Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonce87
Znala sam kako je izgledala, ali je nisam videla posle transformacije...posto nisam znala ni da je to obavljala :)

Mogu samo reci da sada izgleda puno bolje i srecnije (mada mi se licno ne dopada fizicki, na ne-bih-je-starovala nacin) ali dopada mi se njen "hip lez" vajb na slici :P

:)
Thumbs up!
Korisnikov avatar
By deran
''

e,dana je (bila bar) riba in pol...:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Kim Petras je preslatka. Nikad ne bih rekao da je transgender. Sad sam slusao i neke njene pesme. Lepo peva.
Korisnikov avatar
By bas bleu
chaz bono, the only child of cher and sonny bono and lgbt rights advocate, writer, actor, and musician.
Bulent Ersoy rodjena 9. juna 1952, je prominentna transeksualna turska javna licnost i popularna pevacia otomanske klacicne muzike. Tokom godina postala je simbol tolerancije LGBT osoba u turskim medijima. Vrlo popularna, mocna, hrabra, ostrog jezika i velikog talenta. Mnogobrojni fanovi nazivaju je Divom

Slika

Slika
By Theresa
ZlatnaPtica napisao:Andrej Pejic?
Doduse, ne znam da li je menjao pol, ali extra izgleda i u muskoj i u zenskoj varijanti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrej_Pejic
Ne, Andrej ima samo androgeni look, ali se ne izjasnjava o sexualnoj orijentaciji, niti ima zelju ili potrebu da menja pol
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!