Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ROYALMnogo se Marina drala
Pukla cev u ženskom WC-u (koliko čuh)![]()
Originally posted by ROYALNeko imao zestok sex.
Pukla cev u ženskom WC-u (koliko čuh)![]()
Originally posted by Kittrie
bebi peva prica pa dise u mene i mogu da je pipnem.
Originally posted by Tungiona?
Originally posted by Kittrie
bebi peva prica pa dise u mene i mogu da je pipnem.
Samo da se ne raspadne.
Originally posted by ROYALpre je bila neka firma, to vece je pisalo "Stefica Cvek" i kad sam pokusao da udjem rekli su :"Samo sa pozivnicama", a imali su dobru (bolju) muziku i pre no sto sam usao u Apartman i kad sam izasao
E, a mene interesuje druga stvar: šta je ispod Apartamenta?Jel isto neki klub, drugi deo Apartmana ili nešto treće?
![]()
Originally posted by Waldorf
Ne znam jel do Marine jer je i 1. januara isto bio bazen ispred ženskog WCa, samo se nije širio dalje od one niše...
Originally posted by IriSeh, da me ti ne sekiras, bila bih svaki mesec dva dana mladja
Originally posted by EYAi posle kažeš da te ne održavam dobroOriginally posted by colorado
Eyu sam uvek vidjao iz daleka i samo sam joj se tako i javio... Ta zena ne stari. Otprilike, tako izgleda otkad je znam. Svaka cast!
![]()
znam da ne starim klasicno, ali davno ne dobih lepse srocen kompliment, hvala![]()
![]()
Originally posted by IriS
ono je bilo neopisivo u svakom smislu. valjda će Orlandita (mi khm khm iha) da mi pomogne u opisu![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
A je l' još neko skužio momenat "I kasirka ima svoje mjesto."?![]()
Originally posted by KlubApartmanPa meni ovo zvuci ONOLIKO savrsenije od Marine!
upssssss!!!!!
22.01!!!!
dvadesetdrugog januara!!!
Originally posted by Orlando the Ladyšta da ti kažem, ja sam to, kao svaka kraljica potiskivanja, potisnula.
zasto niko ne pominje nevolje sa nevaspitanim pederima i njima slicnima u vezi sa travom?
Prvo su nam prosuli pivo, onda se posluzivali kao da su kod svoje kuce... Na kurac ih nabijem.
Originally posted by IriSJoj koliko me iznervirao. Htedo da bacim onaj sto na njega. Kreten, jbni!
npr onog kad sam liku, koji je nogom gurnuo sto na Waldorf, rekla da ću sad obe noge da mu polomim...pa je onda EYA smirivala situaciju.![]()
Originally posted by Hys.
Originally posted by KlubApartmanPa meni ovo zvuci ONOLIKO savrsenije od Marine!
upssssss!!!!!
22.01!!!!
dvadesetdrugog januara!!!
Olga pusta muziku![]()
Originally posted by KosmickaCestica
Jedna je Olga!!!!!!!
![]()
Originally posted by IriSI potom njen pogled pun neverice:
a ona mi reče: po šta da idem kad su ga već popušile.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!