2008 in an annual BBC poll of music critics, Sound of 2008. She is a multi-Grammy Awards nominee who has won two awards, Best New Artist and Best Female Pop Vocal Performance in 2009.
Adele attracted the attention of XL Recordings with a three-song demo posted on MySpace and subsequently signed with the label. Since her debut, 19, Adele has received much recognition both commercially and critically. The album debuted at number one, and has been certified platinum in the UK. Her career in the US was boosted by a viewer record breaking Saturday Night Live episode in late 2008. Adele released her second album 21 on 24th January 2011 in the UK; the release was on 22nd February in the US.

Ja zaista ne mogu da verujem da ova tema ovde ne postoji.

Adele je kompletni genijalac i jako sam se zaljubio u nju. :love:

Novi album "21" je jedan od najboljih albuma koje sam cuo u skorije vreme - ona pise sve svoje tekstove, muziku, i jako je interesantan lik.

Evo i par singlova:

"Chasing Pavements" [19]

''

"Make you feel my love" [19]

''

"Rolling in the deep" [21]

''

"Someone like you (live)" [21] - Moj favorit :love:

''

Sta vi mislite o Adele?
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da je slatka, vršnjakinja moja, ona jedna pesma me rasplakala jedared... make u feel my love. sve u svemu na spisku je za obraćanje pažnje na.
By str00ja
A da, to je ona debela što se valja po trotarima i parkovima u onom spotu :lol:

Šalim se, ima mi melodične pesme i fina je skroz, lajk :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Danas je isao live prenos koncerta u Londonu.

Bilo je to najboljih sat i nesto koje sam proveo u zadnje vreme.

Uopste nisam ocekivao da je tako duhovita i slatka. Pricala sa publikom, smejala se...zaista je sjajna.

@Null

1. Ti si '88?????? :wow:

2. Mene rasplakala "Someone like you" i "Set fire to the rain" za koju je rekla da je napisana za gay drugara kao "gej himna" :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Zonche!
@Null

1. Ti si '88?????? :wow:

2. Mene rasplakala "Someone like you" i "Set fire to the rain" za koju je rekla da je napisana za gay drugara kao "gej himna" :lol:
što, izgledam mlađe? :kosa: :nadaumireposlednja:
da, znam da izgledam matoro. :sigh:

ma neću sad da se bedačim, ostavljam je za neke naredne mračnije periode :gotika:

volim i

''

:peva:
By Orion
I love her. Sve pesme su prelepe, sad baš videh da je bio onaj prenos koncerta al' nisam znao.

Jedino da dodam medju pomenute:

''

A obožavam i to što uživo nekad zvuči i bolje nego na albumu.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hometown glory mi je sjajna do trenutka kada udje u suvise veliku partiotsku bljutavost.

Ovu bas bas volim

''
Korisnikov avatar
By erkondisn
danima sam pjevao Chasing Pavements kad je izasla stvar :lol:

a bome i ovu novu sad :)
Korisnikov avatar
By sunflower5
I'm in. :klap:

Volim puno njenih pesama, ne znam koju bih izdvojila.

:love:
By Speculum Columbae
Jako mi se sviđa, baš baš.
Jako talentovana i muzika joj ima nešto što malo današnje ima - dušu i iskrenu emociju i snagu.
Korisnikov avatar
By Madonna
vidiš mogao sam da je konačno skinem sa interneta. tj albume.
edit skinutooo tejnkju kamagen
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
meni najdraza nejna pesma je "Set fire to the rain", a mnogo mi se svidja kako ova devojka peva:

''
Korisnikov avatar
By Madonna
e ljudi, ništa mene ova debela ne radi. malo me držala pa me pustila.. jedino što mi se izdvojila hometownglori. al ne znam liriks nesam guglovala...
Korisnikov avatar
By V25
Poslušaj ovaj cover.
Korisnikov avatar
By Tungi
Obozavam je! :love:

Nisam znao da je toliko mlada.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mainstream pevacica koja nema zakrzljali kurac, smesne stvari na glavi i ne "pomera granice" izjavama sa ivice razuma dizajniranim da intrigiraju.
Jednostavno, dobra pevacica sa dobrim pesmama. Sve pohvale...
Korisnikov avatar
By V25
Slažem se sa Belly-jem, jedna divna, kvalitetna mainstream pevačica. Talentovana i jako dopadljiva :) Drago mi je štu uživa tako veliki uspeh u celom svetu, i eto, mogu reći da sam ponosan što smo isto godište ('88).
Korisnikov avatar
By V25
Ah Ulixe, zli čoveče, pa ponosan sam jer kada pogledam svoju generaciju vidim jedno veliko "ništa". Gospođica to svakako nije, zato to istaknuh. Mada moram priznati da sam zazvučao kao nekakav Cecin fan. Imalo je trash prizvuk.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nedelju dana sam slusala samo Rolling in the deep, onda sledecih nedelju dana Someone like you.. :love: Odusevljena sam ! Adele :love:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni samo da dozivim njen live nastup...
Idem u Berlin krajem marta kada ce biti tamo na turneji ali izgleda da vec nema karata, moracu da ubijem nekoga ili da nadjem tapkarose ako ih ima tamo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!