Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
aj riki martine, brate svati me, ne motaj se oko njeeee... propade mu i pesma i fora i sve.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
u do stres! un paso adelante, marija! u do stres! u pasi lsgjdfklhjlnaaa. :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Mars
Ona Hrvatica manekenka iz spota se ubi posle po emisijama da objašnjava kako R. nije gay...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by ultraviolet
niko poznat nije gej, sem rikija martina.
ovde nema dovoljno mesta da se ispisu imena svih poznatih i outovanih
od Boy Georga preko George Michaela do Eltona Johna
Sir Ian McKellan i Stephen Fry od engleskih glumaca
Harvey Fierstein i Neil Patrick Harris od americkih
Giorgio Armani, Tom Ford i mnogi drugi kreatori
knjizevnici, baletski igraci, reziseri
o devojkama - zenama necu ja da pricam, da spomenem samo Ellen Degeneres (njena bivsa Anne Heche se posle izlazenja u janost i najavljenog vencanja, brzo udala i rodila dete, jos brze rastala, ali nije povratila popularnost i sve manje snima sve manje uloge), Portia de Rossi, Kelly McGillis, Lily Tomlin, Jane Lynch, Cynthia Nixon
Billie Jean King, Martina Navratilova, Amelie Mauresmo - teniserke
Korisnikov avatar
By Burak
Pa ima dosta i domaćih kao što su H____ Džinović ili Z______ Čolić, ali oni su sad odlučili da malo budu strejt i privukli su uz sebe neke jadne izmanipulisane djevojčice zbog čega ne bih da ih autujem. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Burak
Inače nemam ništa protiv neautovanih javnih ličnosti, ali kada mi iste te počnu šatro vodati neke Rade Manojlović, Anabele Đogani, crnogorske manekene i sl. kojima pokušavaju svima nama na silu dokazati svoju strejtoću* onda bih ih sve po dupetu i po glavi usranim dildom istukao! :spank: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Mislim samo na domace... mi zivimo u Srbiji, a ne u Americi ili Evropi :) )
By Glasnik
''Devet desetina ljudi koji se bave umetnošću ponaša se po principu: nije to moja briga, ne želim time da se bavim. Zapravo, to su kukavički izgovori kako se ne bi izlagali neprijatnostim, posebno kada su u pitanju umetnosti koje zavise od publike. Neću zaboraviti kada mi je jedan od političara iz Miloševićeve garniture rekao: Šta je Vama trebalo da se bavite politkom, mogli ste da budete naša najveća glumica?'', Mirjana Karanović

;)

Odgovorila je na temu. Obožavam je. :yay:
By alexandermagic
Ja i Burek smo samo malo proćaskali o običnom slovu "H". Da, to slovo je gay, bottom, s dubokim kompleksima zbog povrede genitalija u ranom djetinjstvu.
Nema govora da smo ćaskali o nekoj konkretnoj osobi, ma ni pod točkom razno. Nismo mi takvi. :ozbiljan:

:D
Korisnikov avatar
By Srklet
ovaj topic je vecinom jako glup pa cu se ja uklopiti u taj trend sa svojim postom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!