Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
mene, btw, odusevio jedan koment pre par dana, kada je srpska ambasadorka rekla da turisti ne zele da se vracaju dok im ne prodje odmor:

"Ovde nam je super, suzavac bi mogao biti jači a paljevine vidljivije iz svih delova grada. Policija bije, naravno ne tako kao kod kuće, ali se zaista svi trude da nas maksimalno ispoštuju. Ovde smo glavni jer znamo cake da udjemo preko reda kad se čekaju namirnice a imamo i svoje ljude ako treba da se nabavi nešto "preko veze". Ako izadju tenkovi, uplatićemo još dve nedelje"
(Pozdrav iz Tunisa, 14. januar 2011)
Korisnikov avatar
By Tungi
^
U drzavi gde je rat,5.godisnje doba,neredi i nasilje svakodnevica,Tunis je banja.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja krenula pre neki dan da otvorim, pa me nešto pomelo... + sam htela da hejtam koliko retardirano domaći mediji pišu o svemu tome. ovamo se diskutuje o tome hoće li se sad pobune preliti po regionu, prate se neighbouring countries, konta se kako će se postaviti francuska & ostala zapadna kompanija, da ne pričam o elaboraciji situacije u samom tunisu iz sata u sat... a na b92 naslovna vest - "ministarstvo poručuje: ne putujte u tunis". standardni autizam.

lm, otkad je ben ali utek'o, prikovana sam za al jazeeru english non-stop.
a nisam baš ubeđena u srećan kraj. ako se sastavi ova staro-nova vlada i ljudi se zadovolje s tim (ili ih oružano primoraju da je prihvate), nešto sumnjam da će biti 6. oktobra i kod njih. ali 'ajde, ja i nisam najoptimističnija osoba, hope i'm wrong.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Lepa Krepa

a nisam baš ubeđena u srećan kraj. ako se sastavi ova staro-nova vlada i ljudi se zadovolje s tim (ili ih oružano primoraju da je prihvate), nešto sumnjam da će biti 6. oktobra i kod njih. ali 'ajde, ja i nisam najoptimističnija osoba, hope i'm wrong.
Tako nesto su i my sentiments skoro exactly ,)
Korisnikov avatar
By Loni
Iako sam boravio tamo, nikad me nije interesovao politički sistem te zemlje.

Sećam se da smo sa vodičem autobusom prolazili pored rezidencije predsednike i da nas je vodič opomenuo da ni slučajno ne snimamo tu rezindenciju kamerom ili aparatom. Da čuvari imaju zbog toga pravo da intervenišu, zaustave autobus i hapse.

Možda to dovoljno govori o njihovom režimu.
By Sixto
Sto kaze Loni jedino imam neke uspomene politickog tipa da je lako kupiti drogu, al slikati nista zivo ne smes. Sve ostalo mi se veze za jedno interesantno letovanje.
Korisnikov avatar
By erkondisn

ovamo se diskutuje o tome hoće li se sad pobune preliti po regionu, prate se neighbouring countries, konta se kako će se postaviti francuska & ostala zapadna kompanija, da ne pričam o elaboraciji situacije u samom tunisu iz sata u sat... a na b92 naslovna vest - "ministarstvo poručuje: ne putujte u tunis". standardni autizam.

od takvog tipa autizma pate mnoge zemlje u regiji :D a raja vec odavno navikla i kaze 'bas mene boli briga sta se dogadja u Tunisu/Sloveniji, sto to mene zanima. Reci ti meni kakav rucak ima u zatvoru Ivo Sanader, ja tu konsumiram RVACKI medij'...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i da su mi severina i milanče dobro. sreća te su otišli na maldive. :vruce:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Srbi su zvanicno potvrdili da su potpuni ludaci!
- Žao mi je što smo se vratili, hteo sam još da ostanem, jer smo bili u hotelu koji je bio daleko od grada i ništa nismo videli, ali je mama odlučila da se vratimo. Mi nismo ništa čuli, ali u hotelu pored bili su snajperisti - rekao je 11-godišnji Srđan Tomić.

Ne mogu da nadjem nekog lika koji kaze : Da nece da se vracaju, da se u njihovom hotelskom kompleksu osecaju bezbedno i da je njihov deo grada miran ZA SADA, da je vreme lepo i da ce ostati sa sve decom. :wtf:

Ludaci potpuni ! Svi su pobegli odande, samo srbende da im ne propadne odmor, pa makar glavu izgubili na plazi! :lood:
Korisnikov avatar
By nsc
meni je sad samo malo zao sto letos nisam isao u Tunis, umesto u Egipat, pitanje je kad ce za turiste opet biti bezbedno
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by nsc

meni je sad samo malo zao sto letos nisam isao u Tunis, umesto u Egipat, pitanje je kad ce za turiste opet biti bezbedno
NEmoj da ti bude zao, Egipat je predivan.. Tunis je nedovoljno razvijen u svakom smislu, samo su pescane dine :wow: ... Ja volim islamske zemlje, i zelim brdo njih da posetim, ali mi Tunis nije ni u petama...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne mogu da verujem da je to danima kad odes na sajtove B92 i RTS prva vest. Da li su nasi dobro i koliko aviona su poslali za evakuaciju.

Vise brinu o tih malo Srba tamo nego o svima ostalima u zemlji.
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam dosta islamskih zemalja obisao, izvesno vreme cak i ziveo u Iraku, sem doline Nila i Carigrada nista ne zelim da vidim ponovo, ali volim pescane plaze
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mars

Ja ne mogu da verujem da je to danima kad odes na sajt B92 i RTS prva vest. Da li su nasi dobro i koliko avina su poslali za evakuaciju.

U redu je ta briga, jer ne bi volele da mene negde zahvati gradjanski rat, a da se ljudima jebe da li cu se vratiti i da puste da sama to sredim... Ali, ti ljudi koji se nisu vratili su kompletni kreteni! :shok:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Ja ne mogu da verujem da je to danima kad odes na sajt B92 i RTS prva vest. Da li su nasi dobro i koliko avina su poslali za evakuaciju.

Originally posted by nsc

ja sam dosta islamskih zemalja obisao, izvesno vreme cak i ziveo u Iraku, sem doline Nila i Carigrada nista ne zelim da vidim ponovo, ali volim pescane plaze

:trep:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by nsc

Isto. Obozavam pescane plaze. Jedini razlog sto ne bi Hrvatsku su njihove kamenite plaze i sljunkovite. Elem, od 10ak ljudi koji su bili u TUnisu niko se ne bi ponovo tamo vracao, plaze jesu peskovite, ali je more potpuno razocaravajuce, ne moze da primirise Crvenom moru, i stalno duva neki vetar (kao u Egiptu) s tim da ti u pojedinim trenucima bude hladno...

Ziveo si u Iraku? AH, Irak, Iran, Jemen... :love: Prelepo...
MarokO?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma naravno da treba, ja samo kažem o dimenzijama medijske propraćenosti celog slučaja.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Ma naravno da treba, ja samo kažem o dimenzijama medijske propraćenosti celog slučaja.
Kod nas je sve predimenzionirano.. Nista novo..
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ovde se radi o prenezainteresovanosti (za_bilo_šta_van_svoje_avlije), a ne o predimenzioniranju.
a ova tema se, u tom smislu, olakmusila mašala.
Korisnikov avatar
By HARP
A, ja baš motao po sajtovima tražeću neku ponudu u februaru da se skokne na odmor... sada :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars

ovde se radi o prenezainteresovanosti (za_bilo_šta_van_svoje_avlije), a ne o predimenzioniranju.
a ova tema se, u tom smislu, olakmusila mašala.
Evo, sad su ekipe sa kamerama otišle i dočekale ih srećne na aerodromu.
Korisnikov avatar
By EYA
ja sa uzivanjem redovno citam njihove tekstove :up:

pa ovakve varnice lako mogu zapaliti planetu, svuda gde ima sta da gori... a nije da nema sta da gori :freddy:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by erkondisn

ja tu konsumiram RVACKI medij'...
:lol:
to je jedan od standardnih komentara ispod mojih tekstova. :lol:

OT> u vezi tunisa, meni se cini da ljudi bas i nisu do kraja sigurni sta oni zapravo hoce. ok, srusili su ben alija, sto je super, ali sad netko treba artikulirati nekoliko opcija politicke buducnosti tunisa...
Korisnikov avatar
By Loni

Na našim medijima je uvek isto.
I kad su se srušile bliznakinje iz Njujorka, svi mediji su prenosili da je stradalo dvoje Srba.
Na radio stanicama svi su žalili to dvoje.

Kad je bio zemljotres na Haitiju, svi su izvestili da niko od naših nije bio tamo, a da se jedan Srbin izvukao.

To se zove nacionalistička sebičnost.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!