Originally posted by Noobix
Evo ja da progovorim nakon godinu dana.
Našao sam takvu osobu, genuine transicu, veoma je ženstvena, zgodna i lepa, upoznali se, želimo se...jako. Ona mene i ja nju. Ali ja se bojim polnih bolesti, pogotovu jer je ona promiskuitetna. Nije prostituka, ali zbog ogromne "potražnje" spavala je sa puno muškaraca. Ne želim da rizikujem, a testiranja nisu dovoljno sigurna...
Moraću da "ubijem" te želje u sebi, jer je ostaverenje tih fantazija u ovom svetu jako teško. Jebeno mi je teško, kao kad detetu otmete slatkiš. Možda i nisam normalan, dosta njih mi to kaže zbog ovih sklonosti.
Nemoj samo da kad dodjes u neke godine bude kao u Borhesovoj pesmi... evo jedan deo...
"Ali kad bih mogao nazad da se vratim
težio bih samo dobrim trenucima.
Jer, ako ne znate, život je od toga sačinjen,
od trenova samo; nemoj propuštati sada.
Ja sam bio od onih što nikada nikuda nisu išli
bez toplomera, termofora, kišobrana i padobrana.
Kad bih opet mogao da živim
lakše bih putovao.
Kada bih ponovo mogao da živim
s proleća bih počeo bosonog da hodam
i tako išao do kraja jeseni.
Više bih se na vrtešci okretao,
više sutona posmatrao, sa više se dece igrao,
kada bih život ponovo pred sobom imao.
Ali, vidite,
imam 85 godina,
i znam
da umirem."
Ja mislim da si ti malo prihvatio misljenje okolnog sveta pa ti se tvoje zelje cine lose, a onda kao "zabranjeno voce" dobijaju novu snagu. Kad bi se malo opustio i upustio u vezu sa tom transicom, video bi da je osoba kao sve druge i da su tvoje zelje kao sve druge (sem sto je to za tebe posebno jer je tvoje). Preostali svet ne moras odmah ni da obavestis, pa ti nisi nacisto ni sam sa sobom. A onda kad pretpostavimo budes nacisto bice ti manje vazno ko ce otici a ko ce ostati, ako te neka osoba ne prihvata, pa neka ide... Ne mozes ti ne proziveti svoj zivot samo da bi neke osobe bile tu koje te prihvataju samo po cenu neprozivljavanja. A propustices da susretnes mnoge druge ljude koje bi susreo da si bio malo vise ti, i koje je vredelo upoznati...