Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dina
O pa vi niste napisali da je ispala koza tj Hantukova... to sam cula od Maze i nigde nisam videla... ali nije valjda sanjao...![]()
Ja uzivam i gledala razne meceve po malo... ali nigde mojih miljenica, smrc... Karolinu sam malo videla nocas, ali sam morala da spavam, nije mi ljubav prema njoj bas tako jakaMarijicu sam samo videla kako pobedjuje
A Tsvetanu nisam videla uopste, ako je uopste i igrala...
Ana i Jelena igraju nocas - jedna u jedan druga oko tri, cetiri... ja cu mozda da pogledam malo Anu ako budem budna dotle... a Maza se sprema da gleda Jelenu, ima sutra na poslu da bude ovakav![]()
E da - kad igra Bojana?
U svakom slucaju se bas radujem sto je poceo Australian open, za sad mi se fantasticno uklapa uz spremanje ispita... red ucenjapa red tenisa
pa opet...
![]()
Originally posted by LunjaI mene.
Originally posted by OzirisOvo me raduje.
I ISPALA REZAI!![]()
![]()
Originally posted by Lunjati si jedna zla zla žena!
I ISPALA REZAI!![]()
![]()
Originally posted by SeamanPa cini mi se da Sava rece da nema prenosa Bojane... Jecu necu, prekasno je, jedino ako me uhvati nesanica... Tebi svaka cast ako budes, mada jadne tvoje kolege i koleginice sutra, ima da budes nervozan zbog nespavanja...
Originally posted by Dina
O pa vi niste napisali da je ispala koza tj Hantukova... to sam cula od Maze i nigde nisam videla... ali nije valjda sanjao...![]()
Ja uzivam i gledala razne meceve po malo... ali nigde mojih miljenica, smrc... Karolinu sam malo videla nocas, ali sam morala da spavam, nije mi ljubav prema njoj bas tako jakaMarijicu sam samo videla kako pobedjuje
A Tsvetanu nisam videla uopste, ako je uopste i igrala...
Ana i Jelena igraju nocas - jedna u jedan druga oko tri, cetiri... ja cu mozda da pogledam malo Anu ako budem budna dotle... a Maza se sprema da gleda Jelenu, ima sutra na poslu da bude ovakav![]()
E da - kad igra Bojana?
U svakom slucaju se bas radujem sto je poceo Australian open, za sad mi se fantasticno uklapa uz spremanje ispita... red ucenjapa red tenisa
pa opet...
![]()
Hoces li gledati Bojanu i JJ?Ja moram JJ, ako uopste i bude prenosa.
Originally posted by IriS
Originally posted by Lunjati si jedna zla zla žena!
I ISPALA REZAI!![]()
![]()
![]()
zato te i volim![]()
Originally posted by Lunja
Rezai je zla žena! A ja sam samo jedna izfrustrirana tetketina (koja svojom štiklom nije kročila na Kosovo...).![]()
@ C-man
Hvala na empatiji.Safina bi svakako ispala u prvom kolu. Ovako će makar izgubiti od velike šampionke, umesto od neke rašrafljene jednonoge babe.
![]()
Originally posted by Sunce
Nesto razmisljam, sta li sirota Dementieva radi sada. Sigurno trenira jebanje uz maminu pomoc.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!