Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By SouthSide
Kad sam u rodnom gradu stalno besnim:flaming: :flaming:
derem se,urlam,treskam za svaku sitnicu,a zrtve su najcesce roditelji,brat,prijatelji itd.

A onda kad se ponovo vratim ovde sam opet miran ko bubica,
mada i ne mogu da besnim dok nekoga ne ispsujem ljudski na srpskom:saint2:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
trudim se da se maksimalno izolujem, jer ina?e nastradaju najbliži koji uglavnom nisu za to krivi. mada i da jesu, u afektu im ne?u re?i baš ništa konstruktivno što bi rešilo situaciju. a svakako da želim da je rešim.

stoga, pustim sebi neku glasnu muziku i ska?em dok ne padnem od umora. ili izaðem da prošetam. ili udahnem duboko, izbrojim lagano do 10 i tad izdahnem. hmmm, sve zavisi koliko sam ljut.

moj dragi, npr. optr?i par blokova i to ga najbolje smiri... :love:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja bas ne znam da se ponasam u tim situacijama. Ako sam kod kuce, ok, pustim glasno muziku i pevam (iako to ne znam). Idem i u setnju, ali isto mi se tako desava i da uhvatim osobu koja me je iznervirala i da joj saspem sve u facu.
Korisnikov avatar
By djo
uhhhh,
ne umem bas dobro da pobesnim, odnosno u tim situacijama sam:kralj: potiskivanja i zato me stalno kritikuju. ako se desi u drustvo pocnem da pricam jos glasnije nego obicno (a imam prilicno glasnu njokalicu) i puno 'sujem.
bogami jednom sam se i potukao, ali to je grozno i necu nikada vise:kesa:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja ne umem da se tu?em... znam samo da lupam šamare. :sw:
Korisnikov avatar
By Aksa
Meni se nekad desi da kao tigar arlauknem. Retko, ali je vrlo efektivno. Najbolje je stvarno istrcati napolje. Najbolje je stati tako da te kola isprskaju kako prolaze kraj tebe... Otreznis se od svog besa prethodnog. Mozda se cak i nasmejes sto su ti pantalone poprimile novu nijansu :)

Retko se desi da u besu nesto unistim ili udarim nekoga ili nesto.
Uglavnom ispoljim recima, ako mogu i vredi plakati, placem, ako ne zelim da me iko vidi da placem, sacekam momenat...
Ako je bes prevelik za zadrzati, najbolje je opsovati okrenuti se i otici sa mesta zlocina (mesto na kom ste se iznervirali)...
Posle male setnjice, u zavisnosti od kolicine besa, vracam se kuci, kao nova.
Korisnikov avatar
By bigirl
Anyway, resila sam problemcic sa besom. Kako? Plakanjem. Prvo se izderem, pa se onda isplacem i ok sam. Prestala sam da koristim "silu" kad sam besna. A stvarno sam bila utripovala da ludim i da mi treba psi... It's all in the past now...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bigirl
Anyway, resila sam problemcic sa besom. Kako? Plakanjem. Prvo se izderem, pa se onda isplacem i ok sam. Prestala sam da koristim "silu" kad sam besna. A stvarno sam bila utripovala da ludim i da mi treba psi... It's all in the past now...
Ne vredi, bar ne za mene. Imam jak kapacitet pluca i placem mnogo i dugo. Onda ne licim ni na sta a i zaboli me glava. Mada, bolje je i to nego da se samopovredjujes. To sam nesvesno radila neko vreme i nije uopste uputno (ostao oziljak na kolenu, od zileta)
Trudim se da iskuliram neke stvari. Ali stvarno me ponekad dovedu do te granice da pozelim da ih izudaram. Nije mi se do sada desilo da ikoga izlupam, vec nekako progutam taj bes, pretvorim ga u neki drugi vid energije koji posle izbacim iz sebe :trampolina:
Korisnikov avatar
By Aksa
Odes u diskoteku, izdjipas se i mirna Backa.
Korisnikov avatar
By mirth
Kad sam besna, pogotovo zbog necega sto ne mogu da promenim, najvise volim da se okruzim ljudima koji nemaju veze sa mojim besom i uzrokom istog. Ubace me u drugi film, i zaboravim. Zapravo, potisnem.

Nisam agresivna (bar ne fizicki) kad se razbesnim, ne lupam svari, ne udaram, niti sebe povredjujem. Jednostavno mi se ni ne jave takve misli, pa nisam u stanju ni da razumem to uvek kod drugih ljudi. I cesto mi smeta kad neko to radi.

Mada, moja tehnika nikako nije ni zdrava ni preporucljiva. Nagutas se svega i svacega... Ne ispraznis se, samo progutas. Ostane nekad pokoja knedla u grlu... I cim se setis toga, vrati ti se kompletan taj osecaj kao bumerang, ponovo ga osetis u svoj svojoj silini.

Grozno.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
samo pochnem da se histerichno smejem, ako sam premoren onda cu mozda pocheti da plachem, ako sam odmorniji samim time i svesniji sebe, samo se zatvorim, bez obzira gde sam, podignem unutrashnje kule i nishta me nedotiche, zamishljam kako je moja dusha zaledjena u centru ledenog brega dok hiljadama kilometara unaokolo duvaju ledeni vetrovi i veje sneg, samo zagrobna tishina vetra, i otsjaj ochiju u santi leda pod zvezdanim nebom noci, takva meditacija mi obichno pomogne..../samo sa mnogo vishe detalja/
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by MinaHarker
Ne vredi, bar ne za mene. Imam jak kapacitet pluca i placem mnogo i dugo. Onda ne licim ni na sta a i zaboli me glava.
Pa da, i kod mene je isto, ali taj "besni" plac nije isti kao i onaj "obican". Ovo je pre plac nemoca, ono nemocno si besna i mozes samo da places i da se stezes, dok se totalno ne zacrvenis, a to ne traje dugo. E onda pocne glava da boli pa odes da spavas. I kad se probudis - nemas pojma sta te ono bese mucilo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by mirth
Kad sam besna, pogotovo zbog necega sto ne mogu da promenim, najvise volim da se okruzim ljudima koji nemaju veze sa mojim besom i uzrokom istog. Ubace me u drugi film, i zaboravim. Zapravo, potisnem.
Nije to bas uvek moguce. U vecini slucajeva, kad sam besna - sama sam. Prijatelji imaju svoje probleme, svoj zivot, ne mogu biti tu za mene 24h dnevno.
Mada, moja tehnika nikako nije ni zdrava ni preporucljiva. Nagutas se svega i svacega... Ne ispraznis se, samo progutas. Ostane nekad pokoja knedla u grlu... I cim se setis toga, vrati ti se kompletan taj osecaj kao bumerang, ponovo ga osetis u svoj svojoj silini.

Grozno.
Auuu, bolje nadji nekog da izlupas :sekirica:
Puci ces jednog dana.
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Ponekad tesko kontrolisem bes. Uglavnom se izderem ko budala na prvu osobu koja mi stane pred nos, pa mi posle bude zao. Sada pribegavam metodi (odem u sobu,zatvorim sva vrata i prozore,pustim malo glasnije muziku i krenem da se dooooobro derem) - kucni metod.

Kada sam u gradu ili na nekom drugom mestu onda odem u setnju (SAMA).
Korisnikov avatar
By bambola
Retko imam razloga da budem besna ali-isplacem se doooobro,i to je to! :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Teretana.

Tj. prvo brojanje do 10, 100, 1000. Uglavnom se trudim da ne odreagujem na svoje prve unutrasnje impulese.
A onda teretana.

:snesko:
By Çâðê_DUP
Kad se razbesnim, odem na tenis;
izmlatim onu lopticu i izbacim tu
negativnu energiju iz sebe.
A ako je situacija bas hitna, navijem
muziku i iskacem se po sobi.
Potiskivanje besa nije bre zdravo;
mani se ti toga "sescu i razmisliti o svemu,
la la la..." Nece to da pomogne.
p.s. A vremenske prilike su takve
da, kad bi me neko sada naljutio,
pozvala bih ga/je na jedno
"prijateljsko" grudvanje...
he he he...
Korisnikov avatar
By HARP
Legnem da spavam,kad ustanem"Novi ja"
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Joj, ja to uglavnom zadrzim u sebi :indijanac:
Ponekad mi se cini da cu jednom skroz da puknem kao kasirke u americkim filmovima koje cute cute i onda uzmu sacmaru i pobiju sve zivo. Strashno :whatever: :nope:
Moracu malo da popustim samokontrolu :federi: :boxer: :nunchake: :kletva:
By Shoplifter
Originally posted by Pitomi oblak
Ponekad mi se cini da cu jednom skroz da puknem kao kasirke u americkim filmovima koje cute cute i onda uzmu sacmaru i pobiju sve zivo. Strashno :whatever: :nope:
... gle, neko mi je vec procitao misli... :kafa:
:cyborg:
:lol:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by Shoplifter
Originally posted by Pitomi oblak
... gle, neko mi je vec procitao misli... :kafa:
:cyborg:
:lol:
Pa da, sad sam u tom fazonu :gatara: :astral2: ;) :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!