Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Draga saveta ......

Ne znam da li se zibro jednostavno ponasa na neodgovarajuci nacin ili mu nedostaje taj komadic socijalne intteligencije ili o cemo se u stvari radi ali iznova i iznova upada u neprilike sa "prijateljima" koji u jednom trenutku dobiju da ga odvuku u krevet. ili totalno pohisterisu kada Zibro ode u krevet sa nekim

dakle kako na najefikasniji nacin ne poslati "pogresne poruke" tj staviti ljudima na lep nacin do znanja da smo prijatelji samo prijatelji i nikada nista vise od prijatelja
Korisnikov avatar
By Mage
Heh... to slabije ide. Po mom mišljenju, najbolje prekinuti druženje :(
Korisnikov avatar
By colorado
Meni je to skroz okej ako postoji obostrana zelja.

Ako sam ja taj koji ima tu potrebu a drugar ne, onda prekidam kontakt jer nisam emotivni mazohista. Ako je obrnuta situacija, ne prekidam nista.. vec cekam da vidim dokle ce to doci trudeci se da ne cinim poteze koji bi mogli da se protumace kao flert.

Ovo doduse i nije zasnovano na nekom bogatom iskustvu, jer se bas nesto i ne druzim s pederima.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam iz tog razloga prestala da se druzim sa strejt muskarcima.... nemoguca misija, bar meni... Ali i kad sam njih iskljucila i pouzdano znam da nije ljubavna ljubomora u pitanju (npr prijatelj je gay ili prijateljica strejt) imala sam problema sa nekom ljubomorom, izgleda postoji i prijateljska ljubomora. Uglavnom meni se cini da isto nekako budim neke cudne reakcije u ljudima a nekako opet ne mogu da se osecam krivom zbog toga. Uglavnom uspevala sam da odrzim prijateljstva sa dosta razgovora, takta i tolerancije. Ne mogu da kazem razumevanja jer ja ne bih nikad imala takve reakcije, nisam ljubomorna na partnere i partnerke od prijatelja i prijateljica i umem da izgradim odnose sa njima, ma ja sam savrsena :scout: :lol: Salim se malo, no za ljubomoru mi se cini stvarno da je imam u jako malim kolicinama i u partnerskom odnosu a u prijateljskom mi je tek takvo osecanje prava misterija. No tamo gde postoje druga osecanja sem prijateljskih nema spasa prijateljstvu a ono to vec i nije bar za jednu stranu.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by Mage

ako već ima takve "namere" nije ni bio prijatelj, tako da se ništa ne gubi prekidom druženja.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Dear Lucy
Originally posted by Mage

ako već ima takve "namere" nije ni bio prijatelj, tako da se ništa ne gubi prekidom druženja.
Eh, sad...pa moze da se desi da se neko zaljubi. Prolazi vreme, druzite se i taj drug shvati koliko kvaliteta imas i puf...sta da se radi?
Ja glasam za fino stavljanje do znanja da nece biti nicega. I onda druga strana moze da pocne da se hladi.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Pa mislim da bih tek tad poceo da se zagrevam(sve dok mi se brani) :psihopata:
Korisnikov avatar
By elektron84
Tungija surovo odstraniti! Ostale nezno :crkla:

I ja volim surovo u lice da mi se saspe :kesa:
Korisnikov avatar
By Zibro
Problem je u tome sto ja razmisljam o tome da li se ja nekome dopadam samo ako se taj neko meni dopada
Prijatelje ne uzimam u razmatranje i cesto se zivo iznenadim kada shvatim da se neko iz moje okoline ko mi je drag lozi na mene
da nevolja bude veca
ako mi je taj neko drag ja sam obicno vrlo friendly i dok udaris dlanom od dlan to se lako protumaci kao povod za nesto vise i bum eto Zibro u neprilici.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa tako se obicno i desava, i u tim situacijama...
Treba biti uvek na oprezu !
Korisnikov avatar
By Zibro
povod za temu je vecerasnji izlazak sa jednim deckicem koji mi je jako drag
i tako djuskamo mi upozna me on sa gomilom svojih prijatelja jedan od tih prijatelja mmmmmmmmmmmm i tako odvedem ja tog frajera kuci.
Mog drugara sam maksimalno ispostovao ostali smo zajedno celo vece ispratio sam ga kuci i onda sa ovim frajerom zapalio kod mene.

I moj drugar nacisto odlepi i pohisterise a ja sve nesto kapiram da je on ocekivao da cu njega odvesti kuci ? :) ili mozda ima nesto lose u tome kada capis prijateljevog prijatelja .... hm
Korisnikov avatar
By elektron84
Kako je moguce da neko ne primeti da se nekome dopada?
To mi nikad nije bilo jasno.

Tesko je sakriti to. Ako ste vec dobri drugari, podrazumeva se da poznajes tu osobu i da znas kako reaguje, poznajes joj izraz lica u raznim situacijama, znas kad joj je neprijatno...
Ako se neko vec lozi na tebe, trebalo bi da mozes to da vidis.
:neznam:
By Glasnik
To su teške situacije... Ali i ja mislim da bi trebao da možeš da primetiš kada tu počne da se razvija nešto više... Pitanje je šta ti smatraš pod ''prijatelj'' i koje su to interakcije koje su ''prijateljske'', a koje prelaze tu granicu... Različiti ljudi to različito doživljavaju... :potapsava:
By Kragi
Imao sam takvih problema ranije.
Kada postajes svestan svoje sexualnosti a nema neta, telefona, klubova za upoznavanje ljudi pa i ono malo sto upoznas, na neke nemoguce nacine, skontas da su svi sa svima medjusobno bili i da bi svi da se kresu :smeh:
Kasnije su stvari dosle na svoje mesto te sam i prijatelje stekao na vreme i zadovoljan sam. :D
Sve ostalo me ne zanima, osim sto ne bih pristao na tu vrstu kompromisa a znam u startu da se postavim prema ljudima tako da znaju sta mogu da ocekuju od mene.
A ko hoce da se kara sa prijateljima i da taj odnos doslovce definise kao prijateljski, neka to i radi :D
Korisnikov avatar
By EYA
da li je granica prijateljstva sex?

meni to ba nije najjasnije :puzzle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zibro

povod za temu je vecerasnji izlazak sa jednim deckicem koji mi je jako drag
i tako djuskamo mi upozna me on sa gomilom svojih prijatelja jedan od tih prijatelja mmmmmmmmmmmm i tako odvedem ja tog frajera kuci.
Mog drugara sam maksimalno ispostovao ostali smo zajedno celo vece ispratio sam ga kuci i onda sa ovim frajerom zapalio kod mene.

I moj drugar nacisto odlepi i pohisterise a ja sve nesto kapiram da je on ocekivao da cu njega odvesti kuci ? :) ili mozda ima nesto lose u tome kada capis prijateljevog prijatelja .... hm
Pitanje koje se nameće jeste da li se i taj tvoj drug upario sa nekim, ili je ostao suva kurca i guze, pa je zato pohisterisao.
Hoće to tako ponekad... Da neko pohisteriše od besa što se nije jebao dok drugi jesu, a ne od neke ljubomore izazvane tananim emocijama...
:yes:
Korisnikov avatar
By Mage
Ponekad se zaljubiš u nekog tek kada ga/je dobro upoznaš. Nisu sve ljubavi "na prvi pogled". Mislim meni ne bi bio problem da budem u vezi sa nekim drugom ako su osećanja obostrana, ali ako nisu... to ume da bude gadno i tužno i uglavnom se ne završi lepo.
Korisnikov avatar
By neny
dakle kako na najefikasniji nacin ne poslati "pogresne poruke" tj staviti ljudima na lep nacin do znanja da smo prijatelji samo prijatelji i nikada nista vise od prijatelja
Mislim da si mu odlaskom sa ovim drugim poslao vise nego jasnu poruku.
By Kragi
Originally posted by EYA

da li je granica prijateljstva sex?

meni to ba nije najjasnije :puzzle:
Individualna stvar, odnosno granica je tamo gde je ti (sa svojim prijateljima) postavis.
Meni jeste.
(najjednostavnije receno, dozivljavam ih kao deo porodice, nesto tipa brat/sestra)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, prvo moraš razgraničiti prijatelje, od drugara i poznanika....

A drugo, zaista ne kontam kako nisi mogao da osetiš (ako je to zaista u pitanju) da se loži na tebe.... Tu ima uvek signala, sjaj u očima, dodiri, pokreti, naginjanje, ulaženje u tvoj privatan prostor (dobro, i ovde možeš da razlikuješ način na koji on to radi, tj. drugarski i sa namerom za nešto više), dvosmislenosti itd itb...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odnos postaje drugačiji posle kreveta ili javljanja simpatija.
Kakav će biti posle toga zavisi od vas, mada se često završava.

Slažem se da je moguće uvek osetiti u ponašanju drugog emocije koje gaji prema tebi.
Da ljudima ne prija da se tako poigravaju sa okolinom, verovatno ne bi izigravli nevinašcad koje ne umeju da razaznaju signale.

To nije moj stil i ne volim takve igre.
Ja sam otvoreno bezobrazan, ali sa mnom ljudi znaju na čemu su, uvek :awesome:
By alexandermagic
1. Pričanje o sebi u trećem licu jednine je nešto što je pristajalo samo Morganu i njegovim tadašnjim godinama.

2. Što se tiče teme, pažljivo biram prijatelje i naš odnos nikad ne može preći na seksualni nivo. Ukoliko bi mi se dogodilo da zamjetim takve aspiracije kod nekog od njih, na odnos bi bila, s moje strane, stavljena točka. Za sva vremena.

Poznanici su već nešto drugo i tu su otvorene raznorazne opcije.
Korisnikov avatar
By m..
meni se desilo da imam sex sa par prijatelja i da posle ostanemo ono sto smo bili - prijatelji. nije mi problematicno ako uz prijateljsku ljubav i postovanje odnekud iskrsne neki neocekivani pozar strasti, pod uslovom da oboje to zelimo i mozemo i umemo da hendlamo i da nema neke neocekivane nuspojave i posledice. nemam neke tempejte za odredjene vrste odnosa sa ljudima, i sa svakim imam neki poseban odnos i tako se i rukovodim tim stvarima. a sto se tice nekih potajnih zaljubljenosti, toga nema. toliko dugo mi treba da bih nekog nazvala prijateljem da bi to odumrlo jos na pola puta. a ako bi se i desilo, ignorisala bih. ako bi bilo preterano napadno, distancirala bih se.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kakav je to prijatelj koji neće povremeno da ti izdrka ili izblondža đoleta? :lol:

Ne pravim ja tu probleme ako neko hoće seks, u slučaju da ga i ja hoću, samo je bitno da se zna da tu sem tog seksa neće biti ništa više. Ja taj seks hvatam ko fiziološku potrebu. Mislim, ako odete kod druga kući, iskoristićete WC ako vam se piša, što ne i njega :) ) To je neka generalna filozofija, retko spreovedena u delo, ali nije bilo nekih problema. Bitno da se te neke stvari samo na vreme naglase. Ako ljudi počnu da se tripuju, DOVIĐENJA.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako podzem odsebe, :carica: , ne umem da glumim drugarstvo i prijateljstvo sas nekim nakoga mi rade uni (m)ormoni. doshlo bi se do une sitVacije: il se muvAmo il se ne znAmo, dok taj oshechaj za filing ne prodjzhe.

ako nekog ne gledam keksualno ne znam sta bi trebalo da se desi da se to obrne. (dobro, znam, 8 tekila :die: )

hochu rechi, valjda niko ne ulazi u druzenje sa zadnjim namerama, to prosto nije odboga!

a da sam utakvoj sitVaciji odma bih raspravio, pa po cenu i da se udaljite trajno/privremeno - takva glavobolja ti ne treba.
Korisnikov avatar
By Madonna
umem ja to da izbalansiram. i think. kad je kmeni
a ako je odmene onda pitam pa šta bude :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!