Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Skituljko

To govoris iz svog profesionalnog ugla ili samo onako, kao neko ko je nekad u zivot malo pikao basket?

Ja sam sudija i mnogo puta su mi raznorazni nevidjeni strucnjaci pretili sa tribina, dobacivali sve i svasta, cak su nekoliko puta uletali na teren u pokusaju da se obracunaju sa mnom ili mojom koleginicom, 2 meca su bila prekinuta, a po pravilu, kad su mi bile upucene najgore psovke sa tribina i u najproblematicnijim situacijama dobijale smo najbolje ocene od kontrolora i pohvale od ljudi iz sudijske organizacije.

Ako mislis da je lako biti sudija, mogla bi i sama da probas pa da se uveris kako je lako donositi odluke za manje od 1 sekunde koliko sudija ima.
Ako bas mislis da me tvoja biografija interesuje, i ako te interesuje jos nesto sto nije bas relevantno za ovu temu, posalji mi poruku, rado cu procaskati sa tobom o nasim profesionalnim angazmanima, odgovoriti ti na sva pitanja i obrazloziti sve nejasnoce u vezi sa postom gore.
By therealrocknrolla
Originally posted by Dirrty

:zvezda:

Ma da, većina sportova gde izbijaju tuče su baš nežni i prefinjeni... zašto takvih tuča nema u vezi gimnastike, atletike, plivanja i još milion drugih finijih sportova?

Kakvi sportisti takva i publika :canttouchthis:
Jerbo su to individualni sportovi pa takmicari nemaju s kim da se tuku. A i zamisli prizor, dva gimnasticara u helankama se biju k'o curice a puder za dlanove leti na sve strane :nope:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by 2kune

zašto nikada nema tuče u ritmičkoj gimnastici ili šahu? zašto se veslači ne tuku? zašto na atletskim prvenstvima nema nereda? što se na takmičenjima streljaštva ne pobiju puškama?
odgovor je vrlo jednostavan - lopta! valja jednostavno ukinuti ekipne igre s loptom jer one generiraju najgori vid nasilja, ono nacionalističko i ratno, ono najprimitivnije majmunsko čoporativno... jeste li primjetili koliko više fer pleja ima u boksu koji i nije drugo nego jebena tuča? eto, i to je manje nasilna i plemenitija disciplina nego sve te ratne čoporativne igre s loptom...

pa da citiram sama sebe

"samo zato sto nemaju sa kim da se potuku oni koji su samo "preruseni" u sportiste jer im protivnik nije niko drugi do oni sami...

...o divljacenju tu nema reci kada se govori o samom sportu i svako ko napravi tako nesto od sporta nije dobar sportista i gotovo! moze da bude olimpijac, ali nije dobar sportista....

...cak iako bi u nekom jako laickom i glupavom kontekstu govorili o "divljacenju", onda nastupanje na olimpijadi sa upravo polomljenim skocnim zglobom (preskakanje kozlica) nije nista manje "neljudsko"...da ne pocinjem sada tu pricu o groznim deformitetima fizicke i psiholoske vrste koje profesionalni atleticari, gimnasticari i plivaci mogu sebi da prirede...

....radi se samo o tome da su njihovi "rivali" priroda i oni sami...i prema tim rivalima umeju itekako agresivno da se ponasaju....

kompetitivnost postoji, postoji i agresija...pomeranje granica....ali sve sto prelazi u destrukciju vise nije sport....i to veze nema ni sa cim drugim"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!