Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SixtoDer, der... na PMFu u Novom Sadu ljudi tek upisu prvu godinu i znaju da ce sigurno biti asistenti. A to je jos drzavni fakultet, pa ti vidi.
Jos nije ni apsolvent a vec je promovisu u najavi u asistenta.... Serem im se na diplomu.
Originally posted by blenta
pa bicete taman isto kvalifikovani ona posle kulture i ti posle sociologije
pa mozete zajedno na kafu kao kolegice
![]()
Originally posted by MarsPrva izjava Natashe Bekvalac povodom imenovanja na mesto asistenta i zastitnog lica "megatrend" univerziteta:
Ovo postaje sve bolje i bolje...
"Bekvalčeva kaže za "Blic" da je oduvek bila dobar đak, pa je zato i upisala Fakultet za kulturu i medije, i da je počastvovana ponudom za mesto asistenta, koje doživljava krunom svoje intelektualne karijere."
Originally posted by blentaSradnik u nastavi i asistent su ipak dve razlicite stvarni priznaces... ne?
ne znam uopste kako da odreagujem obzirom da c clanku pise da ce biti mozda a ne da jeste
te ne znam ni zasto naslov sugerise da vec jeste
Originally posted by Sixtoa vezano za ovo ne znam sta je to cudno
Jos nije ni apsolvent a vec je promovisu u najavi u asistenta.... Serem im se na diplomu.
trenutno sam u americi - isto samo obican student (fax je tier 1 level)
prosle nedelje postadoh advisor i suport za sve casove na economics departmanu
mimo toga moj prvi fax bese medicinski u bgd
gde se jos na prvoj godini znalo ko ce biti asistent (po rodbinskoj liniji)
a kamoli do trece, iako ne umeju da sastave dve recenice
dok su na novosadskom koji je u odnosu na bg (koji je dovoljno los)
neslana posalica jer tamo uspeju da doguraju i do profesure
imao sam priliku raditi na nekom radu sa dve gospodje koje predaju na med ns
od kojih je jedna uverena da tubekulozu izaziva neizlecivi virus
dok druga obara djake koji ne vole gospodara prstenova
jer nas gospodar prstenova uci kako je svet izgledao ranije u praistoriji
dovoljno?
![]()
edit:
zaboravih
sere se u tutu, ne u papire
Originally posted by Dzelajza RouzDa si pročitala knjigu, znala bi.
![]()
Silno me zanima ko je prvi izumro - dinosaurusi ili hobiti.
Originally posted by bothwaysA šta, kao da je završila/ upisala fakultet na vreme, to bi bio znak nekakvog kvaliteta ili znanja ili pameti?
Devojka je rodjena 1980. godine, sto znaci da ima 30 i po godina i ona je jos uvek na 3. godini studija? I nekog takvog zele da postave kao asistenta? Ovim tempom, postace asistent za, hmm, 10 godina?
Originally posted by UlixMa, mene me zanima gospojina interpretacija, interpolacija, imaginacija.
Originally posted by Dzelajza RouzDa si pročitala knjigu, znala bi.
![]()
Silno me zanima ko je prvi izumro - dinosaurusi ili hobiti.
![]()
Originally posted by DirrtyMene Tolkin užasno smara. U.ž.a.s.n.o.
E, onaj kome se ne dopadne čarobni svet Tolkeinovih knjiga, ni ne zaslužuje da živi!
Originally posted by DirrtyAlbert Ellis jednom reče: "By not caring too much about what people think, I'm able to think for myself and propagate ideas which are very often unpopular. And I succeed. "
(Da, ali ne zaslužuješ!)
Originally posted by UlixNe, nisam to rekao. To sto si naveo je logical fallacy.
Originally posted by bothwaysA šta, kao da je završila/ upisala fakultet na vreme, to bi bio znak nekakvog kvaliteta ili znanja ili pameti?
Devojka je rodjena 1980. godine, sto znaci da ima 30 i po godina i ona je jos uvek na 3. godini studija? I nekog takvog zele da postave kao asistenta? Ovim tempom, postace asistent za, hmm, 10 godina?
![]()
Originally posted by bothwaysI don't speak English.
Originally posted by UlixNe, nisam to rekao. To sto si naveo je logical fallacy.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!