Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by (Hilbert)

Sto je bitno da se kategorise? Neka bude sta jeste, i jebe sta mu se svidja. Sto mora da bude strejt ili gej ili sta vec, i da se tako etiketira. Zabole ga. Ovde je prisutna zelja da izgovori - da gej sam,
i da popaj odmah skoci - pa sto nisi autovan onda.
vjeruj mi, nema sanse da si ti u stanju zakljuciti sta cu ja i kada i kome reci.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Stanes pred ogledalo, pogledas se i kaze glasno.... da te ceo komsiluk cuje,
prosto se razderes

"PEDERCINO"

I time je ova melodrama okoncana,
sa happy endom...

jer, komsije misle da si faca, homofob i slicno...
a ti znas ko si :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Loni
Originally posted by Popeye

Šimele su ženstvene, uglavnom doterane, vole da se trude oko muškaraca više od drugih žena, često su strasne, željne da ispune partneru svaku želju.

how do you come up with this shit?! :blentavi:

Što se tiče toga da ti misliš da je sranje što sam rekao da se šimele više trude oko muškaraca, da su često spremine na razne stvarki u seksu od običnih žena nije nikakva predrasuda već skoro pa i pravilo.
Razlog je taj što su na Balkanu obične strejt žene često jako konzervativne, pa mnoge strejt žene i danas ne žele da rade oralni seks partnerima ili analni.

Nisi svestan (ocigledno) koliko je ovo netacno.
Korisnikov avatar
By Loni
Moguće Hys, ali onda te strejt žene u našim okolinama lažu i previše se trude da ispadnu fine i van perverzija, dok su šimele iskrenije.
Moguće je da sam ispao naivan verujući strejt ženama.
Korisnikov avatar
By Loni

Sto je bitno da se kategorise? Neka bude sta jeste, i jebe sta mu se svidja. Sto mora da bude strejt ili gej ili sta vec, i da se tako etiketira. Zabole ga. Ovde je prisutna zelja da izgovori - da gej sam,
Čekaj malo, a odakle i tebi i Janku i Marku i Peri i Lazi i Mici i Cici i svima vama odjednom u ovoj novoj eri ekstremne političke korektnosti tolika želja da odma skočite kad uočite neku kategorizaciju?

Odakle tolika paranoja od kategorija aman?

Haj mi nabroj ijednu nauku koja nema jasnu kategorizaciju i sistematizaciju?

Psihologija, koju je najviše unaprdio Frojd sva se sastoji od kategorija.
Socijologija takođe.
Književnost, film, teatar se sistematizucuju kroz žanrove.
Tako je sa svim prirodnim i društvenim naukama.

Daj mi primer ijedne jedine nauke, koja postoji van jasnih sistema i kategorija.
Daj mi primer u nauci gde je valorizacija (uopštavanje) označeno kao negativno.

KATORGIJE moraju da postoje.
SISTEMATIZACIJA mora da postoji
i POZITIVNA GENERALIZACIJA mora da postoji.

A evo i zašto?

Zato što ljudi ima 7 milijardi i ne možemo reći da ima 7 milijardi različitih seksualnosti, pa je neko bokiseksualac, neko milanseksualac, a neko marijaseksualac već se izvrši uopštavanje sličnih da bi ikakva komunikacija i ikakvo podrazumevanje uopšte bilo moguće.

To što na ovom forumu ima onih, koji sami učitaju negativnu konotaciju na svaku kategorizaciju, nije problem kategorizacije, već samih paranoičara.

Čovek, koji voli isključivo žene i pokoju šimelu je STREJTER - LATENTNI TRANSOLJUB.
I šta je loše i negativno što je čovek dobio definiciju identiteta?
Samo paranoičari mogu da učitaju negativnost u tome.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pretekla si me:lol::roflmao:
Korisnikov avatar
By Dina

Moguće Hys, ali onda te strejt žene u našim okolinama lažu i previše se trude da ispadnu fine i van perverzija, dok su šimele iskrenije.
Moguće je da sam ispao naivan verujući strejt ženama.
Ja im verujem jos vise :lol: Ne kazem da nema i drugih ali ja uglavnom srecem neke konzervativnije primerke, i ne verujem da lazu, ne vidim sto bi to cinile... Ali cak nevezano za to da li je tako ili nije ostaje ono sto sam ja pisala da sam sretala strejt muskarce koji transice vide kao strastvenije zene od strejt zena. I to naravno ne mora da bude tako... Nego je to njihova fantazija, zelja da je tako...
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Zato što ljudi ima 7 milijardi i ne možemo reći da ima 7 milijardi različitih seksualnosti, pa je neko bokiseksualac, neko milanseksualac, a neko marijaseksualac već se izvrši uopštavanje sličnih da bi ikakva komunikacija i ikakvo podrazumevanje uopšte bilo moguće.
:shrug:

A komunikacija je nemoguca ako nema generalizacije? Wtf? Zar ne mozemo recima opisati ono sto volimo pa je potrebna generalizacija i podrazumevanja?
Korisnikov avatar
By Incubus

:doh:

Ont: Ako maštaš da pružaš oralni sex, tj. pušiš tuki onda treba da se zabrineš, inače ne :lol: jk

Nema potrebe da se opterećuješ takvim pitanjem. Ja sam jedan dan lezba, drugi dan pederčina, treći časna sestra Klementina a sutradan pak monah Teodikije. Evo baš sutra sam četnik, a u petak ustaša. Opusti se :)
Korisnikov avatar
By (Hilbert)

Čekaj malo, a odakle i tebi i Janku i Marku i Peri i Lazi i Mici i Cici i svima vama odjednom u ovoj novoj eri ekstremne političke korektnosti tolika želja da odma skočite kad uočite neku kategorizaciju?

Odakle tolika paranoja od kategorija aman?

Haj mi nabroj ijednu nauku koja nema jasnu kategorizaciju i sistematizaciju?

Psihologija, koju je najviše unaprdio Frojd sva se sastoji od kategorija.
Socijologija takođe.
Književnost, film, teatar se sistematizucuju kroz žanrove.
Tako je sa svim prirodnim i društvenim naukama.

Daj mi primer ijedne jedine nauke, koja postoji van jasnih sistema i kategorija.
Daj mi primer u nauci gde je valorizacija (uopštavanje) označeno kao negativno.

A evo i zašto?

To što na ovom forumu ima onih, koji sami učitaju negativnu konotaciju na svaku kategorizaciju, nije problem kategorizacije, već samih paranoičara.

Čovek, koji voli isključivo žene i pokoju šimelu je STREJTER - LATENTNI TRANSOLJUB.
I šta je loše i negativno što je čovek dobio definiciju identiteta?
Samo paranoičari mogu da učitaju negativnost u tome.
Loni citao sam tvoje postove, i video da te ljudi kritikuju zbog generalizacija i kategorizacija, a i relacija (tabela :) ). Ja kao neko ko se bavi teorijskim racunarstvom, obozavam i kategorizacije i generalizaciju i relacije. I smatram da se sve treba kategorisati. Ali ne vidim
zasto to raditi ovom decku - ovde. Meni je dovoljno da pomislim - OK strejt je, ne moram praviti visestranicnu raspravu o tome. Na kraju, svako ima pravo da se izuzme iz bilo kakve javne (forumske) kategorizacije.
I jos, neke stvari je jako jako tesko kategorisati, moras uzeti u obzir vise kriterijuma no sto si u stanju da baratas njima. Seksualnost je jedna od tih stvari.
Korisnikov avatar
By Loni
Ima kategorizacija i generalizacija, koje su dobre i loše.
Ja sam samo protiv stavova da je svaka a priori loša.

HE he, za Frojda podsvesno napisah da je unaprdio,
ali to često zaista i mislim.
Ma koliko da je razvio tu nauku, Austrijanac je prevaziđen, a ponajviše u delovima o uzrtocima gejstva i lezbejstva.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ovako.. ne razumem ljude koji se sprdaju i vredjaju, ako hocete da odgovorite decku uradite to, ako ne, preskocite temu.
btw mislim da je bas lepo sto neko ima potrebu da dodje na ovaj forum i pita bas nas/vas za pomoc u bilo kom smislu. pritom je decko veoma kulturan i ja stvarno ne vidim gde on bilo koga vredja.

al sto se tice ovoga da neces da imas seks sa tom transicom, kad si je napokon nasao, i kada se uzajamno zelite, to je jedina bolesna stvar u celoj prici. ti ocito imas neku averziju prema tim ljudima, a to si sve znao i pre nego sto si je pronasao.

lepo je odvedi na testiranje, a i ti se testiraj (otkud ti znas da ti nemas neku prenosivu bolest?) i ako je sve ok onda uzivajte.
ili jednostavno prekini da razmisljas o tome.

p.s. ni ja ne shvatam sta vi to radite pa da kondom ne moze da pomogne?
Korisnikov avatar
By Srklet
mozes se i vrlo kulturno/pristojno zastupati holokaust. so what?
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
Originally posted by Popeye

mozes se i vrlo kulturno/pristojno zastupati holokaust. so what?
vi stalno pravite neke podteme i koncentrisete se na totalno nebitne stvari, a ovaj tvoj post je upravo to.
kao sto rekoh (za ljude koji nisu shvatili), PO MOM MISLJENJU noobix ovde nikoga nije uvredio, stavise ljudi vredjaju njega. mozda se varam.
By alexandermagic
Varaš se. Ukoliko pažljivo iščitaš temu, zamjetićeš npr. njegov izražen animozitet prema pederima. :kafa:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!