Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Brokeback
Koliko vas nervira cinjenica da u Srbiji ne postoje osobe iz javnog zivota za koje svi znaju da su gay osobe, a ne govore o tome javno?
Razumem u potpunosti one koji su na pocetku svoje "karijere" i samim tim ne zele da rizikuju i imaju tu etiketu, a sta je sa ostalima?
Mislim da bi i te kako doprineli mladjim osobama da pronadju sebe i da vide da to nije nista strasno i ako oni to mogu kao "poznati" da urade javno, zasto mi "obicni" ne bi to uradili sa nasim najblizima ili sa kim vec zelimo..
Voleo bih da ne vidim odgovore "koga briga za njih" posto ovo gledam kao doprinos za mladje generacije koje jos uvek nisu out, kao vi od koje i ocekujem ovakve odgovore :-)
Korisnikov avatar
By 2kune
Mene je baš briga i zato molim imena. :smug:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Treba organizovati gerilsku gej aktivisticku grupu koja ce nasilno out-ovati poznate licnosti u saradnji sa Svetom i Scandalom.

Serial coming out-ers :redaljka:

Ili prigodna epizoda Insajdera koja ce raskrinkati poznate gejeva, ko im je kriv sta su postali poznati duzni su da se bore za gej zajednicu!
By Ulix
U principu me boli uvo i ne mogu da dozvolim sebi da me još i to nervira. Da, mogli bi da doprinesu borbi za LGBT prava, ali da li će ili ne to da učine, na njima je da odluče i ja se tu ništa ne pitam. Super ako to urade, ali nije kraj sveta ako ne urade.

Jedino što bih sve pedere sa homofobičnim istupima - javne ličnosti ili ne - prvo autovao javno, a onda i linčovao. Ne moraš da pomogneš, ali nemoj ni da odmažeš.
Korisnikov avatar
By 2kune
za mlade glumce u usponu do sex zvijezda koje obožavaju uglavnom ženske šiparice bitno je neoutati se i u potpunosti ih razumijem... ali ne vidim što bi to smetalo, recimo, generalu...
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by SnakeCharmer

Treba organizovati gerilsku gej aktivisticku grupu koja ce nasilno out-ovati poznate licnosti u saradnji sa Svetom i Scandalom.

Ili prigodna epizoda Insajdera koja ce raskrinkati poznate gejeva, ko im je kriv sta su postali poznati duzni su da se bore za gej zajednicu!
mislis nesto kao Asanz?

a ako se neko intimisao sa poznatima da dostavi sav podoban materijal za objavu pa cemo otvoriti sajt www.sve-srpski-pederaj.com i tu kaciti fajlove u odredjenim vremenskim periodima, taman kad se novine zasite jednog materijala mi sibnemo drugi i tako u krug.

shalim se ja malo, bas me briga za nase poznate gejove i nisam za nasilni coming out.
By Glasnik
Nije sad da sedim i nerviram se što se ovaj ili onaj ne autuju javno. Mada mislim da neće ovakva situacija da potraje, tj. mislim da će u ne tako dalekoj budućnosti i to da se dešava... Potrebna je nova generacija ''poznatih'' koja treba da uvidi da time čini više koristi nego štete. (Ili nova generacija aktivista koji će ove prve uveriti da je tako. :D )

I da, mislim da je ovaj stav ''nisu oni dužni da doprinose'' jako sebičan i potpuno nekonstruktivan.
Korisnikov avatar
By 2kune
baš me zanima ima li takvih među generalima... eto, može koje ime i na u2u... :moby:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Originally posted by Glasnik88

Nije sad da sedim i nerviram se što se ovaj ili onaj ne autuju javno. Mada mislim da neće ovakva situacija da potraje, tj. mislim da će u ne tako dalekoj budućnosti i to da se dešava... Potrebna je nova generacija ''poznatih'' koja treba da uvidi da time čini više koristi nego štete. (Ili nova generacija aktivista koji će ove prve uveriti da je tako. :D )

I da, mislim da je ovaj stav ''nisu oni dužni da doprinose'' jako sebičan i potpuno nekonstruktivan.
Ali oni zaista nisu duzni da se out-uju ili da ucestvuju u aktivizmu...
Njihov zivot njihova stvar
By Ulix

Možda je sebičan stav, ali nije iracionalan, kao tvoj stav da je neko dužan da se bori za tvoja prava.

Ako ti nije lepo, dakle, nemoj očekivati od neke pevaljke da ti pomogne ili od nekog glumca, izvoli i bori se za sebe.
By Glasnik

Ali oni zaista nisu duzni da se out-uju ili da ucestvuju u aktivizmu...
Njihov zivot njihova stvar
Nisam rekao da nekog treba prisiljavati ili raditi protiv njegove volje. ;)

Ali ja mislim da jesu dužni jer su svesni da ta njihova ''poznatnost'' mnogo dalje dopire nego aktivizam 1-na-1. (Naravno, i on je važan faktor prihvatanja.) Međutim, lakše je ćutati i biti miran nego da kažeš javno i onda budeš trač dana/nedelje/meseca iako time nekome možeš da spaseš život. To mi je nekako i moralan čin... Šta znam...

Uvek se vodim onom: ''Bolje da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam''. :smokin:
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by 2kune

baš me zanima ima li takvih među generalima... eto, može koje ime i na u2u... :moby:
ne znam za generale, ali znam za par njih s nizim cinovima...
By Glasnik
Originally posted by Ulix

Ako ti nije lepo, dakle, nemoj očekivati od neke pevaljke da ti pomogne ili od nekog glumca, izvoli i bori se za sebe.
Neću čekati da se pevaljke bore za mene i boriću se što više mogu! :)

DODAJEM: Ne bori se on time samo i isključivo za MOJA prava, nego za NAŠA prava. ;)
By Ulix
Ako već misliš da je to njihova dužnost, onda sam ja pretpostavio da očekuješ od njih da je vrše.

DODAJEM :giggle:
Svestan sam ja toga, ali ipak ne smatram da je bilo čija dužnost da se bori za moja ili naša ili čija god već prava. Ako neko to hoće da uradi - super, svaka pomoć je dobrodošla, ali ako neće, nije kraj sveta i bez toga se može.
By Glasnik

Ako već misliš da je to njihova dužnost, onda sam ja pretpostavio da očekuješ od njih da je vrše.

Svestan sam ja toga, ali ipak ne smatram da je bilo čija dužnost da se bori za moja ili naša ili čija god već prava. Ako neko to hoće da uradi - super, svaka pomoć je dobrodošla, ali ako neće, nije kraj sveta i bez toga se može.
:D

Pa nekako te život u Srbiji navikne na činjenicu da oni koji su na dužnosti ne rade posao za koji su tu postavljeni iz mnoštva razloga. Tako da ni ovi ''naši'' ne odstupaju... ;)

Oukej... Razumeli smo se. :yay:

Tj. složili smo se da se ne slažemo u nekom delu. :D
By Sixto
Iz prostog razloga sto outovanje u Srbiji znaci zatvoriti sebi sva vrata, bar na profesionalnom planu, a ujedno i pretnju po sopstvenu bezbednost, pogotovo ukoliko si poznat pa lako prepoznatljiv na ulici.
Korisnikov avatar
By IriS

Jedino što bih sve pedere sa homofobičnim istupima - javne ličnosti ili ne - prvo autovao javno, a onda i linčovao. Ne moraš da pomogneš, ali nemoj ni da odmažeš.
pedere, ali i lezbijane :yes:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Sixto

Iz prostog razloga sto outovanje u Srbiji znaci zatvoriti sebi sva vrata, bar na profesionalnom planu, a ujedno i pretnju po sopstvenu bezbednost, pogotovo ukoliko si poznat pa lako prepoznatljiv na ulici.
pa ne znam baš da bi neko tuko generala nasred ceste... :shrug:
Korisnikov avatar
By nsc
U principu me boli uvo i ne mogu da dozvolim sebi da me još i to nervira. Da, mogli bi da doprinesu borbi za LGBT prava, ali da li će ili ne to da učine, na njima je da odluče i ja se tu ništa ne pitam. Super ako to urade, ali nije kraj sveta ako ne urade.
majsentimentsegzaktli
Korisnikov avatar
By Mars
Ako posle treba da se ponaša kao recimo Peđica i daje onakav doprinos geJ pokretu - onda slobodno ne mora nikad da izlazi out.

:povez:
Korisnikov avatar
By nsc
zdravo Predsednice!

ont ako Ricard Cembrlen savetuje mladim glumcima u tolerantnom belom svetu da to ne rade, zasto to traziti od nasih
Rupert Everet je bio vrlo perspektivan glumac pre autovanja - pogledajte sta je snimio posle toga
a takvih primera je mnogo vise nego uspesnih karijera posle toga
Korisnikov avatar
By Mars
Ali ako to ne urade, onda će naš Popaj (i još neki njihovi) da se naljute na njih....i šta im onda vrede sve pare, slava, karijera....

:angel:

(zdravo!)
Korisnikov avatar
By hlaefdige

:D

Pa nekako te život u Srbiji navikne na činjenicu da oni koji su na dužnosti ne rade posao za koji su tu postavljeni iz mnoštva razloga. Tako da ni ovi ''naši'' ne odstupaju... ;)

Oukej... Razumeli smo se. :yay:

Tj. složili smo se da se ne slažemo u nekom delu. :D

samo sto nije duznost javnih licnosti koje se bave muzikom i filmom da se bave LGBTQ pravima, niti ih je neko na to mesto postavio zato...

...licno, mislim da je autovanje vrlo lican cin i da svako treba sam da ima pravo da odabere u kojoj meri, kada i kako to zeli da uradi....i da niko drugi nema pravo da ga zbog takvih izbora osudjuje....moze da misli za njega sta god hoce, ali nema pravo da ga osudjuje....(ovo generalno govorim i ne odnosi se na Glasnika88)...

..smatram i da gubi to pravo ukoliko ga uskracuje drugima...iliti, preterano sere!
Korisnikov avatar
By Brokeback
Ovu temu sam i prvenstveno zapoceo bas zbog te "sebicnosti"! Oni se najopustenije krecu u gay klubovima, gde out ljudi mogu da ih vide i to je to, ali npr neki klinac sa 15 godina to ne zna... To me najvise nervira, zato sto su otvoreni sa neke strane, ali opet pred Tv nisu, sto meni nema nikakve logike?
Ja sam za to da se pokrene neka akcija generalnog outovanja poznatih, hahah :zastava:

:peace:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Brokeback

Mislim da bi i te kako doprineli mladjim osobama da pronadju sebe i da vide da to nije nista strasno ... posto ovo gledam kao doprinos za mladje generacije ...
a mladj generacije ce na to:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!