Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Dok ne zabrane divljačke sportove :awesome:
Korisnikov avatar
By spliff
ne postoje divljachki sportovi
samo sportisti divljaci

:snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Većina grupnih sportova je divljačka, svodi se na čoporativan napad protivnika u direktnom fizičkom nadjačavanju.
By alexandermagic
Oh, kako mi nedostaje jedna grupna tučnjava. :hyper:

OnT: Dokle više? Ne znam. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dirrty

Većina grupnih sportova je divljačka, svodi se na čoporativan napad protivnika u direktnom fizičkom nadjačavanju.
Ovo veze sa mozgom nema.
Ne volim ni ja grupne sportove, ali reci da se svode na diretno fizično nadjačavanje je... sumanuto.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuj prodala, ma poklonila!
Inače, dopada mi se ideja.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Pa moraju i oni nekako da privredjuju, da se naplati i to skupo. Gledaj potencijal.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vidi se talenat vredan prvih redova u ratovanju i pogibiji, priznajem.
To bi lako moglo postati glavna izvozna stavka Srbije :pare:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Marvin

Ovo veze sa mozgom nema.
Ne volim ni ja grupne sportove, ali reci da se svode na diretno fizično nadjačavanje je... sumanuto.
nije sumanuto toliko koliko je jasno da se radi o lupetanju o necemu o cemu se pojma nema...

....sto se tice ovakvih scena, ja bih zabranjivala profesionalcima koji sebi ovo dozvole da igraju citavu sezonu...veze to sa sportom nema! a NAJMANJE sa profesionalnim sportom!
Korisnikov avatar
By Delete
Tuce se desavaju svuda i svima, o tome ne treba trositi mnogo reci.
Ali, ono sto je prethodilo tuci je zabrinjavajuce, a to je uzasno lose sudjenje, i ako je neko trebalo da dobije batine tog dana, trebalo je da to budu sudije.
Ako se vec vidi da ce ekipa koja gubi ici na penal zavrsnicu, onda se sudi faul kad to jeste, a ne tek kad dodje do tuce, koju, btw, inicira igrac ekipe pobednika.

S druge strane, kako traziti neko sankcionisanje za ove igrace, kad znamo kako (ni)su sankcionisani igraci koji su ucestvovali u tuci na utakmici Hem-Par.

A o navijacima koji su divljacki dobacivali sta su vec dobacivali, ne zelim da trosim reci...samo sam cekala kad ce i redari poceti da biju gostujuce igrace.
Korisnikov avatar
By bern

The Diva has spoken! Na koljena, smrtnici!

:oskar:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:zvezda:

Ma da, većina sportova gde izbijaju tuče su baš nežni i prefinjeni... zašto takvih tuča nema u vezi gimnastike, atletike, plivanja i još milion drugih finijih sportova?

Kakvi sportisti takva i publika :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
samo zato sto nemaju sa kim da se potuku oni koji su samo "preruseni" u sportiste jer im protivnik nije niko drugi do oni sami...

...o divljacenju tu nema reci kada se govori o samom sportu i svako ko napravi tako nesto od sporta nije dobar sportista i gotovo! moze da bude olimpijac, ali nije dobar sportista....

...cak iako bi u nekom jako laickom i glupavom kontekstu govorili o "divljacenju", onda nastupanje na olimpijadi sa upravo polomljenim skocnim zglobom (preskakanje kozlica) nije nista manje "neljudsko"...da ne pocinjem sada tu pricu o groznim deformitetima fizicke i psiholoske vrste koje profesionalni atleticari, gimnasticari i plivaci mogu sebi da prirede...

....radi se samo o tome da su njihovi "rivali" priroda i oni sami...i prema tim rivalima umeju itekako agresivno da se ponasaju....

kompetitivnost postoji, postoji i agresija...pomeranje granica....ali sve sto prelazi u destrukciju vise nije sport....i to veze nema ni sa cim drugim
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by hlaefdige

...o divljacenju tu nema reci kada se govori o samom sportu i svako ko napravi tako nesto od sporta nije dobar sportista i gotovo! moze da bude olimpijac, ali nije dobar sportista...
my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by hlaefdige

nije sumanuto toliko koliko je jasno da se radi o lupetanju o necemu o cemu se pojma nema...
Pa bas zato je sumanuto.

..

Mislim, sumanuto je pricati o necemu o cemu pojma nemas - na nacin ko da imas.

..

Po meni, jel.
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by Delete

Tuce se desavaju svuda i svima, o tome ne treba trositi mnogo reci.
Ali, ono sto je prethodilo tuci je zabrinjavajuce, a to je uzasno lose sudjenje, i ako je neko trebalo da dobije batine tog dana, trebalo je da to budu sudije.
Ako se vec vidi da ce ekipa koja gubi ici na penal zavrsnicu, onda se sudi faul kad to jeste, a ne tek kad dodje do tuce, koju, btw, inicira igrac ekipe pobednika.
Ovo je bas zanimljivo, osudjujes jednu vrstu nasilja a odobravas drugu.
To govoris iz svog profesionalnog ugla ili samo onako, kao neko ko je nekad u zivot malo pikao basket?

Ja sam sudija i mnogo puta su mi raznorazni nevidjeni strucnjaci pretili sa tribina, dobacivali sve i svasta, cak su nekoliko puta uletali na teren u pokusaju da se obracunaju sa mnom ili mojom koleginicom, 2 meca su bila prekinuta, a po pravilu, kad su mi bile upucene najgore psovke sa tribina i u najproblematicnijim situacijama dobijale smo najbolje ocene od kontrolora i pohvale od ljudi iz sudijske organizacije.

Ako mislis da je lako biti sudija, mogla bi i sama da probas pa da se uveris kako je lako donositi odluke za manje od 1 sekunde koliko sudija ima.

Koliko god da je sudjenje bilo lose, niko ne zasluzuje da bude prebijen ili da mu bude preceno i stvarno ne mogu da razumem komentare poput tvog.

Slazem se da kosarkasi Partizana i Hemofarma nisu adekvatno kaznjeni, kao ni Disljenkovic zbog onog samara pre toga i verujem da se ovakvi problemi desavaju i zbog toga. Najvise bih volela da se svim ovim junacinama zabrani pristup sportskim terenima ali sam sigurna da se to nece dogoditi...
Korisnikov avatar
By 2kune
zašto nikada nema tuče u ritmičkoj gimnastici ili šahu? zašto se veslači ne tuku? zašto na atletskim prvenstvima nema nereda? što se na takmičenjima streljaštva ne pobiju puškama?
odgovor je vrlo jednostavan - lopta! valja jednostavno ukinuti ekipne igre s loptom jer one generiraju najgori vid nasilja, ono nacionalističko i ratno, ono najprimitivnije majmunsko čoporativno... jeste li primjetili koliko više fer pleja ima u boksu koji i nije drugo nego jebena tuča? eto, i to je manje nasilna i plemenitija disciplina nego sve te ratne čoporativne igre s loptom...
Korisnikov avatar
By mikeli
u svakom slucaju, ZALOSNO i TUZNO !!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!