Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa, kapiram: vise ne seku jedni drugima glave vec je raznose bombama.

ove novine su takvo dno....
Korisnikov avatar
By bern
Ova teme neće biti potpuna bez Statusa i njegove poruke "Ekskluzivno: pogledajte kako matorac kreše mladog kuma"... ili obrnuto. Nisam shvaio ko tu koga... krsti :vogue:
Korisnikov avatar
By Dina
Iz ove price mogu se izvuci i pozitivni momenti... Gay toliko seksualno aktivan i u sedamdesetim da sokira policajce, sa mladim momkom jos... Eto nema razloga za strah od starosti, i tad je uzbudljivo :deda:

Inace, vec sam pisala da je i moja kuma moja bivsa ljubavnica... Cak smo i ukrstile kumstvo :) Mislim da to nije retkost da se bivsi pa i sadasnji ljubavnici i ljubavnice uzmu za kumove, ja sam cula za vise slucajeva... To je valjda zamena i nekakvo delimicno ispunjenje nekadasnjeg sna. Eto ako nismo uspele/i da mi budemo u braku sa decom ipak smo u nekom posebnom i zvanicnom odnosu i ta osoba je posebna za decu i vaznija od ostalih.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kapiram da se ne objavljuje identitet aktera, ali da se ne navede ni u koju policijsku stanicu je dosao deda...u prevodu nema nijednog dokaza da je prica istinita. Mislim Alo...:D
Korisnikov avatar
By 2kune
Oćel neko da se kresne sa mnom? Baš mi nešto fali love... :sweet:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni je kumstvo oduvek izgledalo jako gay,
kao neki oblik latentne gay veze/braka za ceo zivot overeno od strane crkve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!