Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Blagi VS. Ljuti

Blagi
15
45%
Ljuti
16
48%
Ni jedno...
2
6%
Korisnikov avatar
By EYA
ako bas moram.... blagi :njami:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ako cu da jedem ljuto, kupicu Heinzov ketchup, a uz njega feferone. One su bolje od ljutog kecapa.
Najljuce nesto sto sam jela, jeste u kineskom restoranu, uz ljuto jelo sam uzela i njihov tabasco sos koji je uh uh ljut...

Dovoljno da poprimis boju istog. :) :njami:
Ljuto inace volim iz perioda u period. Ljute kobasice, picu madjaricu sa feferonama, ili u kineskom, ima velik izbor ljute hrane.
Doduse ponekad kupim onaj kombinovan sa majonezom 2in1... I na lazanje obavezno stavim gomilu kecapa jer je u kombinaciji sa sirom, mesom i lukom zaista odlican.
Korisnikov avatar
By Rei
Ja ne primecujem razliku izmedju pizza i blagog... A u principu ni ovi nashki domaci nisu ljuti kako bi trebalo...
Blagi for me :)
By Ljudmila
Originally posted by Mahnitu
Meni je i ljuti blagi. Nista bez ljute paprike iz tegle :indijanac:
btw. onaj pizza kechap je odvratan
U potpunosti se slazem..Prosto ne mogu zamisliti da rucam,a da uz to ne ide neki ljuti prilog bio to ajvar,feferonice,mleveni paradajz..ren..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sve zavisi na kom jelu, da li ima zachina vec, da li na jelu ima bibera i/ili soja sosa, ali 51%blagi 79% ljuti
Korisnikov avatar
By unic0rn
Blagi jer ne volim ljuto ni za shta na svetu :)
Korisnikov avatar
By Aksa
I da... Najvise volim domaci, takozvani pindjur, onako kako ga moja mama pravi...
Korisnikov avatar
By olgic
glasala za blagi..ne volem ljuto :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Aksa
I da... Najvise volim domaci, takozvani pindjur, onako kako ga moja mama pravi...
:up: :love: :kuvar:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Mahnitu
:up: :love: :kuvar:
Pindjur? Nisam chuo za taj naziv, ali mislim domaci kechUp rulz. :zastava:
By Çâðê_DUP
Ljuti
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja ke?ap NE PODNOSIM! ali doma?i pindžur i ajvar obožavam, doduše mora da bude jako ljut. obožavam ljutu hranu... :love:
Korisnikov avatar
By Kittrie
sve (kecap retko koristim , samo neke pervertido francuske, ili curry ketchup itd) bas sveeeeeeeeeeee LJUTOOOOOOOOOOOOO :njami:
Korisnikov avatar
By Katjusska
Polimarkov ljuti kad sam u fazonu "daj sta das", ali ako hocu stvarno da se oljutim, onda nista bez domacih ljutih papricica ( po mogucstvu iz nanine baste :) ).

Ali posebno mesto ipak zauzima moja kasno otkrivena, ali velika ljubav: njegovo ljuticastvo REN. Kad uleti kroz nosnice i projuri kroz mozak, preticuci usput misli, i konacno explodira u zadnjem reznju u velicanstveni vatromet bola i jarkih boja, imam utisak da su mi slusni nervi tako senzitivirani da mogu da cujem musicu kad kine u susednoj sobi. Eeeeeeeeeeee, to je pravo malo prosvetljenje :nirvana:
Korisnikov avatar
By djo
volim ljuuuuuto...... ali heinz ;)
volim i tabasko

ovi nasi nista ne valjadu...

takodje OBOZAVAM ajvar i pindjur, ali ne kako moja mama pravi :blush: :doh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljuti, sto je moguce ljuci.
Obozavam da se zajapurim dok jedem, pa da prosto ne znam da li je jelo vrelo ili ljuto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!