Lepo je što se ne opterećuješ klasifikacijama i razmišljaš slobodno. Mislim da je Oziris mnogo dobro rekla po tom pitanju. Ali bitno je i ono što je Loni pisao, o tvom samom odnosu prema transicama, nije tu po sredi samo seksualno loženje.
Ali:
Originally posted by Noobix
Ma dobro, ja sam izgleda posebna vrsta, vi ste isuviše normalni u odnosu na mene...
Ono što sam hteo reći je da imam dva paralelna života, jedan u kome niko ne zna za moje sklonosti i drugi u kome sam MSTW. Ako bi se oni pomešali, to bi bio kraj mog života... takva je sredina, šta da se radi.
Kondom jeste zaštita, ali ne mogu se isključiti i seksualni kontakti koji ne uključuju kontakt preko kondoma...
Originally posted by Noobix
Ja se više ne optrećujem time šta sam, boli me uvo... znam šta želim.
Ali iz više razloga to ne smem/ne mogu da uradim. Gej i trans osobe bar imaju svoje mesto u društvu, znaju oni koji treba da znaju, a oni koji ne treba da znaju, ne znaju... kada bi neko meni blizak znao za moje sklonosti to bi bilo užasno, kraj... To je jedna strana priče, vi ste slabo prihvaćeni, a tek queer-ovi...vanzemaljci.
Druga stvar je što u zemlji Srbiji niko nema osnovnu kulturu jebanja, izvinite na izrazu... ni kondoma, ni testiranja, malo odgovornosti prema sebi i drugima, i u tome je jedan od razloga zašto nas se ljudi boje i ne prihvataju nas.
ovo boldovano - grozno, grozno, mračno reznovanje. Ja se ježim od ovakvih rečenica, nekako mi odišu tvojim strahom, nemoći, ograničenošću.
Mislim hajde sad da ti se jave svi ovde koji su gej ili trans i čiji roditelji, nekima i bliža familija i prijatelji znaju da su to što jesu, pa da ti kažu, nakon ko zna kakvih nevolja koje su u okviru toga proživeli, da li im je to kraj života.
Ne kažem naravno da razglašavaš svima, ali znaj da i posle toga, ono, ima života. Pobogu.
A to za kondome i PPB - misliš da su u globalu strejt devojke nešto posebno odgovornije po pitanju seksa od transica? Kao ne možeš od devojke da dobiješ nešto od tih bolesti? Kao da su sve strejterke čedne svetice, a sve transice promiskuitetne kurve.
Bothways ti je lepo rekao.