Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Glasnik88
Ne javljam se na takve brojeve i nikad ne bih sakrivao broj jer mislim da je to u najmanju ruku nezrelo.![]()
Originally posted by *deni*
Ne javljam se jedino kad je poziv iz banke, jer znam da me zovu da me opomenu za prispele, a neuplaćene rate kredita, a pošto trenutno nisam u situaciji da izmirujem svoje obaveze, nema smisla ni da gubim vreme u razgovoru sa bankarskom službenicom.
![]()
Originally posted by acid dropMoze biti kao iz onog horora, kada se smrt javlja sa nepoznatih brojeva.. evil:
ja niđe nisam napisala da se ne javljam na nepoznat broj, samo da mi je creepy.
naročito kad vidim nešto +293574737568656564
Originally posted by acid drop
da, neću da umrem za sedam dana...![]()
Originally posted by IriSsad se javljam jer sam izgubila telefon sa kontaktima, pa mi svaki drugi broj bude nepoznat. pre nisam, osim kad sam ocekivala poziv, a bolide koji su zvali i zajebavali sam upamtila kao smarac1, smarac u barsi, zena smaracica...
Да ли се јављате на мобител кад вас зове неко са скривеног броја?![]()
Да ли скривате свој број када неког зовете![]()
Шта вас вуче да се јавите на такав позив, односно зашто се не јавите на исти?
Која мука вас натера да неког зовете са скривеног броја?
и зашто су људи опсесивнино, ово нема везе са темом
![]()
иииииидемо весело![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!